Εντυπωσιακό: Η εξέλιξη του ανθρώπου σε 1 λεπτό! [BINTEO]

Κοινοποίηση:
shapinghuman

Ο καλλιτέχνης παλαιοντολογίας John Gurche έχει ξοδέψει πολλά χρόνια μελετώντας τα οστά των προγόνων του ανθρώπου, δημιουργώντας έτσι την πιο ακριβή εικόνα της ανθρώπινης εξέλιξης.

Σ’ ένα βίντεο 1 λεπτού με τον τίτλο «Shaping Humanity (σ.σ. δίνοντας σχήμα στην ανθρωπότητα») καταγράφεται με λεπτομέρεια η αλλαγή του ανθρώπινου είδους εκατομμύρια χρόνια μετά την εμφάνισή του στη Γη.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα βλέπουμε πώς το ανθρώπινο πρόσωπο από μορφή πιθήκου στην αρχή έφτασε να έχει το σημερινό σχήμα, όπως αυτό αποτυπώνεται στην τελευταία εικόνα μέσα από το πρόσωπο του ίδιου του δημιουργού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, ο πίθηκος εξελίχθηκε σε μαύρο άνθρωπο και αυτός με την σειρά του σε λευκό…Μιλάμε για μπουρδολογίες ολκής…

  2. Ο θεός έκανε τον άνθρωπο δεν έκανε τον πίθηκο που εξελίχθηκε σε άνθρωπο, η επιστήμη και οι θεωρίες της κόβουν και ράβουν όπως θέλουν για να εξαπατούν και να απομακρύνουν από την αλήθεια

  3. Μπουρδες .Οτι πιο παλιο εχουμε δει σε τοιχογραφεις η αγγεια δειχνει τον ανθρωπο του σημερα 5000 χρονια πριν. Μαλλον ηρθαμε η μας μετεφεραν ακριβως οπως ειμαστε.

  4. Καλά ακόμη με τον δαρβινισμό ασχολείστε φτάνει με τις μαλακιες
    Ορισμένοι το καταντήσατε αηδία να είστε άθεοι αν θέλετε αλλα να είστε τίμιοι. Πειτε καλύτερα μου αρέσουν οι αμαρτίες και τελος. Γιατί πρέπει να παρασύρετε και άλλους ανθρώπους??? Δεν ειναι σωστό ρε μαλακόπαίδια….

Comments are closed.