Εμπλέκουν και την Ελλάδα!!! Ραγδαίες εξελίξεις στον Καύκασο – Η συμφωνία που ενεργοποιεί ΡΩΣΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
1

Αν αποδειχθεί τουρκική επίθεση κατά της Αρμενίας, τότε…

Οι Τούρκοι θυμήθηκαν άσκηση του 2017 μεταξύ Ελλήνων και Αρμένιων για να εμπλέξουν την χώρα μας στην σύγκρουση για το Ναγκόρνο Καραμπάχτην ώρα που συμφωνία της Αρμενίας και της Ρωσίας βάζει δύσκολα στον «Σουλτάνο», όπως θα δείτε παρακάτω.

Συγκεκριμένα, τουρκικά ΜΜΕ, επικαλούμενα την εφημερίδα των τουρκοφρόνων στην Θράκη «Μπριλίκ», αναφέρονται στην κοινή εκπαίδευση Μονάδων των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των ειδικών δυνάμεων της Αρμενίας στα πλαίσια διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας, υπό την αιγίδα του γενικού επιτελείου σε στρατόπεδο στην περιοχή Νέα Πέραμο της Αττικής.

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «Έως τις 9 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε στη Νέα Πέραμο Αττικής υπό τον συντονισμό της διακλαδικής διοίκηση ειδικών επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, συνεκπαίδευση μονάδων ειδικών επιχειρήσεων Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας και Αρμενίας. Αναφέρεται πως κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης ο ελληνικός στρατός προέβη σε βολές μάχης ταχείας αντίδρασης και εκπαίδευσης σε αγώνα εντός κατοικημένων περιοχών.

Η Ελλάδα ενώ εφαρμόζει βία σε βάρος των μεταναστών που βρίσκονται στην χώρα, παρέχει εκπαίδευση σε μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων όπως στο στρατόπεδο του Λαυρίου όπου έχουν συγκεντρωθεί πολλά μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων. Το στρατόπεδο βρίσκεται στα 65 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Και παρά τις προειδοποιήσεις της Τουρκίας ακόμη δεν έχει κλείσει.».

Οι Τούρκοι λοιπόν θυμήθηκαν την κοινή εκπαίδευση Ελλήνων-Αρμένιων το 2017 για να δείξουν πως οι Έλληνες εκπαίδευσαν τους κομάντος της Αρμενίας, εμπλέκοντας, με τον δικό τους ξεχωριστό προπαγανδιστικό τρόπο, στην μάχη του Ναγκορνο Κραμπάχ την Ελλάδα.

Δείχνουν μάλιστα και φωτογραφίες:

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΑΡΜΕΝΙΑΣ

Στην Αρμενία υπάρχει η βάση 102, η οποία διαθέτει δεκάδες άρματα, οχήματα μάχης, πυροβόλα, μαχητικά κ.α. Βρίσκεται στην πόλη Gyumri της Αρμενίας και είναι η μεγαλύτερη βάση της Μόσχας εκτός ρωσικών συνόρων. Βρίσκεται μάλιστα δίπλα στα τουρκικά σύνορα.

Επίσης υπάρχει η 426 αεροπορική βάση κοντά στο Ερεβάν και μια τρίτη βάση βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Ιράν, στην πόλη Meghri.

 

Το πιο σημαντικό είναι ότι από το 1997, Αρμενία και Ρωσία έχουν υπογράψει στρατιωτική συμφωνία, η οποία προβλέπει αμοιβαία συνδρομή σε περίπτωση στρατιωτικής απειλής για οποιοδήποτε μέρος και επιτρέπει στους Ρώσους συνοριοφύλακες να περιπολούν στα σύνορα της Αρμενίας με την Τουρκία και το Ιράν.

