Εμφανίστηκε η Μαρέβα! Το tweet και η στήριξή της στη Σοφία Μπεκατώρου (Εικόνα)

Κοινοποίηση:
mareva

Tη στήριξή της στην Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου, με αφορμή την αποκάλυψη που έκανε για την απόπειρα βιασμού σε βάρος της, εξέφρασε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Η γενναία Σοφία Μπεκατώρου έδωσε το σύνθημα: Σπάμε την αλυσίδα της σιωπής και του φόβου. Καταγγέλουμε τη σεξουαλική βία. Και την εξορίζουμε από τη ζωή κάθε παιδιού ή εφήβου, κάθε γυναίκας ή άνδρα, κάθε ανθρώπου. Είμαι με τη Σοφία!» έγραψε στο Twitter η σύζυγος του πρωθυπουργού.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Αντε Μπραβο τωρα που πηρες κουραγιο να σε δουμε και εσενα να μας βγαζεις μεθαυριο τα εσωψυχα
    σου για το ποσο σε καταπιεζει ο Κουλης ?

  2. Πες μας, κυρά μου, κάτι και για τον -κατ΄εξακολούθηση- βιασμό της Ελληνικής Κοινωνίας, που συμβαίνει επί των ημερών μας, από την συμμορία σας εις βάρος ενός ολόκληρου λαού κι άσε κατά μέρος τους -όψιμα- καταγγελλόμενους, αναπόδεικτους βιασμούς …
    ΄Αντε, που μου βρήκατε όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες ως θέμα συζητήσεως το αιδοίον της καθεμιάς, την στιγμή που κινδυνεύει ολόκληρη η Χώρα από τις επεκτατικές τάσεις των γειτόνων, από τον εποικισμό των λαθρομεταναστών, από την πτωχοποίηση του λαού, από την αλαζονεία των “αρχόντων”, από την κατάλυση του Συντάγματος (κατάργηση ελευθερίας, δικαιωμάτων, κλπ.) …
    Δεν έτυχε να δω κάποια ανάρτησή σου για την Μυρτώ της Πάρου, για τον Νικόλα του Φιλοπάππου, για την Ελένη της Ρόδου, για τον Θανάση της Πάτρας, για τους ΄Ελληνες της Επικράτειας που ληστεύονται και δολοφονούνται καθημερινά …
    Τί έγινε ;
    ΄Ολη η “ευαισθησία” σου εξαντλήθηκε σε έναν, προ 23 ετών, βιασμό ή “βιασμό” ;;;
    ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ …

  3. Τώρα έγιναν της μόδας οι καταγγελίες για κακοποίηση-βιασμό κτλ κτλ Μου θυμίζει κάποτε που ήταν της μόδας να δηλώνουν όλοι αντιστασιακοί και να παίρνουν μετά σύνταξη!!!!

  4. Νεο-Δούληδες (Αυγενάκηδες και λοιποί) προς μέλη της διοίκησης Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας: “παραδώστε τώρα τις καρέκλες σας να παραιτηθείτε αλλιώς ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ θα σας παραιτήσουμε εμείς … εμείς έτσι θέλουμε… αποφασίζωμεν και διατάσσομεν… θέλουμε να διορίσουμε και να βολέψουμε τα δικά μας παιδιά…ΚΑΘΕΣΤΩΣ είμαστε ΌΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ”

  5. Τετοια ‘εμφανιση’ εννοειτε εσεις. Οι επαγγελματικοί λογαριασμοί των επωνυμων στα μέσα δεν χειριζονται απο τους ίδιους.

  6. Είναι εξαφανισμένη για να μην δίνει λαβές να την κρεμάει στα μανταλάκια το μακελειό. Αυτό σημαίνει ότι είναι η μόνη εφημερίδα που φοβούνται για τις βρωμιές τους.

  7. Ως γνωστόν δεν υπάρχει λέξη ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ,αλλά ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ!

  8. Μη χάσει και η σουρλουλού που δεν έχει αφήσει αράπη για αράπη, να “στηρίξει” την “βιασμένη” (που πήγε με τη θέλησή της και χωρίς καμία βία και έκατσε στον βιαστή). Έχει καταντήσει γελοία αυτή η κοινωνία πλέον.

    1. Eπειδή σε βλέπω ότι έχεις μεγάλο πρόβλημα με τις γυναίκες, θα σου πρότεινα να το γυρίσεις σε λούγκρα, ίσως εκεί βρεις την ευτυχία.

Comments are closed.