Ελληνικά ΜΜΕ για τα εμβόλια: «Δικαιώνονται οι ψεκασμένοι;»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
mme

Τι απάντησε ο κ. Βασιλακόπουλος

Όπως διαβάσατε νωρίτερα, μετά την απόφαση της Astrazeneca να αποσύρει παγκοσμίως τα εμβόλια της λόγω παρενεργειών, τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα, όπως η Αθηνά Λινού, για θανάτους από το εμβόλιο, ή τις αγωγές πολιτών, υπάρχει ανησυχία στα ΜΜΕ!

Αυτή η ανησυχία έχει να κάνει με το «αν δικαιώνονται οι ψεκασμένοι και οι αντεμβολιαστές»!

«Όταν ακούσαμε την είδηση για το εμβόλιο, αμέσως πήγε το μυαλό μας να μην δικαιωθούν οι ψεκασμένοι και οι θεωρίες συνωμοσίας», όπως ειπώθηκε με καλεσμένο τον κ. Θεόδωρο Βασιλακόπουλο.

Δείτε στο 5.52:

Δείτε τι ειπώθηκε και εδώ στο 5.30:


ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

22 Σχόλια

  1. Σίγουρα δε θα δικαιωθούν οι ηλίθιοι που ενώ προειδοποιειθηκαν, έκαναν τις φόλες.

  2. Συμβαίνει κ το εξής τρομερό. Από πραγματική εμπειρία τα λέω. Οι μπολιμαν άρχισαν να σκέφτονται να προσφύγουν στα δικαστήρια για αποζημιώσεις. ” Μας κοροϊδέψατε κύριοι σας πιστέψαμε πληρώστε μας τώρα” λόγια γιατρού…δεν φτάνει που φάγανε ένα σκασμό λεφτά όλα αυτά τα χρόνια τώρα πάλι με λεφτά θέλουν να βολεψουν τον φόβο τους. Εμείς που φάγαμε 1 1/2 χρόνο σε αναστολή θα πάρουμε να μην πω τι….

  3. Το ότι 190 κράτη θα δώσουν το δικαίωμα με ψήφο στο ΠΟΥ να διαχειρίζεται πανδημίες κ να επιβάλλει μέτρα κ εμβολιασμούς στις 27/05 γιατί δεν σχολιάζεται πουθενά? Νομίζετε ότι έχουμε τελειώσει με αυτά τα τέρατα? Ήδη με τις αποκαλύψεις αυτοί χάνουν λεφτά γιατί ο κόσμος έχει φοβηθεί. Στον βωμό του κέρδους θα επιβάλλουν πολλά πράγματα με τις ευλογίες των κυβερνήσεων.

  4. Ψεκασμενοι θα λέτε και θα κλαίτε! Τσογλ@νια! Φάτε τώρα την π#υτσ# και μην μιλάτε!!!! Τον μπ#υλο!!!! Δηλητιριασατε όλο τον πλανήτη κ έχετε μούτρα ακόμα και βγαίνετε στα κανάλια!!! Ουστ!

  5. Οι ψέκες κατηγορούσαν τα εμβόλια mRNA. Το Astrazeneca δεν είναι mRNA, επομένως καθόλου δε δικαιώνονται.

    1. Που το σκαρφιστηκες αυτο το ψεμα ρε μεγαλε!!!!!!!που την σκεφτηκες αυτη την κοτσανα ρε πινοκιο!!!!!!την παλευες ωρα στο μυαλο σου να την καταφερεις;;;;;ασε δεν πειθεις με τιποτα.ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΒΛΟ/ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ!!!!!ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΦΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΙΕΙ ΜΗΠΩΣ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΕΕΕΕΕ;;;;;;;;

      1. Οι αρνητές από την αρχή της πανδημίας έλεγαν βλακείες και θεωρίες συνωμοσίας. Ως προς το θέμα των παρενεργειών, ήδη από τους πρώτους μήνες των εμβολιασμών είχαν αναφερθεί περιστατικά από τα ΜΜΕ, κανένας δεν έκρυψε κάτι. Από κει και πέρα, τα σοβαρά κράτη π.χ. Νορβηγία και Δανία, απέσυραν από το πρόγραμμα εμβολιασμού τα εμβόλια της Astrazeneca γρήγορα και ορθώς έπραξαν. Άλλο όμως αυτό και άλλο οι ανοησίες των συνωμοσιολόγων.

