Ελπίδα Νίνου κατά πάντων! «Δολοφόνησαν» τον σύζυγό μου άνθρωποι που τους ταΐσαμε» κατέθεσε στη δίκη

Κοινοποίηση:
petros-filippidis-elpida-ninou

Σε «ανθρώπους που «δολοφόνησαν» τον σύζυγο της» αναφέρθηκε η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, που καταθέτει για δεύτερη ημέρα για πράξεις σεξουαλικής βίας κατά συναδέλφων του.

Η κ. Νίνου εξεταζόμενη από την Πολιτική Αγωγή έκανε λόγο για «δολοφονία» του συζύγου της ενώ είπε πως η είδηση των καταγγελιών που έγιναν σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν για αυτήν «μία σφαίρα στην καρδιά». Όπως είπε η μάρτυρας μετά την δημοσιοποίηση των καταγγελιών: «κατάλαβα πώς είναι να δολοφονείται μπροστά στα μάτια σου ο σύζυγός σου. Και το όπλο να το κρατάνε άνθρωποι που τους τάισες, τους φιλοξένησες, έμπαιναν στο σπίτι σου, κάνατε μαζί διακοπές, τους βάφτισες τα παιδιά τους. Όλοι αυτοί «κρατούσαν όπλο και πυροβολούσαν τον σύζυγο μου». «Έφαγα σφαίρα στην καρδιά». Δεν είμαστε από τοίχο φτιαγμένοι».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. χαχα μίλησε η αρχινηστικιά στα τέλη 80ς-αρχές 90ς τελευταία κομπάρσα νεόπλουτη

  2. Αχαχαχαχαααααααα!! Ελπίδα μην κάνεις απότομες κινήσεις γιατί θα μετακινηθεί η σφαίρα από την καρδιά……. Αχαχαχαααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σκουπίδια θεατρίνοι που γίνατε και άνθρωποι.

Comments are closed.