Ελληνική Λύση: “Η επιστροφή προστίμων που έχουν πληρωθεί, είναι άλλη μια κυβερνητική απάτη”

Κοινοποίηση:
velopoulos

Η Ελληνική Λύση και ο Κυριάκος Βελόπουλος εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία αναφέρεται στην πρόθεση της κυβέρνησης να διαγράψει τα πρόστιμα στους άνω των 60 για την άρνησή τους να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Αναλυτικά:

“Ας αποφασίσει επιτέλους η κυβέρνηση πότε έκανε λάθος. Τότε που επέβαλε στον ελληνικό λαό τον υποχρεωτικό εμβολιασμό μαζί με τα άδικα και απάνθρωπα πρόστιμα ή τώρα που επιλέγει να διαγράψει (όπως ισχυρίζεται) τα πρόστιμα χωρίς να ζητήσει δημόσια συγνώμη;

Η εξαγγελθείσα διαγραφή, εάν δεν περιλαμβάνει και την επιστροφή των προστίμων που ήδη έχουν πληρωθεί, νομιμότοκα, θα είναι άλλη μία κυβερνητική απάτη.

Μια κυβέρνηση χαμένη στα «πίσω – μπρος» είναι μια κυβέρνηση αποτυχημένων”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Σήμερα Πέμπτη 11/1/24 η φορολογική καρτέλα μου γράφει οφειλή 163€ διοικητικό πρόστιμο. Δεν το πλήρωσα αλλά οι τόκοι, τόκοι.

  2. Για ενα πραγμα να ειναι σιγουροι Μητσοτακης και Γεωργιαδης. Αν δεν μου επιστρεψουν τα 150 ευρω προστιμο συν τοκους καθυστερησης που τους πληρωσα, θα τα παρω πισω με αλλο τροπο. Εγω ο μ@λ@κ@ς που πληρωνω τους φορους μου την ιδια μερα που μου ερχεται η ειδοποιηση οφειλης, θα βρω τροπο να τα παρω πισω,. Αυτη η ατιμια των ανωτερω γελοιων υποκειμενων θα ξεπληρωθει δεοντως.

  3. ….. Δεν είναι μόνο τα πρόστιμα …. με την απειλή κάποιοι το κάνανε το εμβόλιο και πάθανε και παρενέργειες ταυτόχρονα …. τι θα γίνει με αυτό .. ποινικό αδίκημα έπρεπε να είναι κανονικά … έχετε πίστη λέει ο Νίκος για να δούμε .. χωρίς να υπολογιστεί ο ψυχολογικός πόλεμος κάνανε και που πάνε να ξαναφέρουν κιόλας με τρόπο ..

  4. Ουστ βρωμοσαυρες απατεωνες ,σας περνουνε χαμπαρι σιγα σιγα τα βοδια τι τους φταξατε, και κανετε τις αρσακειαδες και βαλατε την μπουμπουκα να μας ψησει αντε να χαθειτε ξεφτιλοκαθαρματα.

  5. ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΑΞΑΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΩΣ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΡΕ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΤΑ ΦΡΑΓΓΑ ΓΥΡΙΣΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΑΙΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ Η ΜΗΠΟΣ ΕΙΔΗ ΤΑ ΔΩΣΑΤΑΙ ΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΜΑΙΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ……..

  6. Σίγουρα αγνοούν την παράγραφο του Συντάγματος περί ίσης μεταχείρισης των πολιτών !

Comments are closed.