Ελπιδοφόρος για Τραμπ: Προσευχόμαστε για ταχεία ανάρρωση

Κοινοποίηση:
1

Τι δήλωσε ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής για τον πρόεδρο των ΗΠΑ που νόσησε από τον νέο κορωνοϊό


«Προσευχόμαστε στον Θεό για την ταχεία και πλήρη ανάρρωση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ και της πρώτης κυρίας της χώρας», σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος.

Μάλιστα, όπως επισημαίνει, «Προσευχόμαστε διαρκώς για τον καθένα και την καθεμία που έχουν νοσήσει και έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Ο Ντόναλτ Τραμπ αντιπροσωπέύει τήν δημοκρατική Αμερική.Ο ανοικός Μπάιντεν,ο νέγρος Ομπάμα.η Ηιλαρι Κλίντον,η Νάνσι Πελόζι,ο εβραιος Σόρος είναι μία φιλοπόλεμη φασιστκή συμμορία πού θέλει να αιματοκυλήσει τήν
    Ευρώπη καί τήν Ρωσία.
    Γιάννης Λάκων

  2. Ελπιδοφόρε… μαζέψου. Ξέρουμε πως καταβάθος τον ”θέλετε” νεκρό. Γιατί εσύ και το ”συνάφι” σου είστε με τους άλλους… αυτές τις ”δημοκρατικές” λέρες… Ο Τραμπ μπορεί να κάνει ”τα δικά του”, βάσει ιδιόρρυθμης προσωπικότητας…. αλλά είναι γατόνι… και δεν θα ξεμπλέξετε τόσο εύκολα, όσο νομίζετε. Και κάτι τελευταίο… Eύχομαι ειλικρινά να σε λυπηθεί ο Θεός… γιατί είσαι όντως για λύπηση… ”μασκοφόρε” με την πλαστική λαβίδα μίας χρήσεως. Έπεσαν οι μάσκες όλων σας!!!
    Θα ψάχνουμε πνευματικούς ποιμενάρχες με το λυχνάρι… Επαληθεύονται σιγά σιγά τα ”λεγόμενα”. Ξυπνάτε. Προετοιμαστείτε… γιατί έρχονται πολύ δύσκολες μέρες. Τόσο δύσκολες που ούτε τις φαντάζεστε.
    Ο Θεός και η Παναγιά να βάλουν το χέρι τους.

Comments are closed.