Εμείς μόνο…ΚΟΥΠΟΝΙΑ! Και η Ιταλία αναγγέλλει μείωση των φόρων για να πέσει η τιμή στα καύσιμα

Κοινοποίηση:
1

Πρόκειται για μια «κυμαινόμενη μείωση», η οποία θα συνδεθεί με την οικονομική κατάσταση, λόγω και των εξελίξεων στην Ουκρανία και των ανατιμήσεων της τελευταίας περιόδου

Ο Ιταλός υπουργός Οικολογικής Μετάβασης Ρομπέρτο Τσινγκολάνι ανακοίνωσε σήμερα ότι η κυβέρνηση Ντράγκι θα μειώσει προσωρινά τους φόρους στα καύσιμα.
Πρόκειται για μια «κυμαινόμενη μείωση», η οποία θα συνδεθεί με την οικονομική κατάσταση, λόγω και των εξελίξεων στην Ουκρανία και των ανατιμήσεων της τελευταίας περιόδου.

Ο Ιταλός υπουργός πρόσθεσε ότι η κίνηση αυτή καθίσταται δυνατή χάρη και στα αυξημένα έσοδα του υπουργείου Οικονομικών της Ρώμης από τις εισπράξεις του ΦΠΑ.
Σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, σε μια πρώτη φάση η τιμή της βενζίνης στην Ιταλία αναμένεται να μειωθεί κατά 10 με 15 λεπτά του ευρώ το λίτρο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΟΡΓΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΧΟΝΤΡΟΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ…..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΑΟΣ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΑΜΑΙ ΑΠΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΑΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΓΑ ΕΓΩ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΑΝΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΣΚΕΡΝΤΖΟΣ ΠΑΤΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ….

Comments are closed.