Ενέδρα από ανήλικους ληστές σε μαθητή στο Αίγιο

Κοινοποίηση:
astynomia-2048x1365

Το γεγονός ότι η πλατεία των Υψηλών Αλωνίων στο Αίγιο ήταν γεμάτη κόσμο, μέρα-μεσημέρι της Κυριακής, δεν εμπόδισε τρεις θρασύτατους ανήλικους να περικυκλώσουν ένα επίσης ανήλικο παιδί που περπατούσε του μόνο και να το ληστέψουν απειλώντας απείλησαν ότι θα το χτυπήσουν.

Οι «άγουροι» κακοποιοί απαίτησαν από το θύμα να τους δώσει όσα χρήματα είχε μαζί του και, αφού τους τα παρέδωσε, τράπηκαν σε φυγή και προσπάθησαν να διαφύγουν. Όμως, ο ανήλικος μαθητής βρήκε τον πατέρα του που ήταν σε κοντινή απόσταση και μαζί έσπευσαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλαν τη ληστεία.

Ο νεαρός έδωσε σαφή περιγραφή των τριών δραστών και οι αστυνομικοί που ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις τους εντόπισαν σε έναν κοντινό δρόμο, όπου τους συνέλαβαν. Οι τρεις ανήλικοι αναγνωρίστηκαν από το θύμα τους και οι τρεις δράστες και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου, που τους άσκησε δίωξη για ληστεία και απειλή από κοινού και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ξέχασε να πει ο αρθρογράφος ότι ήταν σκατόγυφτοι και πόσο γρήγορα τους άφησαν ελεύθερους με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισουργελέα για να συνεχίσουν να ληστεύουν

  2. Ήθελα να έβλεπα τα μούτρα του πατέρα τους και της μάνας τους. Πόσο θα καμαρώνουν για τα βλαστάρια τους… Γονείς αποτυχημένοι. Ξεφτίλα….

Leave a Response