Εννέα μέρες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου ξεψύχησε στη μέση του δρόμου…

Κοινοποίηση:
emvolio

Ένας 58χρονος από το Περιστέρι άφησε την τελευταία του πνοή στη μέση του δρόμου, όπως αποκάλυψε στους “Ραδιομακελάρηδες” ένας φίλος ακροατής και αδερφικός φίλους του θανόντα.

Όπως είπε ο ακροατής, ο παιδικός του φίλος είχε κάνει εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, και τις δύο δόσεις, περίπου εννέα μέρες πριν το μοιραίο συμβάν. Σύμφωνα με τα όσα είπε στον αέρα του Ελλάδα 94.3, ο άνθρωπος δεν είχε προβλήματα υγείας και όμως, την ημέρα που αποχώρησε από το συνεργείο του, άρχισε να ζαλίζεται. Έπεσε σε μια τζαμαρία και στη συνέχεια στο καπό ενός αυτοκινήτου όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Όσο για τους δικούς του ανθρώπους; Ακόμα δεν έχουν μάθει ούτε την αιτία του θανάτου του, ούτε πότε θα γίνει η κηδεία του…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

12 Σχόλια

  1. https://e-mesara.gr/ezosan-treis-fores-tin-ekklisia-me-keri-gia-na-prostateytei-to-chorio-apo-tis-arrosties/

    ΛΟΓΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΥ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΝΤΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΗΔΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ….ΚΑΙ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΜΑΓΙΑ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ….. και που τα εμαθε αυτά?απο τους μάγους πατερες του σατανά.οι δαιμωνες μουσουλμανοι ντυμενοι με την ταυτοτητα ιερέα.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΠΕ : επικαλεσου τον Πατερα εν το ΟΝΌΜΑΤΙ μου…και οτι του ζητησεις θα στο δωσει. ξυπνα λαζαρε και μην κημασε !

  2. Υπαρχουν ακομα αφελείς ΑΦΕΛΕΙΣ που κοιτανε ΠΟΙΟ ΜΠΟΛΙ ??????? ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ . ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!! Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΞΌΝΤΩΣΉΣ .Διαβαστε ψάξτε υπάρχουν τοσοι ΙΑΤΡΟΙ ΔΙΕΘΝΩΣ που μιλανε και λένε ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΠΟΛΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ, ΑΓΓΛΟΙ, ΓΑΛΛΟΙ

  3. Δεν φταίει κανένα εμβόλιο. Δεν του το κάναν με το ζόρι.Γουσταρε και το έκανε.Αιντε.

  4. Μα για έναν κουτοφραγκο λαό ,τον ελληνικό ντε ,όταν κλείνει τα μάτια στη αλήθεια και τα ανοίγει όταν ενώ ξεπουλιεται Ελλάδα βρίσκει την ευκαιρία να πλουτίσει. Καπου άκουσα πως έχει δοθεί εντολη από την κυβέρνηση μέσω του Υπου. Υγείας τα νοσοκομεία να μη ανακοινώνουν θανατους από εμβολιασθεντες ;Και μετά τι περιμένουν να πάει ο κόσμος να εμβολιασθεί και με την Επιτροπή Λοιμοξιολογων στο ακαταδιωκτο;;;

  5. Γιατί οι άλλες εφημερίδες δεν τα λένε αυτά τα περιστατικά??? Θέλουν να μας βομβαρδίζουν με το ποσο καλά είναι τα εμβολια γιαυτό ο κόσμος δεν πάει για το εμβόλιο γιατί ειναι όλοι ψευτες!!!!!!!!!!!

    1. Οι περισσότερες εφημερίδες είναι στη Λίτσα Πέτσα η οποια επιχορηγεί δεκάδες εκατομμύρια ευρω κάθε χρονο σε ΣΚΑΙ, ΤΑ ΝΕΑ, ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, MEGA CHANNEL, ALPHA, ANT1, STAR προκειμένου να παιζουν ολη μερα κυβερνητικη προπαγανδα. Δηλαδη ψευτικες δημοσκοπησεις που βγαζουν μεσια τον γκαντεμη, fake news για το μπολι, κτλ.

      Ζουμε σε εποχες που θα ζηλευε ο Γκπεμπελς και ο Μένγκελε.

  6. Πάτε κι άλλοι για φαρμάκωμα και θα μαθαίνουμε αποκλειστικά τέτοια από δω και μπρος.

  7. Καλα ειναι αυτους που εκαναν το εμβολιο να τους βαζετε σε σακουλες και οχι τους ανθρωπους που εφυγαν και τους βαφτισατε

  8. Τα μισά μας λέτε. Έκανε καταγγελία στο ραδιόφωνο και δεν ανέφερε ποιο από τα εμβόλια έκανε; Δεν θεωρείτε ότι είναι σοβαρότατο το να αναφερθεί η εταιρία; Ή δεν το ανέφερε; Οπότε μάλλον μάπα είναι το καρπούζι.

    1. Ακόμα εκεί είσαι; Ποιο εμβόλιο και ποιο εμβόλιο; Ίδια είναι όλα, ρε παιδί μου. Έλεος πια.

      1. Σωτηράκι τα χάπια σου αγόρινα μου και ταχύτατα

  9. Στον Αντωνιάδη να πάει η οικογένεια μπας και βρουν φως.

Comments are closed.