Εξελίξεις ξημέρωμα Σαββάτου- ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ. ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΑ Η «ΕΥΡΩΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ». Μέλος οργανωμένου κυκλώματος διαφθοράς, υπέρ του φιλοτουρικού Κατάρ. Βρέθηκαν βαλίτσες πάνω από 1.000.000 ευρώ . ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ η αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου και ο Ιταλός σύζυγος, ένα ρεμάλι τελειωμένο. Τι ήξερε ο Ανδρουλάκης, τι ο Μητσοτάκης, τι η ΕΥΠ και που ανακατεύουν και το όνομα του Αβραμόπουλου

Κοινοποίηση:
exofyllo10-12

im_teaser_10-12-2022

Στο “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”. Με αποκλειστικά αφεντικά τον Λαό και το Έθνος. Σε αυτούς λογοδοτούμε και μόνον, εν ονόματί τους. Απέναντι σε μια ξενήλατη κυβέρνηση ανδρεικέλων, σε ένα καθεστώς Ερντογανισμού με περιβραχιόνια νεοαλβανισμού , Εμβέρ Χότζα.

 Μια κυβέρνηση άκρως επικίνδυνη και δολοφονική για τον ακηδεμόνευτο Τύπο, τους ελεύθερους δημοσιογράφους και τις ανεξάρτητες δημοσιογραφικές φωνές του διαδικτύου και των social media.opisthofyllo9-12

 

Στο ΦΥΛΛΟ του ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 12-12-2022, του Έθνους των Ελλήνων Χριστιανών και των μεγάλων αποκαλύψεων, της πρώτης και τελευταίας υπερήφανης αυτοχρηματοδοτούμενης ελληνικής εφημερίδος που τιμά τη λέξη «δημοσιογραφικό ρεπορτάζ», το οποίο για άλλους πνίγηκε στα πουγκιά με το χρήμα αλλά για εμάς δεν θα πεθάνει ποτέ.

opisthofyllo10-12

Οι αρχές μας: Τσακίζουμε το καρτέλ της αργυρώνητης ψευτοενημέρωσης και του χρεωκοπημένου εκδοτικού και πολιτικού κατεστημένου.  Με συνέπεια έναντι των αναγνωστών μας. Σε αυτούς δίνουμε λόγο και δικαίωμα να μας κρίνουν και σε κανέναν άλλο. Κι ας λυσσομανάει κόντρα η διαπλοκή κι οι βρωμιάρηδες κι οι εκβιαστές που τ’ αρπάζουν χοντρά απ’ τα γρανάζια του συστήματος.

alitheia-aima-banner

—H AΛΗΘΕΙΑ ΓΡΑΦΤΗΚΕ , ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΕΙΩΝ .
STOP στην ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ.
–Και όποιοι δεν γουστάρουν την Αλήθεια, εδώ είμαστε. Πίνουμε καφέ, γράφουμε και σας περιμένουμε…

Συνεχίζουμε χωρίς ανάσα τις αποκαλύψεις και τον δημοσιογραφικό αγώνα για μια ελεύθερη και αδούλωτη πατρίδα, χωρίς αφεντικά και εθνικούς νταβατζήδες και κοτζαμπάσηδες. Χωρίς να φοβόμαστε σφαίρες και θρασύδειλους ασύλληπτους φονιάδες του παρακρατικού κυβερνείου και του συνδικάτου της πολιτικής Μαφίας. Άλλωστε δοκίμασαν, απέτυχαν, ξεσκεπάστηκαν. Τους ξέρουμε. Με το ονοματεπώνυμό τους. Ξέρουμε πια τα πάντα. Mε ήχο και εικόνα. Και πολλές- πολλές άλλες λεπτομέρειες…

free-press-no-compromise

KANENAΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ…
–THΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΑΣ !

——————————————-

Όποιοι δεν βρίσκουν την εφημερίδα μας σε περίπτερα- πάγκους- σούπερ μάρκετ- σημεία πώλησης ή βλέπουν όλες τις εφημερίδες κρεμασμένες και όχι το “ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Εθνικής Απελευθέρωσης”, να μας τηλεφωνούν στο 6946 – 357733, στο 6986 323323 ή στο τηλ. κέντρο της εφημερίδος 210-9590361 ή να μας στέλνουν sms (γραπτό μήνυμα), για να τακτοποιούμε κάποιους -δια της νομικής οδού- που επιδιώκουν σαμποτάζ , κλοπή εφημερίδων κατά τη διανομή της, επαγγελματικές αλητείες αλλά και νόθευση κυκλοφοριών και σκηνοθετημένων πανελλαδικών αποτελεσμάτων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

40 Σχόλια

  1. Θα κατέβεις ρε ψυχακια στις εκλογές για να σε ψηφήσομε ?