Όπως αντιλαμβάνεστε, έχει ξεκινήσει μία σύγκρουση, η οποία εμπλέκει, μεταξύ των άλλων:

  • Αρμενία
  • Αζερμπαϊτζάν
  • Ρωσία
  • Τουρκία
  • Ιράν
  • Ελλάδα (λόγω της ενεργής κρίσης με την Τουρκία, της τουρκικής προπαγάνδας και της καλής σχέσης με το Ερεβάν απέναντι στην Άγκυρα)

Οι Τούρκοι παίζουν πραγματικά με την φωτιά. Αν αποδειχθεί πολεμική συμμετοχή τους εναντίον της Αρμενίας, τότε…

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ.

    Ολοι εσεις οι αλλοι βρωμιαριδες, (ξερετε ποιοι ειστε) γα….ε ασυστολα στα 4 και ειστε που…ες

    ΙCXNKA .-

  2. ακου “γωγακη” λοιπον αφου σε εκνευριζει το γιωργακη, παρτε τις μουστακες σας, τις αλλοδαπες σας, και το “ψευτομαγκια” και τραβατε σε κανα κλαμπακι να χαλβαδιασεται μαζι με το γιαννακη….. οπως παλια. Στο πειραια και στις γυρω πιατσες ολοι ξερομαστε καλα…. καταλαβες γωγακη;;;;;; και μάθετε οτι το μουστακι κανονικα παει πακετο με το φιλοτιμο και το παντελονι…. και οποιος εχει φιλοτιμο οταν διαφωνει με καποιον, του παραδινει οτι του εχει προσφερει ο αλλος…. και παει με δικο του αλευρι στο μυλο….. καταλαβες γωγακη;;;;;;;

  3. Ουααααχαχαχα τι πλακα εχετε εσεις οι πρωην χαυγιτες τωρα μαλωνετε μεταξυ σας αχαχαχαχαχα σας εκαναν από τρια χωρια χωριατες χαχαχαχαχα λαγος απ την μια κλασιδιαρης απ την άλλη και στην μεση ο χοντρος χαχαχαχα

  4. αν ειναι αληθεια αυτο που γραφετε στα σχολια για την επιστολη “του πορτιερη” τοτε εχω να πω οτι το “παπατζηλικη” το δουλευει καλα….. αξιος…. “ο αδωνης του ευρωκοινοβουλίου”

    1. Άκου σπαρτιάτη της πλάκας εμείς έχουμε τα κακκαλα έλα μαζί μας να δούμε τα δικά σου.Οσο για το πορτιερη που λες μυαλόφιγοδικε έχει τ άντερα να μπαίνει μπροστά κάνει ανάσταση ενάντια σε Τυράννους χαρδαλθαδες την ώρα που εσύ κρυμμένος στο σπίτι σου για να μην φας προστίμο. Έκανε καταγγελίες στην ευρωβουλή για τα εμβόλια της astra zaneca Που ήταν καρκινογόνα με εμβρυϊκά κύτταρα. Αυτός και η ΕΛΑΣΥΝ αντιδρούν εσύ βάλε την μασκουλα σου και πήγαινε για ύπνο. Παπατζιλικια πουλάνε κάτι με βαρυγδουπα ονόματα όπως Σπαρτιάτης.

      1. Ταδαμε τα κακκαλα…και με την χρυση αυγη…
        Σας ψηφισαν 500.000 ανθρωποι….και μετα σας εξαφανισαν…
        Διοτι δεν κανατε τιποτα…που να πιανει τοπο…
        Τα ιδια και ο Κασιδιαρης…

        Κανατε ρε, …μια μηνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ….στους πολιτικους….?
        Στειλατε, τον παλοπουστα… τον τουρκο…πχ. στο ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ…?
        Στραφηκατε…με..αγωγες και μηνυσεις εναντιον…αυτων που ταφαγαν..(εταιρειες, ιδιωτες, siemens, κλπ…)…?

        Αυτα, ειναι Κακκαλα…
        Τοπιασες…πατριωτη…της φακης…?

