Ενόχλησαν οι αλήθειες του Γ.Πετράκου και ζητούν να του «ψιθυρίσει κάτι ο εισαγγελέας»:

Κοινοποίηση:
1

Πολύ άσχημα προηγούμενα επιχειρούν να δημιουργήσουν κάποιοι εν καιρώ υποτίθεται δημοκρατίας, καθώς προσπαθούν να εκφοβίσουν οποιονδήποτε εκφράζει την γνώμη του, την άποψή του, τις θέσεις του και δεν είναι αυτές αρεστές στην επικρατούσα πολιτική γραμμή.

Το βίντεο του Γ.Πετράκου με το οποίο αμφισβητεί με στοιχεία την πανδημία του κορωνοϊού στο σύνολό της (όχι την ασθένεια, αλλά τα πραγματικά της αποτελέσματα που αυτή επιφέρει στην ελληνική κοινωνία) έχει προκαλέσει σάλο και φυσικά ενόχλησε την καθεστηκυία τάξη και τους εκφραστές της.

Μάλιστα ο τραγουδιστής, επρόκειτο να εμφανιστεί στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ “Τik Talk” για να εκθέσει τις απόψεις του αλλά η συγκεκριμένη εκπομπή δεν προβλήθηκε ποτέ χθες και αντικαταστάθηκε με την ταινία”‘Ενοχο μυστικό”

Η τηλεκριτικός Ντέπυ Γκολεμά αντέδρασε με πολύ άκομψο τρόπο στις απόψεις του Γρηγόρη Πετράκου:

“Αυτόν τον Περράκη η Γεωργακη η Πετρακη, η όπως διάολο λέγεται, γιατί δεν του ψιθυρίζει κάτι ένας εισαγγελέας”;

Και ρωτάμε εμείς: Από πότε απαγορεύεται η ελεύθερη άποψη; Τι θα του πει δηλαδή ο εισαγγελέας; Απαγορεύεται να μιλάς και να λες την άποψή σου; Στην τελική έχει δώσει ο Γ.Πετράκος στην δημοσιότητα στοιχεία από επίσημες κρατικές πηγές.

Όποιος θέλει να τον βγάλει λάθος, ας συγκεντρώσει τα δικά του ΕΠΙΣΗΜΑ στοιχεία και ας τον αντικρούσει. Πολύ απλό. Αυτό λέγεται Δημοκρατία, το άλλο λέγεται Δικτατορία, τόσο απλά, τόσο λιτά.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

21 Σχόλια

  1. Αυτη η σαβουρα η γρια το μονο που εχει κανει ως τωρα στη ζωη της ειναι να βγαινει σε τηλεσκουπιδια ψευτοshowbiz εκπομπες Μενιου Φουρθιωτη,Πανια κλπ και να κατακρινει διαφορους παρουσιαστες ηθοποιους κλπ προσποιουμενη οτι δεν ξερει καν τα ονοματα τους και αλλαζοντας επιτηδες τα επιθετα οσων αναφερεται οπως ακουσια εκανε ο Αλεφαντος. Γραφικη γυναικα ακρως κακια και κομπλεξικη εναντι ολων που λογικα δεν εχει δει ασπρη μερα στη ζωη της.Κατα βαθος τα εχει με τον εαυτο της επειδη ειναι τοσο κακασχημη σε εμφανιση και ψυχη.

  2. Τυχαίνει να είμαι γιατρός, δεν παριστάνω τον καθηγητή του πανεπιστημίου της Βοστώνης, ένας μέσος Έλληνας γιατρός είμαι αλλά 10 βασικά πράγματα τα ξέρω, όπως και κάθε μέσος Έλληνας γιατρός. Ο κορωνοϊός είναι μια ΑΠΑΤΗ. Δεν διαφέρει σε τίποτα από την απλή εποχική γρίπη. Κάθε χρόνο από την απλή γρίπη αρρωσταίνουν 1000-1500 άτομα την ημέρα, κάποιοι από αυτούς την περνάνε πιο βαριά και χρειάζονται νοσοκομείο και 5-10 κυρίως ηλικιωμένοι και με βαριά υποκείμενα νοσήματα πεθαίνουν κάθε μέρα από επιπλοκές της γρίπης. Σε τι διαφέρει ο κορωνοϊός από την απλή γρίπη του 2019, 2018, 2017, κλπ? Το βίντεο του Πετράκου είναι καταπληκτικό, τρομερά εμπεριστατωμένο και με αποδείξεις και του λέω προσωπικά ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ. Αν οι τραγουδιστές βγάζουν τέτοια βίντεο και λένε την αλήθεια τότε οι γιατροί σαν τον Σύψα, την Παγώνη, τον Τσιόδρα πρέπει να πάνε να κρεμαστούν. Μπράβο Γρηγόρη.

