Εξάρχεια: Πορεία διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση Κορκονέα – Το αίτημα που κυριαρχεί (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
poreia_grig

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται στα Εξάρχεια, μία μέρα μετά την αποφυλάκιση του δολοφόνου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, Επαμεινώνδα Κορκονέα. 

Κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα, οι συγκεντρωμένοι αντιδρούν στην απόφαση του δικαστηρίου να αναγνωρίσει ελαφρυντικό στον Επαμεινώνδα Κορκονέα «σπάζοντας» τα ισόβια και οδηγώντας στην αποφυλάκισή του.

«Κανένα ελαφρυντικό σε κράτος-αστυνομία-δικαστές-δολοφόνους» γράφει ένα πανό. «Ισόβια στους δολοφόνους του Αλέξη» γράφει ένα δεύτερο.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Τζαβέλα, όπου βρισκόταν ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος όταν δέχθηκε τη σφαίρα από το όπλο του Επαμεινώνδα Κορκονέα. Οι συγκεντρωμένοι κατευθύνονται μέσω της Διδότου στο Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων, με τις αστυνομικές δυνάμεις να εμποδίζουν την πρόσβαση στη Χαριλάου Τρικούπη, όπου βρίσκονται τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

poreia_grig1
poreia_grig2
poreia_grig3

 

poreia_grig4
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Στα αρχδια μας τι λένε οι φλωροαντιφάδες. Ελπίζω ο Κορκονέας να αποκατασταθεί πλήρως και να γυρίσει στην Υπηρεσία του, σαν ένα μικρό δείγμα μεταμέλειας του κράτους για την άδικης ταλαιπωρία που υπέστη, κάνοντας απλά το καθήκον του.

  2. Η αποφυλακιση του κορκονεα τους πειραξε τους απλυτους, τοσοι εγκληματιες που αποφυλακισθηκαν κατα καιρους με το νομο Παρασκευοπουλου δεν τους πειραξε!!!!!!!! Χεστηκαν ολοι αυτοι για τον Γρηγοροπουλο, ουτε τον γνωριζαν ουτε τιποτα, ολη η ιστορια γινεται για να δημιουργησουν προβληματα, αλλα ειναι τα σχεδια τους, γι’ αυτο η αστυνομια πρεπει να τελειωνει μ’ αυτους κι’ αν αντιδρασουν να τους κανει μαυρους στο ξυλο!!!!!! Φτανει πια αυτο το τροπαριο με τον Γρηγοροπουλο καθε χρονο!!!!!!! Μεταξυ τους βρισκονται οι ενοχοι της Μαρφιν!!!!!!!! Για το θεμα αυτο, αλλα λογια ν’ αγαπιομαστε!!!!!!!!

  3. Ισόβια στον «δολοφόνο» του «μικρού Αλέξη», αλλά άμεση απελευθέρωση στον πράκτορα – «κοινωνικό αγωνιστή», Κουφοντίνα.
    Ψόφο σε όλα τα αναρχοάπλυτα ξεράσματα. Αναρχικός καλός, ούτε νεκρός.

  4. ΕΧΟΥΝ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΚΟΝΕΑ
    ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ ΘΑΧΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΑΜΕΑ

    1. Ό,τι ακριβώς, δηλαδή, έχεις εσύ και η μάνα σου.
      Τράβα στην βρωμερή σου τρύπα, ξεφτιλισμένο πισωκίνητο αναρχοάπλυτο σκουπίδι.

  5. Πατήστε το κεφάλι των αναρχικών κάτω, τώρα που σας παίρνει.
    Επιστροφή στην Ελληνικότητα.

Comments are closed.