Εξάρχεια: Οργή και απόγνωση από τους κατοίκους! – «Φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας»!

Κοινοποίηση:
4292454

Εμπόλεμη ζώνη θύμισε για μια ακόμα φορά την περασμένη Πέμπτη, η περιοχή των Εξαρχείων μετά τις ολονύχτιες μάχες μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών στον απόηχο της ειρηνικής πορείας για την 10η επέτειο από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

 

Με το πρώτο φως τις ημέρας, ελάχιστες ώρες αφότου οι οδομαχίες έληξαν (συνεχίστηκαν μέχρι και μετά τα μεσάνυχτα), οι κάτοικοι αντίκρισαν την απόλυτη εικόνα καταστροφής.

Καμένα οχήματα, κατεστραμμένες προσόψεις πολυκατοικιών και καταστημάτων, βανδαλισμένοι κάδοι απορριμάτων που χρησιμοποιήθηκαν στα οδοφράγματα μαζί με κάθε είδους υλικό που θα μπορούσε να κρατήσει μακριά τις δυνάμεις των ΜΑΤ, σπασμένα τζάμια, πεζοδρόμια, φανάρια και πινακίδες, αποκαΐδια ακόμα και σε ταράτσες πολυκατοικιών που χρησίμευσαν ως «φρούρια» για τους κουκουλοφόρους, τόνοι πέτρες και σίδερα στη μέση του δρόμου συνθέτουν το σκηνικό τρόμου στην κεντρική γειτονία της πρωτεύουσας.

Από την πλευρά τους κάτοικοι και καταστηματάρχες διστάζουν να μιλήσουν επώνυμα για την αγωνία που βίωσαν ένα ακόμα βράδυ πνιγμένοι από τα χημικά, καθώς φοβούνται ότι θα στοχοποιηθούν και την επόμενη φορά οι περιουσίες τους θα καταστραφούν ολοσχερώς.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Οι “γυαλιστερές” άχρηστες του Προστασίας, έχουν άλλες δουλειές να κάνουν… Δεν είναι διαθέσιμες…

  2. ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΥΞΟΚΛΑΙΤΕ ΣΑΝ ΓΡΙΕΣ ΧΗΡΕΣ.ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

Comments are closed.