  2. Αυτή η πουτάνα και οι βρωμιάρηδες Πασόκοι πόσοι θα τα έχουν πάρει ψηφίστε τους ρε βλάκες

  3. Τό Κατάρ καί η Τουρκία πού εποικίζουν τήν Ευρώπη μέ μουσουλμάνους, φροντίζουν όλοι αυτοί νά παραμένουν στήν Ευρώπη, ελέγχοντας ΜΚΟ καί δωροδοκώντας πολιτικούς καί δημοσιογράφους. Όλοι οι εμπλεκόμενοι εργάζονται γιά τά “ανθρώπινα δικαιώματα”. Τυχαίο;

  4. Λάθος ότι ο μπαμπάς του συζύγου έχει ΜΚΟ.
    Μικρό το λάθος
    Θυμάστε που σας έγραφα ότι οι αρχιτεκτονισσες εδώ στην Ελλάδα είναι τρεις λαλούν και δυο χορεύουν??
    Και ότι δε τις θεωρώ (εγώ και πολλοί άλλοι) καν μηχανικούς;;
    Πάρτε παράδειγμα.
    Το ότι βγαίνει και επαινεί και διαφημίζει συνεχώς το πολυτεχνειακο απόβλητο τις έξυπνες πόλεις το έχετε υπόψιν;;
    Και την πράσινη μετάβαση;;;μέσω αυτών;!
    Όταν το πρωτοδιαβασα ήθελα να τη πλακωσω στο ξύλο.

  5. “Το 1944 στην Αθήνα οι κομμουνιστές του ΕΛ.ΑΣ. διάλεγαν κόσμο για να τους στείλουν για εκτέλεση (με μια σφαίρα στον σβέρκο).Η ελεύθερη Αθήνα ήταν μια μικρή λωρίδα στο κέντρο της πόλης και τριγύρω συμμορίες εγκληματιών”.
    Τώρα η ελεύθερη Αθήνα απλά δεν υπάρχει αφού μετονομάστηκε σε Αθηναμπαντ και ειδικά το κέντρο της πόλης είναι γεμάτο με συμμορίες εγκληματιών, όπως δε θα υπάρχει σε λίγο κι ελεύθερη Ελευθερη Ελλάδα.
    Τα γεγονότα που ακολούθησαν μετά το τέλος του Β’ παγκόσμιου πολέμου επιβεβαιώνουν την προφητεία του ελευθεροτεκτονα Άλμπερτ Πάικ που είχε προβλέψει τον 18ο αιώνα ότι ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος θα γίνει για να φύγει η βασιλεία να έρθει η κοινοβουλευτική δημοκρατία που θα άνοιγε το δρόμο για τον παγκόσμιο κομμουνισμό.
    Μετά ήρθε η μεταπολίτευση και η αναγνώριση του ΚΚΕ και των εγκλημάτων του από τον κιναιδο ψευτοεθναρχη ΚΑΡΑΜΑΝ ΑΛΗ.

    1. Τι γράφεις εν έτει 2022 μόνο εσύ ξέρεις. Ρε σοβαρευτείτε. Υπάρχουν αυτοί που παλεύουν καθημερινά, αγωνίζονται και αγωνιούν, δακρύζουν και χαμογελούν, χτίζουν οικογένειες πρότυπα και οι άλλοι που τα έχουν όλα έτοιμα που κλέβουν και δολοφονούν, αχόρταγοι άνθρωποι μιζαδοροι, που δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο. Τέλος.

