Εμ δεν είσαι λ@θρο, είσαι Έλληνας με μόνο υποχρεώσεις! Σε ΣΟΚ κάτοικος της Καρδίτσας – Μετά την καταστροφή της επιχείρησης του από τον Ιανό, δείτε τι έγινε (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Στον παρακάτω σύνδεσμο από το YouTube θα δείτε κάτοικο της Καρδίτσας, τρίτεκνο πατέρα του οποίου η επιχείρηση καταστράφηκε ολοσχερώς από τον Ιανό.
Λίγες ημέρες μετά την καταστροφή, ενώ ακόμα δεν έχουν υπολογιστεί οι οικονομικές ζημιές στο σύνολό τους και αφού – μετά το πέρασμα του Πρωθυπουργού – η πόλη έχει κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης (πάγωμα οφειλών για έξι μήνες), δικαστικός επιμελητής επιδίδει διαταγή πληρωμής από τράπεζα!!!
Δείτε το βιντεο εδώ
ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Η λύση είναι απλή. Πας στην Χίο περνάς απέναντι στην Τουρκία και ξαναέρχεσαι στην Ελλάδα. Μόλις πατήσεις το πόδι σου στην Ελλάδα σκίζεις ταυτότητα και διαβατήριο και δηλώνεις ότι είσαι πρόσφυγας από Συρία, Μαρόκο, Σομαλία ή Αφγανιστάν, σε λένε Αχμέτ, Ιμπραήμ, Αλή ή Μουχαμάντ και είσαι 16 χρονών ασυνόδευτο προσφυγόπουλο. Το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις 10 φορές καλύτερα από ότι περνάς τώρα σαν Έλληνας.

  2. Ξύπνα Ελληνάκο σε καταστρέφουν καθημερινά και εσύ βλέπεις τα βρωμοκάναλα να σε γλεντάνε με αηδίες. ΣΟΚ είναι η εικόνα που μέσα στη θλίψη έρχεται ο κρατικός γύπας να φάει πάνω από τα πτώματα μιας πόλης. ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΥΤΙΛΑ αν φτάσαμε τόσο χαμηλά.

  3. Ο καρδιτσιωτης δημόσιος βολεψακιας υπάλληλος με περίσσιο θράσος τολμά να απειλεί τον αγανακτησμενο επαγγελματία , οικογενειάρχη, θύμα θεομηνίας και άνθρωπο σε απόγνωση για την επιβίωση του. Το μόνο που του λέει ο επιχειρηματίας χωρίς να τον βρίζει είναι το ρουφιάνος απλά υπενθυμίζοντας του την ιδιότητα του. Ντροπή στα πιόνια της εφοριας που σαν ανθρωποφάγοι βάλλονται ενάντια σε συντοπίτη που περνάει δύσκολες ώρες αλλά μάλλον αυτές τις εντολές έδωσαν οι μητσοτακιδες πριν αποχωρήσουν για διακοπές. Όλοι στέλνουν βοήθεια στην Καρδίτσα και οι κοπριτες Καρδιτσιωτης βρήκαν την ώρα να βγουν στους δρόμους να δημιουργήσουν μεγαλύτερα προβλήματα.Ντροπη και ξυλωμα απ’ τις θέσεις σας είστε σαδιστές και ανθελληνες. Υπηρετείτε μόνο τα αλλοδαπα

  4. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΛΟΓΙΑ Κ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΚΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Κ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΒΡΩΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Κ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ , ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΕΞΩ ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ Κ ΑΥΤΟΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΕΝΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ Κ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ Κ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ Κ ΕΜΕΙΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ Κ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΥ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥ ΚΟΥΛΙΝ -ΜΑΣΟΝ ,ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΔΕΣ ΔΕΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΓΑ

  5. Η κατάσταση του μετά από αυτό που έχει συμβεί αποτυπώνει μια σύγχρονη πραγματικότητα.Την ώρα που όλη η χώρα στέλνει βοήθεια είναι αδιανόητο να πηγαίνεις σε ένα άνθρωπο μέσα στις λάσπες με 3 παιδιά να του δώσεις διαταγή πληρωμής . Ανθρωποφαγία μου κάνει και είναι επικίνδυνο να.παμε εκεί. Πλέον δεν υπάρχει άλλοθι η δικαιοσύνη καλείτε άμεσα να καλύψει τα κενα.

Comments are closed.