    1. Γιατρέ ο Πετρακης να μην ξέρει να διαβάσει και να ερμηνεύσει τις στατιστικές δικαιολογείτε ο άνθρωπος τραγουδιστής είναι, αλλά αν αυτό γίνεται και από εσένα και λες “Σε τι διαφέρει ο κορωνοϊός από την απλή γρίπη του 2019, 2018, 2017, κλπ?” …………..τι να πω στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι.

  3. Αυτό το χαφιεδο-φλέμα με το βοϊδίσιο βλέμμα που λέγεται γολέμα, ποιό στο διάολο τσόκαρο είναι ρε παιδιά, να πάμε να το βρούμε να του ψιθυρίσουμε δυό φωνήεντα για να έρθει στα ίσια του ;;;

  4. Η Δημοκρατία αμύνεται. Από πού κι ώς πού οι καθημερινοί μέσοι άνθρωποι νομιμοποιούνται να μιλούν ως ειδικοί ενώ απλά εκφράζουν τις φοβίες και τις δικές τους θέσεις με επιστημονικό δήθεν περιτύλιγμα μέσα από τα ΜΜΕ; Και βέβαια υπάρχει δημοκρατία στη χώρα μας η οποία διαθέτει και σύνταγμα αν το θυμούνται μερικοί ενθουσιώδεις εδώ μέσα. Και το σύνταγμα μιλά εδώ και πολλά χρόνια γιά διασπορά ψευδών ειδήσεων. Αυτό ο τραγουδιστής, ο δικηγόρος και ο γιατρός που κάθε μέρα είναι στο διαδίκτυο, δεν το γνωρίζουν; Απ’ ό,τι γνωρίζω, υπάρχει στο βιβλίο της ΣΤ Δημοτικού. Δεν το διάβασαν ποτέ;
    Άντε κύριοι να διαβάσετε, να ερευνήσετε, να συνθέσετε, να φτιάξετε βιβλίο πάνω στο αντικείμενό σας, να κριθείτε γι’ αυτό και να ξανακριθείτε, να μιλήσετε δημόσια σε κοινό και μετά να βγείτε και στα ΜΜΕ.
    Δυστυχώς, με το άθλιο σύνθημα “Ο λαός στην εξουσία” που ως νέοι πιστέψαμε και απατηθήκαμε, όλα τα λούμπεν στοιχεία της ελληνικής κοινωνίας, απόχτησαν όχι μόνο φωνή, αλλά και επιρροή, η οποία δυνάμωσε με τις νέες τεχνολογίες. Ε, λοιπόν, ήρθε ο λαός στην εξουσία, αλλά δεν έκανε τίποτα, η φτώχεια δε θεραπεύτηκε, τα εγκλήματα δε σταμάτησαν να γίνονται. Τώρα είναι η ώρα των ειδικών, των δοκιμασμένων, όχι εκείνων που απλά εκφράζουν τους φόβους και τον ενθουσιασμό τους και μοιάζουν με τις πομφόλυγες που φουσκώνουν προς στιγμή, αλλά σε λίγο σκάνε.

    1. Είπε η μαϊμού και ανέβηκε στο δέντρο να φάει την μπανάνα της.

  5. Το ψέμα φοβάται την αλήθεια! Και τον πατερ Βασίλειο Βολουδακη με τις τόσες εκπομπές στο διαδίκτυο όπου με στοιχεία προσπαθει να ανοίξει τα μάτια του φοβισμένους λαού, ενώ του είχαν ανακοινώσει ότι θα τον βγάλουν στον Αντένα στις ειδήσεις, τελευταία στιγμή το ακύρωσαν. Γιατί άραγε;Γιατί δεν θέλουν ουτε καν, σε καμία περίπτωση να ακουστούν αδιάσειστα στοιχεία που θα βγάλουν στη φόρα όλη αυτή την κοροϊδία

  6. παιδιά πόλεμο στα κανάλια, δεν φοράει κανένας μάσκα, πρέπει όλοι μας να παίρνουμε τηλ στην αστυνομία όταν βλέπουμε ότι δεν φοράνε μάσκα σε ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ και χωρίς ειδικά να κρατάνε αποστάσεις. Το ότι μηχανεύονται ότι είναι μεγάλος ο χώρος, τηρούνται οι αποστάσεις και άκουσον άκουσον ότι κάνουν συχνά test κορωνοϊού ξεπερνάει κάθε λογική και προσβάλει ένα νοήμων ον. Πόλεμο στο πόλεμο μέχρι είτε να τους δούμε να φοράνε όλοι μάσκα να καταλάβουν πως είναι να τους κόβετε η ανάσα ή να κλείσουν και να μην μπορούν να κάνουν την προπαγάνδα τους.

