Εξερράγη η Κατερίνα Στεφανίδη: Οι γελοιότητες με την Σάκκαρη και η θεοποίηση του Αντετοκούνμπο! Στα ‘αζήτητα’ οι χρυσοί Ολυμπιονίκες μας!

Κοινοποίηση:
stefanidi-sakkari-main

Διαφώνησε δημόσια η «χρυσή» Ολυμπιονίκης Κατερίνα Στεφανίδη και για τα κριτήρια που ψήφισαν οι Έλληνες αθλητικοί δημοσιογράφοι στα βραβεία του ΠΣΑΤ για την «κορυφαία αθλήτρια της χρονιάς». Είναι πάντως γεγονός ότι τόσο η Σάκκαρη, όσο και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι επαγγελματίες αθλητές σε χρυσοφόρα αθλήματα. Γεγονός διαμετρικά αντίθετο με την ιδέα της ευγενούς άμιλλας, η οποία θα έπρεπε να χαρακτηρίζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες και φυσικά γεννήθηκε στην Ελλάδα χιλιάδες χρόνια πριν.

Η Κατερίνα Στεφανίδη θεώρησε ότι παρά την εξαιρετική πορεία που πέτυχε φέτος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος αναδείχθηκε αθλητής της χρονιάς για την Ελλάδα, Η διάκριση αυτή θα έπρεπε να απονεμηθεί στον Μίλτο Τεντόγλου, ο οποίος κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Είμαι σίγουρη πως ο Τεντόγλου χέστηκε, αλλά εγώ δεν κρατιέμαι. Γίνεται σε Ολυμπιακή χρονιά να μην βγει αθλητής της χρονιάς ο χρυσός Ολυμπιονίκης και χρυσός στο Πανευρωπαϊκό Κλειστού (με μισό πόδι);» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη άφησε αιχμές και για την ανάδειξη της Μαρίας Σάκκαρη ως αθλήτριας της χρονιάς στην Ελλάδα.

«Και στις γυναίκες ολυμπιονίκης έπρεπε να το πάρει. Ο Γιάννης μπορούσε να το πάρει και του χρόνου, η Σάκκαρη μπορούσε επίσης και του χρόνου γιατί θα έχει καλύτερη χρονιά σίγουρα» έγραψε ένας χρήστης του twitter με την Κατερίνα Στεφανίδη να απαντά: «Στις γυναίκες δεν είχαμε μετάλλιο άρα οι υπόλοιπες ήμασταν του πεταματού».

Ο διάλογος της Κατερίνας με χρήστη του Twitter

Εδώ που τα λέμε, η απόδοση αυτής της τιμητικής διακρίσεις στην Σάκκαρη έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις συνολικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Απόλυτο δίκιο έχει η Στεφανίδη. Ο Τεντόγλου ψιλοτραυματισμένος και κατάφερε να πάρει χρυσό .Ή ο Ντούσκος πάλι που κατάφερε και πήρε χρυσό. Η Σάκκαρη κι ο Αντετοκούμπο τι στην ευχή έκαναν ώστε να βγουν αθλητές χρονιάς;ο ένας ΝΒΑ ομαδικό άθλημα (που κάθε χρόνο μπορεί να κάνει νίκες) η άλλη ούτε ημιτελικό δεν κατάφερε να φτάσει και φυσικά ούτε το εθνόσημο καταδέχτηκε να φέρει στην φανέλα της.

  2. Συμφωνω απολυτα μαζι της .,.,.,

    στα αρχ$#@ια μου καθε πρωι που θα πρεπει να ενημερωνομαι απο ολα τα ελληνικα καναλια για το αμερικανικο μπασκετ και τι εκανε ο αντετοκουμπο .,.,

    αληθεια αυτο το πιθηκωειδες δεν γυρισε ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ πλατη στην εθνικη ομαδα μπασκετ της ελλαδος ?

    αλλα ειπαμε .,.,.,ολα και ολοι κΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟι .,.,.,.

  3. Καταρχην, ο Γιάννης ΔΕΝ έπρεπε να το πάρει γιατί.. φιλέλληνας μπορεί να’ναι.. αξιοτερος από χιλιάδες Ελληνες μπορεί να’ναι.. ΔΕΝ είναι ομως Έλληνας γιατί πέρα από το προφανές, το έχει ο ίδιος δηλώσει κ μαγκιά του!!
    Για δε τη Σακκαρη.. το πήρε γιατί έχει «σχέση» (..λέμε τώρα) με το γιο του Μητσοτακη.
    Ενταξει παιδιά; Μη το κουράζουμε πολύ..
    Εκεί έχει φθάσει η Ελλάδα. Μια σαπίλα που ζέχνει, μια μαυρίλα σκέτη..

  4. Κατευθυνόμενες ψηφοφορίες από πιόνια που θέλουν να λέγονται και δημοσιογράφοι. Ειδικά με τον Τεντόγλου ξεβρακώθηκαν,
    Τους πιστεύει κανείς;;; Μία κλίκα είναι όλοι.

  5. Έχει απόλυτο δίκιο η κοπέλα!Αλλά η Σακκαρη είναι η γκόμενα του Μήτσο….γαμι….Τάκη οπότε έσπρωξαν προς τα εκεί το βραβειο

  6. Οι “Έλληνες αθλητικοί δημοσιογράφοι”….. είναι γιά πολλές κλωτσιές… ολοι τους γλύφτες καί ρουφιάνοι είναι…!!! Οί ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ είναι στίς καρδιές τών Ελλήνων οί καλύτεροι…!!!

  7. Μπράβο Κατερινάρα παίξετε τις ξυλίτσες στα πωπά της την Σάκκαρη άιντε και πολύ αέρα έχει πάρει η λεγάμη της Φαμέλιας Α.Ε

  8. Εχει απολυτο δικιο η Στεφανιδη!!!!!! Αντε και μας εχουν πρειξει καποιοι με τον Αντετοκουμπο!!!!!!!

  9. Η Σακκαρη στους Ολυμπιακούς αγώνες ‘πάτωσε’ και ο Αντεκουμπωτος δεν έκανε τίποτε….Αμφότεροι δεν δοξάσαν την Ελλάδα με τη φανέλα της….

Comments are closed.