Εξαπάτησαν τους εμβολιασμένους και τώρα θα τους ζητήσουν rapid test για να κάνουν Χριστούγεννα

Κοινοποίηση:
τεστ2

Τι πρέπει να κάνουμε ενόψει Χριστουγέννων στα εορταστικά τραπέζια, στις εξόδους και τους συνωστισμούς που αναμένονται μέχρι και τις αρχές Ιανουαρίου; Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης, αναφέρθηκε στα μέτρα που πρέπει να ληφθούν σε ατομικό επίπεδο, ακόμα και από όσους έχουν εμβολιαστεί.

«Εάν κάποιος είναι εμβολιασμένος και φοράει μάσκα έχει 99% προστασία για να μη μολυνθεί. Θα πρέπει να κινούμαστε με προσοχή, ακόμα και με τη μάσκα, έστω και με ένα άτομο δίπλα μας. Καλό είναι να φοράμε τις μάσκες μας, να κάνουμε αντισηψία στα χέρια μας και όλα θα πάνε καλά» είπε ο κ. Τζανάκης μιλώντας σήμερα στο MEGA.

Για το ρεβεγιόν συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέφερε:
«Εγώ θα προσπαθήσω να κάνω ένα test πριν, ακόμα και αν είμαι τριπλά εμβολιασμένος, ώστε να είμαι βέβαιος ότι δεν είμαι ασυμπτωματικός φορέας και θα προσπαθήσω αυτό να εμφυσήσω και στην παρέα μου».
Επομένως, ο κ. Τζανάκης κάνει σύσταση για ένα rapid test για Εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. «Θα είναι καλό να γίνει, για να πιαστούν οι περιπτώσεις ασυμπτωματικών» τόνισε.

Για «Χριστούγεννα με περιορισμούς» είχε κάνει λόγο το Σαββατοκύριακο και ο καθηγητής Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος.

Ο διευθυντής ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», Νίκος Καπραβέλος, υπογράμμισε χθες πως «πάμε για μαύρα Χριστούγεννα», επαναλαμβάνοντας την ανάγκη λήψης νέων μέτρων που θα περιορίζουν περαιτέρω την κινητικότητα των ανεμβολίαστων. «Είναι επείγον η πολιτεία να πάρει μέτρα. Αυτό που βλέπουμε σήμερα δεν είναι η κορυφή. Δεν μπορώ να κατανοήσω γιατί δεν αυστηροποιείται το επιχειρησιακό σχέδιο». Προειδοποίησε δε για «εκατόμβη νεκρών» τα Χριστούγεννα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Χαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ ο φονικός ιός που πρέπει να κάνεις τεστ να δεις άμα τον έχεις 😂😂😂 το IQ
    Όλων σας δεν πρέπει να ξεπερνάει το φύλλο της τυρόπιτας

Comments are closed.