  6. Γράφετε ότι Ελληνική Λύση αν δεν συνεργαστεί μετεκλογικά με τη ΝΔ θα έχει την τύχη του ΛΑΟΣ και θα αφομοιώσει η ΝΔ όλα τα στελέχη του .
    Δε νομίζω όμως ότι έχει και κανένα λαοπροβλητο αξιόλογο στέλεχος με απήχηση στον κόσμο όπως ήταν αυτοί του ΛΑΟΣ. Το τρίπτυχο της αποτυχίας και της προδοσίας. Άδωνις , Πλευρης, Βορίδης
    Αλλά σίγουρα δεν αποκλείεται αυτό το σενάριο γιατί άλλωστε για αυτό δημιουργήθηκε και το συγκεκριμένο κόμμα για να αποτελέσει ουρά της ΝΔ στα δύσκολα.
    Οι ψηφοφορίες μνημονίων και υποχρεωτικών εμβολιασμών με την επιλογή ΠΑΡΩΝ αυτό δείχνουν.
    Άλλωστε που είναι το πρόβλημα ;;
    Όλα τα κ@λοπαιδα στη Βολή μασόνοι είναι

    1. Το πρώτο μνημόνιο ψήφισε και σωστά έπραξε γιατί 15 ημέρες μετά την ψήφιση έληγε ομόλογο 10 δισ. που η Ελλάδα αδυνατούσε να πληρώσει γι΄αυτό και το μνημόνιο ψηφίστηκε εσπευσμένα και βιαστικά, όλα τα τα υπόλοιπα είναι λαϊκισμός και δημαγωγία αισχίστου είδους. Ο υποχρεωτικό εμβολιασμός δεν ήρθε μόνος του, ήρθε σε πολυνομοσχέδιο που περιλάμβανε και άλλα νομοσχέδια όπως αυξήσεις μισθών, αν ψήφιζε όχι θα βγαίνατε όλα τα ούνγκανα και θα λέγατε “ψήφισε όχι στην αύξηση των μισθών”, και πάλι πολύ σωστά ψήφισε ΠΑΡΩΝ για το πολυνομοσχέδο συνολικά, και μετά για κάθε νόμο ξεχωριστά του πολυνομοσχεδίου ψήφισε ΝΑΙ ή ΟΧΙ.

  7. Εμένα αυτή δε Μ αρέσει ιδιαίτερα πάντως
    Δεν είναι ότι δεν είναι όμορφη.
    Έχει κάτι πάνω της που με απωθεί.
    Στο σεξ δε παίζει ρόλο μόνο η εξωτερική εμφάνιση αλλά και η έλξη .
    Αυτή είναι σα παγόβουνο που στόχο έχει μόνο τα λεφτά
    Συναίσθημα μηδέν.
    Το λάθος της ήταν ότι πήγε με τον Ανδρουλάκη ο οποίος είναι πιο σκατοψυχος και πολύ πιο άπληστος από αυτήν και την έφαγε λαχανο.

    1. Μεγάλε δεν παίζεσαι. Η απάντηση σου είναι ανάλυση εντυπώσεων από πρώτο ραντεβού με γυναίκα (δεν είναι ο τύπος μου, έχει σεξαπίλ αλλα δεν με ελκύει κτλ).

      Με 600,000 ευρώ που βρήκαν και σύζυγο γκομενιάρη Ιταλό δεν νομίζω να στεναχωρηθεί και πολύ που της έριξες χυλόπιτα επειδή δεν είναι ο τύπος σου.

      ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ !!!

  8. Καλά αυτή πήγε με όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες και μετά τι να τον κάνει τον άντρα;!
    Βρήκε έναν μικρό άσχημο (γιατί μη μου πείτε ότι αυτός ο τύπος με κεφαλι σα μαδημένη σφουγγαρίστρα είναι ωραίος γκόμενος) μικρό για να του σηκώνεται και λίγο γιατί είχε βαρεθεί στη συνεχή τρόμπα με τους κωλογερους που πήγαινε για να την προωθήσουν με απώτερο στόχο βέβαια την ΜΙΚΥ Ο του μπαμπά.
    Η προεκλογική περίοδος μας απέδειξε για άλλη μια φορά πόσα τεράστια ποσά παίζονται για να προωθηθούν τα σχέδια της Ελίτ με δούρειο ίππο την σαθρή Κυνοβουλευτικη δημιοκρατία.

  9. ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ: “Ο Καθένας με τις δυνάμεις του και με τον… στρατό του!».
    Κάποτε μια άγνωστη ηθοποιός του HOLLYWOOD ειχε ρωτήσει τη Σάρον Στόουν, γιατί αφού και εγώ δίνω τον κ#λ# μου δεν έγινα διασημη όπως εσύ;;;;;;
    Η απάντηση ήταν η εξής:
    “Δεν έχει σημασία αν δίνεις τον κ@λ@ σου σε πολλούς αλλά σε ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΝΕΙΣ”.

