Εντοπίστηκε παράνομο καζίνο στην Καλλιθέα – Συνελήφθησαν 2 εργαζόμενοι και 18 θαμώνες (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
ΚΑΖΙΝΟ

Το Τμήμα Ασφαλείας Καλλιθέας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών εντόπισε το βράδυ της Παρασκευή 2 Ιουνίου, στην περιοχή της Καλλιθέας, κατάστημα στο οποίο διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν δύο εργαζόμενοι και 18 θαμώνες – παίχτες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για –κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών για τα παίγνια και τα προσωπικά δεδομένα, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί ο διαχειριστής του καταστήματος.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, κατελήφθη εργαζόμενη εντός του καταστήματος, στο οποίο διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ηλεκτρονική ρουλέτα, παιχνιδομηχανές και τραπέζια με τσόχα, όπου διενεργούνταν τυχερά παίγνια από τους θαμώνες.

Παράλληλα, εντός οχήματος πλησίον του καταστήματος, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ακόμα ένα άτομο, το οποίο όπως προέκυψε εκτελούσε χρέη «τσιλιαδόρου», ενώ στον χώρο του πορτ-μπαγκάζ βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 90.000 ευρώ και ιδιόχειρες σημειώσεις με ονόματα και χρηματικά ποσά.

Συνολικά, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: -92.300- ευρώ, όχημα, -57- ηλεκτρονικοί υπολογιστές, -57- σκληροί δίσκοι, -2- καταγραφικά, -10- κάμερες, -10- παιχνιδομηχανές, τραπέζια χαρτοπαιξίας, ηλεκτρονική ρουλέτα και πλήθος λαχνών.

Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακή εξέταση ενώ το χρηματικό ποσό θα αποδοθεί στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

Οι θαμώνες – παίκτες αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με προφορική εντολή του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ οι συλληφθέντες εργαζόμενοι στο κατάστημα οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

Comments are closed.