  7. Η κυρία Ντέπυ Γκολεμά, με το ελληνικότατο ονοματεπώνυμο, ήταν επί δεκαετίες υπεύθυνη κοσμικής και τηλεοπτικής στήλης, δηλαδή του κουτσομπολιού. Ας περιοριστεί σε αυτό για το οποίο την γνωρίζουν όλοι, μέχρι να μάθει να μελετά πίνακες (χ, ψ).

  8. Σε απολυτη συνεργασια με το συστημα-μμε, δηθεν επιστημονες, καθηγηταδες, ψευτοκουλτουριαρηδες κλπ-συμφωνουν με παθος σε ενα θεμα δηλαδη στον ιο, τοτε κατι πολυ μεγαλο παιζεται! Εχει πεσει πολυ χρημα…

  9. Γκολεμα, και γω αναρωτιεμαι γιατι δεν σου ψυθιριζουν και σενα κατι φιλικα, οπως το να προσεχεις τις αερολογιες για να μην γυρισει σε συκοφαντικη δυσφήμιση εναντιον σου. Περιορισου να κρινεις τα τηλεοπτικα σκουπιδια και ασε θεματα που δεν κατεχεις..Στην τελικη αυτο θελουμε πολλοι αλλωστε, να κανει το λαθος καποιος εξουσιογλυφτης εισαγγελεας και να παει σε δικη, να στειλουμε ΤΟΝΟΥΣ με στοιχεια για την απατη..Παγκοσμιως..

  10. Αυτη η αγ@μητη σαβουρα γκολεμα…τι επαγγελεται;

  11. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΣΒΙΑΣ!!! ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΤΕ ΠΟΛΥ…ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ

  12. και μόνο ότι δεν προβλήθηκε η εκπομπή που από πριν αναφέρθηκε ότι θα υπάρξουν ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ τα στοιχεία που αποδομούν τους αρνητές της μάσκας, είναι αρκετό. ΔΥΣΤΥΧΩΣ η μονομερής αυτή απόφαση ενισχύει τα όσα ισχυρίστηκε στο βίντεο του. ΟΜΩΣ , θα πρέπει ο τραγουδιστής να επιβεβαιώσει και τη πληροφορία που μετέδωσε ο ίδιος ή άφησε να εννοηθεί σε άλλο ρεπορτάζ, πως όσα έλεγε τότε ειπώθηκαν όταν τα κρούσματα ήταν μέχρι 500 περίπου ημερησίως. Δηλαδή, τώρα που είμαστε στα περίπου 1500/ημέρα, δεν ισχύουν τα όσα μας ανέφερε ο ίδιος ο τραγουδιστής στο βίντεο του?

  13. Γιατί κόπηκε η εκπομπή με την αντίθετη άποψη; Για να μην ακολουθήσει ο λαός; Λες και ο καθένας δεν έχει σχηματίσει αποψη για την νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Κορονοιος υπάρχει και πρέπει ασφαλώς να προσέχουμε αλλά υπάρχει και η άποψη έγκριτων επιστημόνων που λέει την αλήθεια για τον ιό που δε συμφέρει το σύστημα.

  14. Και μόνο η στάση πολλών απέναντι στον Πετράκο αποδεικνύει την κοροιδία με τον κοροιδοιό. Μια γρίπη χρησιμποιείται για σκοτεινούς σκοπούς. Οι αλήθειες που λέει ο Πετράκος λογοκρίθηκαν και δεν παίχτηκε η εκπομπή του ALPHA με τον Σρόιτερ. Το “σύστημα“ άρχισε να τα “παίζει“ και θα αρχίσει να εκβιάζει. Όπως “φτιάχτηκε“ η προπαγάνδα με τον κοροιδοιό, έτσι τώρα αποδομείται. Το παραμύθι που λέγεται κοροιδοιός δεν έχει πλέον δράκο. Ψόφησε………….

Comments are closed.