    1. Αν δε σε εγκρινουν οι γκει – αδερφες ,δεν μπαινεις στο Χολυγουντ.Μαλλον η διασημη κυρια εγκριθηκε και η αλλη ειχε πιο υψηλη σεξουαλικη αξια.Αλλωστε ποτε δεν τους ενδιεφερε να κοψουν εισιτηρια.

  10. Σε ότι αφορά τον Τράγκα ότι του τράβηξαν το σωληνάκι δε νομίζω ότι κάποιος που έχει πολυοργανικη ανεπάρκεια χρειάζεται τέτοιου είδους πρακτικές για να πεθάνει
    Στην εντατική έμπαινε μόνο η γυναίκα του και ο Πάρις Κουρτζιδης εκτός των γιατρών
    Αν υποθέσουμε έστω ότι συνέβη υπάρχει κάποιος που μπορεί να το καρφώσει;;
    Έχετε μεγάλη φαντασία για να πουλάτε .

  11. Υπάρχουν και τρεις άλλες πιθανότητες (απειροελάχιστες να είναι πραγματικές, αλλά φαντάσου να…):

    1) Να ανοίξουν το κατεσχεμένο κινητό και να βρουν τυχόν άλλα περίεργα μηνύματα και συνεννοήσεις με άτομα στην Ελλάδα, ή κανένα περίεργο λογισμικό
    2) Να εξουδιάζεται το κινητό από μακριά από κάποιο λογισμικό και να τα σβήσουν όλα ή να φυτέψουν πράγματα μέσα
    3) Να είναι προειδοποιητική βολή για άλλους στο εσωτερικό του στυλ, την δώσαμε στεγνά έχουμε και για εσάς αντίστοιχα οπότε μόκο

  12. Οι Βέλγοι με το που έκαναν ντου τα κατάσχεσαν όλα, κινητά, υπολογιστές κτλ επί τόπου. Τι θλίψη με τις δικές μας περιπτώσεις, όπου και καλά είχαν ξεχαστεί και δεν έκαναν τίποτα επί εβδομάδες, όσο χρειαζόταν να καθαρίσουν τα ίχνη τους διάφοροι. Και μια απορία, αν κάποιος παρακολουθούσε το τηλέφωνό της, δεν θα ήξερα αυτά και άλλα από πολύ νωρίτερα, και δεν θα την είχε στο χέρι; Μήπως ο συνδυασμός του ότι έκανε κάτι κακό εδώ και καιρό, σε συνδυασμό με το ότι πριν κάποιους μήνες άλλαξε ρότα στις θέσεις της έχουν καμιά σύνδεση; (λέμε τώρα…)

  13. Ελληνες πολίτες, το ΠΑΣΟΚ θα ανακάμψει μόνο υπό την ηγεσία του Ευάγγελου Μπενιζέλου. Το πολιτικό αυτό ον είναι γνώστης των οικονομικών και της εξωτερικής πολιτικής όσο κανείς. Με τα εσωτερικά έχει ένα θεματάκι αλλά ουδείς τέλειος. Σας συμβουλεύω από αγάπη και πρέπει να με ακούσετε διότι έχω μεγάλη πείρα, έχω και ίδρυμα, είμαι δηλαδή ιδρυματικός. Είναι ο μόνος που μπορεί να σταματήσει την ρεμούλα, τη διαφθορά και να δώσει ενδεδειγμένες συνταγματικές συμβουλές για τις παρακολουθήσεις των πολιτικών.
    Σας χαιρετώ και ραντεβού στις κάλτσες που έλεγε ο συμμαθητής μου Γιώργος ο ποδηλάτης.

  14. Για να πάει με τον χοντρό είναι πολύ πόρνη. Και μετά παντρεύτηκε το τεκνό. Ο ζιγκολό και η βίζιτα, το τέλειο ζευγάρι, ίδια σκατά. Δεν ξέρω αν στην πορεία σκοτωθούν μεταξύ τους για τα λεφτά.

  15. ΕΛΛΑΔΊΤΕΣ, νομίζω έπραξε αυτόνομα, χωρίς να ρωτήσει τα αφεντικά του.

