Ελληνική Λύση: Ζητεί άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα για την ανάρτηση Λιάκου

Κοινοποίηση:
1

Την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα για τις δηλώσεις του Αντώνη Λιάκου, καθηγητή και πρώην προέδρου της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία σχετικά με τον εμπρησμό στο ΚΥΤ της Μόριας, ζητεί η Ελληνική Λύση.

“Οι δηλώσεις του στελέχους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. κ. Λιάκου δεν συνιστούν πολιτική, αλλά ποινικά κολάσιμη ενέργεια. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ζητά την άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

“Αν ήμουν 16-17 χρονών, είχα περάσει από χίλια μύρια κύματα για να φτάσω σε ευρωπαϊκή γη της επαγγελίας και βρισκόμουν στην κόλαση της Μόριας, κι εγώ φωτιά θα έβαζα. Να μην αφήσουμε ανυπεράσπιστους τους Αφγανούς νεαρούς πρόσφυγες. Να οργανώσουμε τη νομική τους υπεράσπιση. Να μην τους εγκαταλείψουμε στα χέρια του Χρυσοχοΐδη. Είναι και δημοκρατικό και ανθρωπιστικό καθήκον” έγραψε ο κ. Λιάκος, μέλος της ΚΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ, στο Facebook.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Ρε λιακο, ποσους πηρες εσυ στο σπιτι σου? Ποσους βοηθησες? Επι συριζα δεν εγινε το κεντρο στη Μορια?
    Τρελα πουλας?
    Οι εισαγγελεις ειναι αποσχολημενοι με αλλα.
    Ο ιερεας, ο κτηνοτροφος, η μανα μαθητριας… Τπτ δν ειναι τυχαιο..χτυπανε την υγειη δομη της Ελληνικης κοινωνιας.

  2. Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε από στέλεχος του Σύριζα; Αυτοί άνοιξαν τις πύλες για να μπουν ορδές αλλοδαπών, αυτοί δεν ήξεραν ποια είναι η Λέσβος και ποια η Μυτιλήνη, αυτοί κατήργησαν τα θαλάσσια σύνορα, αυτοί άνοιξαν τις φυλακές και βγήκε όλο το έγκλημα έξω. Ατελείωτη η λίστα. Σ’ εμάς το μόνο που μένει είναι να παρακαλάμε να μην ξαναδούν ποτέ εξουσία και να προσευχόμαστε να βρεθεί ένας Έλληνας ηγέτης που θα ξέρει ότι είναι πρωθυπουργός των Ελλήνων.

  3. Οι δικαστες εχουν δουλεια πολυ με τους γονεις για τις μασκες και δεν μπορουν να ασχοληθουν με ξεπουληματα του εθνους και ανθελληνισμο.αδεκαστη ομως η δικαιοσυνη ε?

Comments are closed.