Ελλ. Λύση: Εθνικό όνειδος τα περί «απαλλαγής» του «νοσηρού εγκεφάλου» της υπόθεσης του Κολωνού

Κοινοποίηση:
mixos_grafeio_arthro-

«Η Ελληνική Λύση είχε καταγγείλει από την πρώτη στιγμή την συντονισμένη απόπειρα συγκάλυψης της φρικτής δράσης της συμμορίας των παιδοβιαστών του Κολωνού, που γινόταν συντονισμένα σε “ανώτερο επίπεδο”», αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος.

Σύμφωνα με την Ελληνική Λύση «οι πληροφορίες περί “απαλλαγής” του “νοσηρού εγκεφάλου” της συμμορίας από τα βαρύτερα εγκλήματα, αποτελούν εθνικό όνειδος, ή ακόμα χειρότερα, “θα βλέπει η ντροπή κάποιους δικαστές και θα ντρέπεται”…».

«Προειδοποιούμε άπαντες, ότι όταν ο λαός μας δώσει την δύναμη, όλοι όσοι πίστευαν ότι θα ασελγούν σε παιδικά κορμιά και στην ίδια την πατρίδα, ατιμώρητοι, θα λογοδοτήσουν όσο ψηλά και αν βρίσκονται…», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Οσοι τον αθωωσουν θα δουν τα …. βελη του Θεου στα σπιτια τους και στα δισεγγονα τους.

  2. Ax καλέ και αυριο, παραδοαιακα καθε Πεμπτη, προβλεπω τρικακια του παρακρατο-Ρουβικωνα στο σπιτι της εισαγγελεως και κατι τρεχει στα γυφτικα

  3. Μπαρμπι εκτος πολτιικης, Πατουλης εκτος πολιτικης

  4. οι μιχοι πεφτουν στα χαμηλα γιατι εχουν στοιχεια για τα ανωτερα στελεχη που ξεδωσαν με το παιδακι.
    Ας πουμε γιατι ο ανδρουλακης δεν αντιπολιτευεται και εχει γινει δεκανικι του κουλη; Τι ηχο και εικονα εχουν εναντιον του; Το θεμα στην πολιτικη σκηνη ειναι τι βρωμια εχει ο ενας για τον αλλο και ποσο καιει. παντα καταληγουν σε συμβιβασμο εκτος απο τις φορες που αποφασιζουν οι μυστικες υπηρεσιες για το ποιος θα τελειωσει. Βλεπε Στρος καν, οταν επρεπε τον τελειωσαν για να ανοιξει ο δρομος να μπει η ελλαδα στην οικονομικη εξαθλιωση.

  5. που θα μπορουσαμε να στειλουμε μια ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑ ΓΚΥΚΑ στην “κυρια” εισαγγελεα ?
    Γνωριζουμε διευθυνση?
    οσον αφορα τον σκυλο της Κουλας Μητσοκλανακη θα τον συναντησουμε σε λιγο καιρο στους δρομους του Κολωνου.

Comments are closed.