Εξέλιξη-σοκ για τον Γιάννη Πρετεντέρη: Διασωληνωμένος στην εντατική του «Ευαγγελισμού» μετά από σοβαρή επιπλοκή στη μάχη του με τον κορωνοϊό…

Κοινοποίηση:
1

Στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες και ο δημοσιογράφος Γιάννης Πρετεντέρης ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.


Σύμφωνα με πληροφορίες του Press-gr, ο κ. Πρετεντέρης χρειάστηκε πριν από λίγες ώρες, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασής του, να διασωληνωθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και να δίνει μάχη. Στον «Ευαγγελισμό» νοσηλεύεται επίσης ο διευθυντής της «Καθημερινής»Αλέξης Παπαχελάς.

Δείτε εδώ την συνέχεια

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Εδω πεθαινουν τοσοι ανθρωποι καθε μερα,θα κλαιμε τον επωνυμο Πρετεντερη τωρα;

  2. απομονώστε τον μην κολλήσει και πεθάνει κανας άνθρωπος

  3. Ο Κ. ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ, ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΤΥΓΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΥΟ ΝΕΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΕΝΝΟΟΥΣΕ…….ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΚΟΙ…..

    1. Οι ατιμωρητες δολοφονιες της αριστερας ειναι επανασταση… δεν μετρανε. Και το ξυλο που εριχναν οι ματατζηδες επι συριζα ηταν παραδεισενιο αριστερο.. δεν πονουσε.

Comments are closed.