Εξαφανισμένη επί 4 χρόνια Ελληνοαμερικανίδα κηρύχθηκε νεκρή (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
Δ1

Mοιραία εξέλιξη σε μία πολύχρονη υπόθεση-θρίλερ, ένα συνταρακτικό σκηνικό τρόμου με ομογενή και συνάμα οικογενειακή τραγωδία.

Νεκρή κηρύχθηκε ύστερα από τέσσερα χρόνια, που λογιζόταν ως εξαφανισμένη, η Τζένιφερ Ντούλου (Jennifer Dulos), στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ. Το τελευταίο χρονικό διάστημα, η μητέρα της είχε κινήσει τις απαραίτητες δικαστικές διαδικασίες ώστε οι Αρχές να αναγνωρίσουν τον θάνατο της κόρης της και να ολοκληρωθεί με αυτό τον δραματικό τρόπο η ιστορία. Η μητέρα της ήθελε να προστατεύσει την μνήμη της και τα συμφέροντα της οικογένειάς της.

Όπως γράφει ο ekirikas.com «η διαδικασία ξεκίνησε από τις 2 Αυγούστου και εν τέλει έκλεισε με την απόφαση του δικαστηρίου που ικανοποιεί το αίτημα της γυναίκας αλλά και εν γένει του οικογενειακού περιβάλλοντος της Τζένιφερ Ντούλου». Όπως αναφέρεται επίσης χαρακτηριστικά: «Έχουν γίνει εκτεταμένες προσπάθειες από την τοπική και την Πολιτειακή Αστυνομία για τον εντοπισμό του σώματός της. Μέχρι σήμερα, έχουν περάσει περισσότερα από τέσσερα χρόνια και το σώμα της Τζένιφερ δεν έχει εντοπιστεί. Ούτε κανένας από την μητέρα, τα παιδιά ή άλλα μέλη της οικογένειας της Τζένιφερ έχουν έρθει σε επαφή με την ίδια από τις 24 Μαϊου 2019. Ο αναπόφευκτος επίλογος είναι πως η Τζένιφερ είναι νεκρή», σημειώνεται στην σχετική απόφαση του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, η Ντούλου είχε βρεθεί ζωντανή για τελευταία φορά στις 24/5/2019 κατά την παράδοση των παιδιών της στο σχολείο. Έκτοτε, η οικογένειά της δήλωσε την εξαφάνισή της, οι Αρχές δεν έφτασαν στα ίχνη της, αλλά έχουν σαφείς ενδείξεις και υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια από κηλίδες αίματος που βρέθηκαν, τόσο στο αυτοκίνητό της στο Νιού Κάνααν του Κονέκτικατ, όσο επιπλέον και σε ένα τζιπ που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ!

Το στόρι. Ο γάμος του Φώτη και της Τζένιφερ Ντούλου κράτησε 13 χρόνια. Η τελευταία είχε καταγγείλει μάλιστα τον σύζυγό της για «παράλογη, επικίνδυνη, εκφοβιστική, απειλητική και ελεγκτική συμπεριφορά». Ο Ντούλος είχε ισχυριστεί πως η σύζυγός του τον απείλησε ότι θα βάλει την μαφία «να του σπάσει τα πόδια», ενδεικτικό της έντασης που επικρατούσε στο τότε ζευγάρι. Ο ίδιος δεν παραδέχθηκε ποτέ οποιαδήποτε σχέση με την εξαφάνιση της γυναίκας. Ουδέτεροι παρατηρητές κάνουν λόγο για «τέλειο έγκλημα», αφού δεν είχαν βρεθεί πουθενά στοιχεία που να οδηγούν στο πτώμα της συγγραφέως. Μετά από επτά μήνες ερευνών, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του άνδρα.

Η υπόθεση για τον φόνο παραμένει στοιχειοθετημένη, με την Μισέλ Τροκόνη (Michelle Troconis), ερωμένη του Φώτη Ντούλου, να φέρει πλέον την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και να καλείται να αποδείξει την αθωότητά της. Η κατηγορία της ανθρωποκτονίας, που είχε αποδοθεί στον αυτόχειρα, αποσύρθηκε μετά θάνατον.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Ντούλος φέρεται να επιτέθηκε στην Τζένιφερ, μέσα στο σπίτι στο Νιου Κάνααν. Τουλάχιστον αυτό αναφέρει μία θεωρία και άλλες μαρτυρίες πως την έδεσε με πλαστικά σχοινιά, ενώ ήταν ακόμη ζωντανή! Το κίνητρο που είχε αρχικά αποδοθεί ήταν το οικονομικό, διότι εμφανιζόταν χρεωμένος κατά 7.000.000 δολάρια. Μια ενδεχόμενη εξόντωση της εν διαστάσει τότε συζύγου του, θα διασφάλιζε την επιμέλεια των πέντε παιδιών του και την πρόσβαση στους λογαριασμούς τους, που περιελάμβαναν πάνω από 2.000.000 δολάρια για το καθένα από τους δύο!

Τα δεδομένα ανατράπηκαν στις 28/1/2020, όταν ο Ντούλος, έχοντας ήδη δεχθεί την ηχηρή κοινωνική κατακραυγή, έχοντας μεγάλο βάρος να κουβαλά ψυχικά, αλλά και ισχυρά στοιχεία εναντίον του από πλευράς αστυνομίας, αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του… Επέμενε στην αθωότητά του μέχρι το τέλος. Την ίδια ημέρα που αυτοκτόνησε επρόκειτο να μεταβεί στο δικαστήριο για να διαπραγματευτεί το ποσό της εγγύησης της προσωρινής αποφυλάκισής του, που άγγιζε τα 6.000.000 δολάρια!

Δ3

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Σύμφωνα με τους ποινικούς Νόμους της Αμερικής, ποτέ κανένας Πολίτης, δεν καλείται “να αποδείξει την αθωώτητα του”.
    Ο Εισαγγελέας καλείται να αποδείξει την ενοχή του οποιουδήποτε Πολίτη, ο οποίος ονομάζεται defendant “αμυνόμενος” (από την λέξη defend), & ποτέ “κατηγορούμενος”.
    Οι Ένορκοι κρίνουν τον Αμυνόμενο, ως Guilty (Ένοχος) ή Not Guilty (Όχι Ένοχος).
    Ποτέ δεν λέγεται η λέξη Innocent (Αθώος).

  2. ΡΙΞΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥΤΙΝ

Comments are closed.