Ελληνοαμερικανός διορίστηκε Αρχηγός της Διοίκησης των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ!!!

Κοινοποίηση:
poppas

Ο Ελληνοαμερικανός Άντριου Π. Πόππας διορίστηκε Στρατηγός στην Διοίκηση Δυνάμεων Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών, Φορτ Μπραγκ, στην Βόρεια Καρολίνα.

Ο Πόππας υπηρετεί επί του παρόντος ως Διευθυντής στο Κοινό Επιτελείο της Ουάσιγκτον. Σε αυτό το ρόλο, βοηθά τον Πρόεδρο ως σύμβουλος αυτού και του Υπουργού Άμυνας, συντονίζει και διευθύνει τις δραστηριότητες του Κοινού Επιτελείου για την υποστήριξη του Προέδρου υπηρετώντας παράλληλα κι ως Γενικός Επιθεωρητής του Επιτελείου.

Ο Αντιστράτηγος Πόππας είναι ο ανώτερος Ελληνοαμερικανός στο Υπουργείο Άμυνας.

Με καταγωγή από το Ουισκόνσιν, ο Πόππας αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών στο Γουέστ Πόιντ και διορίσθηκε το 1988.

Ο Ελληνοαμερικανός Πόπας θα ηγηθεί της Διοίκησης των Δυνάμεων του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών

Με έδρα το Φορτ Μπραγκ της Βόρειας Καρολίνας, η Διοίκηση των Δυνάμεων του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών (FORSCOM) αποτελείται από περισσότερους από 750.000 στρατιώτες του Ενεργού Στρατού, του Εφεδρικού Στρατού των ΗΠΑ και της Εθνικής Φρουράς του Στρατού.

Η FORSCOM είναι η μεγαλύτερη διοίκηση του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών και πάροχος χερσαίων δυνάμεων εκστρατείας.

Η Διοίκηση Δυνάμεων εκπαιδεύει και προετοιμάζει μια Ολική Δύναμη, παγκοσμίως ανταποκρινόμενη, προκειμένου να μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της Μάχιμης Διοίκησης. Το όραμα της Διοίκησης Δυνάμεων είναι να παρέχει ετοιμοπόλεμες παγκοσμίως ανταποκρινόμενες Συνολικές Δυνάμεις Στρατού, καλά καθοδηγημένες, πειθαρχημένες κι εκπαιδευμένες.

greekreporter.com

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Καλό κουμάσι θα είναι κι αυτός , θα σκορπίσει ελευθερία “made in USA” ανά την υφήλιο.

Comments are closed.