Ελ Αραμπί: «Είμαι σίγουρος ότι θα προκριθούμε!»

Κοινοποίηση:
Γιουσέφ Ελ Αραμπί

Την ακλόνητη πίστη του στις δυνατότητες του Ολυμπιακού εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός στράικερ, και κορυφαίος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» στο σύνολο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων με απολογισμό 20 τερμάτων, μίλησε στο MEGA για τον δεύτερο προημιτελικό του Conference League με την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και έδωσε το σύνθημα για πρόκριση στην τετράδα
«Νικήσαμε το πρώτο ματς. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ καλά το παιχνίδι. Μετά το 3-0, στεκόμασταν πολύ καλά στο γήπεδο, αλλά δεχθήκαμε γκολ από ένα πέναλτι και το δεύτερο γκολ, επίσης, ήρθε πολύ γρήγορα και ήταν πολύ επικίνδυνα τα πράγματα. Αλλά έως το τέλος, παλέψαμε και τώρα, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να παίξουμε στο επίπεδο που ήμασταν στο πρώτο ημίχρονο και είμαι σίγουρος, 100%, ότι θα προκριθούμε.
Σε ερώτηση για τους Βαλμπουενά και Φορτούνη ο Ελ Αραμπί τόνισε « Και οι δύο είναι καλοί, αλλά ο Ματιέ είναι ο Mr Ασίστ, έχει κάτι ξεχωριστό. Αλλά ο Φορτούνης έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και ελπίζω, ότι θα είναι το ίδιο καλός και στο δεύτερο παιχνίδι».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

Leave a Response