Εξάρχεια: Άφαντος ο Μαροκινός «πρόσφυγας» που αποπειράθηκε να βιάσει 40χρονη δημοσιογράφο

Κοινοποίηση:
βιασμος

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια δημοσιογράφος στα Εξάρχεια που έπεσε θύμα ληστείας και απόπειρας βιασμού από Μαροκινό «πρόσφυγα»

Όπως περιγράφει έντρομη, ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από την άγρια επίθεση που δέχθηκε από τον Μαροκινό στην οδό Ιουστινιανού στα Εξάρχεια.

«Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, με έπιασε από εδώ πάρα πολύ δυνατά και με το άλλο χέρι με κράτησε έτσι ώστε να μην μπορώ να κουνηθώ», είπε η Ελπινίκη Χαγιά.

Οι γείτονες, μετά την επίθεση, τρομοκρατημένοι, έχουν αναρτήσει σε πολλά σημεία πινακίδες για να προειδοποιήσουν τις γυναίκες που κυκλοφορούν μόνες τους.

Όπως περιγράφει η 40χρονη δημοσιογράφος, περπατούσε φορώντας ακουστικά με κατεύθυνση προς το σπίτι της. Ξαφνικά ένας άνδρας την πλησιάζει από πίσω και της έκανε το κεφαλοκλείδωμα.

«Έχασα τις αισθήσεις μου σε κλάσματα δευτερολέπτου. Με έσυρε και με τράβηξε προς την πυλωτή της πολυκατοικίας. Αρχίζω σε λίγο να αισθάνομαι ότι ψηλαφίζει το σώμα μου και έχει σηκώσει τη φούστα μου. Ξαφνικά σαν να ξύπνησε, τον είδα να απομακρύνεται από εμένα και αρχίζω να φωνάζω και να τρέχω», είπε.

Οι γείτονες άκουσαν τις φωνές της και έσπευσαν να τη βοηθήσουν.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, ενεργώντας ταχύτατα, ταυτοποίησαν τον 26χρονο Μαροκινό δράστη, ο οποίος  αναζητείται. Πάντως όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές ο Μαροκινός δεν πρόκειται να απελαθεί, καθώς δεν συντρέχουν τέτοιοι λόγοι.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. Άλλος ένας “υπερδραστηριος” νέος. Σύμφωνα με τον Κουλη πάντα.

  2. γνωστή άπλυτη αντιρατσίστρια είναι, πιθανόν κάτι άλλο να είχαν κανονίσει και τα χαλάσανε και κατήγγειλε βιασμό

  3. Μπορεί οι refugees welcome να τους ανακουφίζουν παντοιοτρόπως!

  4. Προχθες εβγαλα ταυτοτητα διοτι μενω γερμανια και προς εκπληξης μου διαπιστωσα οτι πλεον δεν χρειαζονται δακτυλικa αποτυπωματα .
    Παρα μονο σε σεσημασμενους.
    Δλδ κρατος μπουρδελο εκανες μια ληστεια και αφησες ιχνη αντε να σε βρουν μετά.
    Και φυσικά ολοι αυτοι οι λαθρο σνενοχλητοι

  5. Μητσοτακαρε γιομησες το τοπο…. επενδυρες επιβητορες για το…..δημογραφικο? Φροντισε να….οργανωθεις μη φας καμμια ξωφαλτση τσαπου του μισου μετρου!

  6. ΨΑΞΤΕ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ

  7. Που είναι οι Refugees welcome? Που έχουν χαθεί αυτά τα παιδιά?

  8. ΦΑΤΣΑ ΕΙΔΑΤΕ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ

  9. Να απελαθεί; Αφού στα λαθρολαγνα Εξάρχεια, όλοι οι αναρχοαριστεροι/ες του κώλου, είναι υπέρ των λαθρο σε σημείο ακραίου Μισελληνισμού.

  10. Ε, βέβαια, γιατί να συντρέχει λόγος απέλασης του λαθροπίθηκα (!!!) … Της κυρά-κατίγκως, της μαρέβας ή της περιστέρας η ζωή κινδύνευσε ..
    Πάντως, εύχομαι εκ βαθέων, την επόμενη φορά που το 26χρονο μαροκινό απόβλητο θα έχει κα@λες, να βγάλει τα ζωώδη ένστικτά του σε μιά μάνα, σε μια σύντροφο, σε μιά κόρη ή σε ένα γιό κάποιου από αυτούς που μας κουβάλησαν -και διατηρούν- εδώ τον υπανάπτυκτο ευρωαφροασιατικό συρφετό …

    1. Ποιοί στο διάολο είναι οι λόγοι που πρέπει να συντρέχουν για απελάσεις γμτ κέρατό μου γμ;;;

    2. Αυτούς τους φιλάνε οι φιλιπινεζοι που βαράνε τουςχωριατες στα Άγραφα . Οπότε η μόνη ελπίδα είναι ο θεός να μας δώσει φωτηση να ξεβρωμισει η Ελλάδα από τους 301 φτωχομπινεδες και μετά αυτά τα ερπετά .

    3. Τόν «υπανάπτυκτο ευρωαφροασιατικό συρφετό …» τόν έχουμε 30 χρόνια εδώ μέσα!!! Σ’ αυτά τά 30 χρόνια ΟΛΕΣ οί κυβερνήσεις έχουν τήν ΙΔΙΑ ατζέντα: νά φέρουν όλα τά κατακάθια τής Υφηλίου εδώ καί νά εξαφανίσουν τούς Έλληνες!!!
      Αυτές οί κυβερνήσεις, πού θέλουν νά μάς εξαφανίσουν, ανέβηκαν μόνες τους στήν εξουσία?? Δέν τίς ψήφισαν οί Έλληνες μέ ελεύθερες εκλογές??
      Άρα: εφ’ όσον οί ηλίθιοι Έλληνες δέν καταλαβαίνουν ότι είναι οί ίδιοι, μέ τήν ψήφο τους, οί ΜΟΝΟΙ υπεύθυνοι γιά τήν κατάντια τους, τότε λίγα είναι τά ψωμιά τους..!!!

Comments are closed.