Εξελίξεις “βόμβα” στις ΗΠΑ – Η προειδοποίηση της JP Morgan: «Στις 20 Ιανουαρίου μπορεί να ορκιστούν πρόεδροι των ΗΠΑ και ο Ν.Τραμπ και ο Τ.Μπάιντεν»!

Κοινοποίηση:
μπαιντεν τραμπ

Συγκεκριμένα στο επίσημο δελτίο της ο διευθύνων σύμβουλος της JP Morgan, παρουσιάζει την πιθανότητα της διπλής ορκωμοσίας στις 20 Ιανουαρίου του Ν.Τραμπ και του Τ.Μπάιντεν

Δηλαδή όπως αναφέρει υπάρχει πιθανότητα, ο νυν πρόεδρος να ορκίζεται ανανεώνοντας την θητεία του σε ένα χώρο στον Λευκό Οίκο και λίγα μέτρα πιο πέρα να ορκίζεται πρόεδρος ο διεκδικητής από την πλευρά των δημοκρατικών Τ.Μπάιντεν.

Σε αυτή την περίπτωση που επιμείνει ο Τ.Μπάιντεν ότι κέρδισε τις εκλογές χωρίς νοθεία,  σημειώνει η JP Morgan θα υπάρξουν εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία που θα επηρεάσουν και το παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι.

Είναι γεγονός ότι οι ηγέτες της ΕΕ έχουν αναγνωρίσει τον Μπάιντεν όπως και η Κίνα, ενώ οι ηγέτες του υπόλοιπου πλανήτη δεν έχουν αναγνωρίζει κανέναν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο παππούς Μπάιτεν ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας στήν ιστορία τής Αμερικής.Εκλεψε εκατομμύρια ψήφους τού προέδρου Τράμπ.Πρόεδρος τής Αμερικής είναι ο νόμιμος Ντόναλτ Τράμπ καί όχι ο πρωτομάστορας τής καλπονοθείας ο sleepy Joe o Μπάιτον.
    Γιάννης Λάκων

  2. Ο CEO τής .J.P.MORGAN CHASE ο πασίγνωστος Jamie Dimon είναι ελληνικης καταγωγης απο τήν Σμύρνη ! Ο παππούς του ονόματι Θέμος Παπαδημητριου έξ ού καί τό Dimon μετανάστευσε στήν Αμερικη ο δε υιός του διέπρεψε ώς Χρηματιστης . Ο Jamie μπλέχτηκε στά βαθιά στήν Κρίση τού 2008 μέ τήν Lehman Brothers. Γιά νά λέει κάτι τέτοια…κάτι σίγουρα ξέρει.

  3. Και οι δύο είναι ΓτΠ. Ο Τραμπ αν χάσει τελικά, εκκρεμούν 112 δίκες εις βάρος του για οικονομικές ατασθαλίες που κοινώς την
    ΠΟΥΤΣΙΣΕ ΔΑΝΤΕΛΩΤΑ!!

Comments are closed.