  16. Κριμα χασαμε την Ευα απο τα ψηφοδελτια της ΝΔ
    Με την μπεκροΠιπιλή θα μεινουμε

  17. Φαντάσου Έλληνα βλάκα, ηλίθιε, ψηφοφορε, οπαδε τα μεγάλα και γνωστά ονόματα τι χρήμα έχουν που με την ψήφο σου τόσα χρόνια τους έδωσες εξουσία να λεηλατούν και να σου πίνουν το αίμα. Συνεχίστε και στις επόμενες εκλογές γιατί το μόνο που έμαθε αυτός ο λαός είναι το γλυψιμο, το βολεμα και τάχα μου να υπερηφανεύεται ότι είναι απόγονος των αρχαίων Ελλήνων και του Κολοκοτρώνη, Παπαφλέσσα, Καραϊσκάκη κ.α. Ούτε μια τρίχα απ’τα α…… δεν είσαστε. Άσε που αν σας ρωτήσει κάποιος δεν τους ξέρετε. Μπράβο στα λαμόγια. Τι ψηφίζετε ρε;

    1. Κοίτα ρε κακομοιρη τα χάλια σου που για ένα ξεροκοματο βολοδορνεσαι στην άλλη άκρη του κόσμου και άσε τους Έλληνες ξέρουν και στα δύσκολα!

  18. ΟΛΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΨΤΕ ΣΤΙΣ ΒΕΛΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΙΑΝΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΑ EMAIL ΒΕΛΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΙΑΝΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΙΑΝΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ.

  19. Ο Κουτσούμπας όταν βλέπει κανα ωραίο νεαρό,γυαλίζει το μάτι του.

  20. Καλημερα συνελληνες δεν αναρωτηθηκατε ποτε το ρολο της τοσα χρονια? Λυπαμαι!

  21. ετσι βγαλτε τα ολα στη φορα στεφανε βγαλε και τους γυφτους της θρακης βουλευτες και δημαρχους αντιπεριφερειαρχες πρακτορακια της τουρκιας που τρεχουν σε συνεδρια με τον τσαβουσογλου και φωτογραφιζονται ενω μας απειλουν τα κατσιβελια ΑΠΕΛΑΣΗ ΧΤΕΣ

  22. Χαχα θα φάει σουτ απ’την ευρωβουλή και το Κιναλ (ex-ΠΑΣΟΚ) και σε λίγα χρόνια θα βρει καταφύγιο στην αγκαλιά του Κούλη που τόσο την ήθελε στην παράταξη του

  23. Υποχρεωτική παρακολούθηση από το Α2 γραφείο του Ελληνικού Στρατού, όλων των πολιτικών, δικαστών, δημάρχων και λοιπών παραγόντων που συγκροτούν το δημοκλαστικό τόξο της ρεμούλας και προδοσίας.

  24. Στέφανε πήγαινέ τους πίπα κώλο, λευτεριά στον Λιάκο.

  25. Και να πεις ότι δεν είχε καλές αποδοχές ως ευρωβουλευτής; Είκοσι χιλιάρικα το μήνα δεν παίρνουν αυτοί; Δεν έφταναν αυτά; Μάλλον τρώγοντας ανοίγει και η όρεξη. Ή μήπως την παρεξηγήσαμε την κοπέλα και τις σακούλες με τα χρήματα τις ήθελε για να κάνει φιλανθρωπίες…

  26. Στην Ευρώπη. Συλλαμβάνουν και φυλακίζουν
    .εδώ όλοι έξω

  27. Ο γιδοβοσκος ο άκρατος υποστηρικτής των ψηφιακών πιστοποιητικών υγείας κατά τις επιταγές των αφεντικών του, την έστειλε αδιαβαστη: πρώτον για να την εκδικηθεί και δεύτερον για να μη την έχει στα πόδια του και τον καταδώσει για τις μίζες που θα παίρνει μόλις συμμετέχει στη Νέα Κυβέρνηση.
    Όλος αυτός ο γενικός αλληλοσπαραγμός μόνο για τις μίζες γίνεται.
    Αυτό αξίζει στους Έλληνες ψηφοφόρους που δεν είναι καν Έλληνες .

  28. Οι υποκλοπές υπουργών και στρατηγών ξεχάστηκαν; Το ότι το Ισραήλ κατασκόπευε και μάθαινε τα εθνικά μυστικά και πληροφορίες;

Comments are closed.