  5. τοτε…… για αλλη μια φορα θα τους κλασουν τα @ρχιδια. Καλα πιστεύετε οτι θα τους κανουν κατι;;;;; και ποιος θα παρασέρνει οκτω περιπου χωρες να αγοραζουν πολεμικο εξοπλισμο…. απο τα καθικια που τον παραγουν;;;;;

  6. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΟΥΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΞΕΡΓΕΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ..ΤΕΛΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΑΣΤΥΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. .ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ Π[ΑΤΡΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    1. Χχαχαχαχαχ μα τι πλακα που εχεις ρε γιωργακι,τα ιδια ελεγες μεχρι προσφατα για την χ.α. και τον μιχαλολιακο βρε,χαχαχα συνεχιζε να μας προσφερεις γελιο και διασκεδαση!

      1. Τα γιωργακι στα επιστρέφω υποτακτικέ . Είδες ποτέ να γράφω κάτι για Μιχαλολιάκο ποτέ.Μαθε να σέβεσαι και να ακούς

  7. Οκ, ας το δούμε το θέμα αλλιώς τότε. Αφού οι Αρμένιοι, τους οποίους εκπαιδευσαμε όπως ισχυρίζεστε, πηδ@νε τους Αζερους, φανταστείτε μογγολια τι θα παθετε εσείς, σε περιπτωση συμπλοκής!! Γιατί οι μαθητές δεν γίνονται ανώτεροι του δασκάλου. Ίσοι μπορεί. . Το φόβο μας να έχετε!

  8. Αύριο θα κατέβει ο αρκουδιάρης και τα ισλαμομογγολια θα σκορπίσουν σαν τα αρουρια.
    Πάλι φαπες θα φάει ο Ερντο.

  9. Επιστολή απέστειλε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της Ε.ΛΑ.ΣΥΝ, Γιάννης Λαγός στις πρεσβείες της Αρμενίας σε Αθήνα και Βρυξέλλες προκειμένου να καταταγεί εθελοντικά στον αρμενικό στρατό και να υπερασπιστεί έμπρακτα το Αρτσάχ που βάλλεται από την Αζεροτουρκική συμμορία:
    Αγαπητέ -η κύριε /κυρία,
    Είμαι Βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και προσπαθώ να έρθω σε επαφή με την πρεσβεία σας εις μάτην μέχρι στιγμής. Ο λόγος για τον οποίο επικοινωνώ μαζί σας είναι η σφοδρή επιθυμία μου να καταταγώ εθελοντικά στον αρμενικό στρατό (μαζί με κάποιους συναγωνιστές μου από την Ε.ΛΑ.ΣΥΝ) προκειμένου να υπερασπιστώ το Αρτσάχ από τους Αζέρους σφετεριστές.
    Σε αυτό το πλαίσιο, χθες, κατέθεσα γραπτή κοινοβουλευτική ερώτηση προς τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ένωσης για Θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας ζητώντας από την Ευρωπαϊκή Ένωση να στηρίξει το Αρτσάχ.
    Θα σας παρακαλούσα να μου εξηγήσετε αναλυτικά τις λεπτομέρειες και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσω προκειμένου να καταταγώ.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
    Με εκτίμηση,
    Ιωάννης Λαγός

    1. Ελα ρε μεγάλε….τετοια ουμπαλα ο Λαγός και η Ελασυν;
      Γιατί δεν ξεκινάνε να με το να κάνουν ένα ντου στην βουλή τότε για αρχή και ύστερα πάνε και εθελοντές σε όποιον πόλεμο θέλουν…

      1. ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΚΑΛΑ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΗ ΠΗΓΕ ΕΣΥ ΠΟΥ ΗΣΟΥΣΝ;;; ΑΣΤΕ ΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ. .ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ..ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ .ΕΔΩ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑΤΗΣ ΠΑΠΑΤΖΑΣ .ΥΓ.ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΑΛΗΚΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ

  10. Τότε τίποτα πάλι…..τίποτα δεν θα γίνει…..θα συνεχίσει να κάνει τα ίδια…..

Comments are closed.