    2. Το βράδυ στη Συγγρού με ψηλοτάκουνα κυκλοφορώ!
      Μπολιάζομαι καθημερινά

    3. Ρε Γιαννουκο τι παίζει με σένα; Πραγματικά… Τρολλακι είσαι ή ντιπ για ντιπ βλαξ που λέμε; Αν παίρνεις τίποτα κοψτο, σε χαλάει….

    4. Θέλω διαρκώς μπόλια!! Στείλτε μου ντουζίνες από μεγάλα μπόλια. Σας αγαπώ όλους μωρά μου

    5. Ως τι μιλάς; Ως μελλοθάνατος που δεν μπορεί να το χωνέψει που μπολιάστηκε;;

  6. Εσυ είσαι ψεκασμενος βλακα.Τα νεκροταφεία μεγαλώνουν γιατί κάθε μέρα πεθαίνουν άνθρωποι κυρίως νέοι.Εισαστε δολοφόνοι.

  7. Οι ψεκασμένοι που λέει αυτός ο κακομοίρης, ο αψέκαστος, δικαιώθηκαν ήδη. Κοιμούνται ήσυχοι χωρίς την αμφιβολία, αυτός βράζει στο ζουμάκι του για το κρυμμένο δώρο του εμβολίου. Θα είναι αυτοάνοσο; Θα είναι καρκίνος; Θα είναι θρόμβωση; Μπορεί να είναι τυχερός και να έκανε placebo. Η αμφιβολία όμως θα υπάρχει στο μυαλό του. Αυτή είναι η διαφορά της μάζας με την μονάδα του “είμαι κύριος του εαυτού μου” και μόνο εγώ αποφασίζω τι θα κάνω στη ψυχή και στο σώμα μου, όποιος διάολος και να με εκβιάζει εγώ θα υποστηρίζω αυτό που πιστεύω μέχρι τέλους.

    1. Μπράβο ρε συ Ντίνα….. Συμφωνούμε 100%…. Να συμπληρώσω ότι δυστυχώς δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο και κάποια θύματα μπολιάστηκαν με το δηλητήριο.. Αφετέρου όχι μόνο το έκαναν αλλά εκφράσαν και το ρατσισμό τους ,το μίσος τους εναντίον μας…. Τέλος πάντων δικαίωμα τους …ας πρόσεχαν..

    2. ΣΩΣΤΑ … ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΟΜΩΣ ΚΥΡΙΑ ΝΤΙΝΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΗΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ !! ΑΠΛΩΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΛΕ ΜΑΊΝΤΑΝΟΙ ..

  8. Μεγαλοάσχετοι δεν ξέρουν τις διαφορές μεταξύ των εμβολίων mRNA και DNA και υποτίθεται ότι ενημερώνουν τον κόσμο.

  9. Θα υπαρξει δικη για εγκλημα κατα της ανθρωποτητας. ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ κτηνιατροι! Ξερατε οτι θα πεθανει κοσμος! Παιθαινουν νεοι ανθρωποι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ απο ανακοπες.

    1. Ασφαλώς και το ήξεραν, και αυτό είναι που τους καταλογίζουμε. Είναι δολοφόνοι, και γιαυτό νομοθέτησαν και το ακαταδίωκτο!! Ακαταδίωκτο και υποχρεωτικότητα!!!! Εκτελούσαν τις εντολές των φαρμακευτικών, και γέμιζαν τους λογαριασμούς τους!! Όποιος επιστήμονας εξέφραζε αντίρρηση και αντίθετη άποψη με ιατρικά επιχειρήματα, έσπευδαν να τον στοχοποιήσουν, να ακυρώσουν την επιστημονική του κατάρτιση, και να τον περιθωριοποιήσουν!! Καναλάρχες και δημοσιογράφοι, έβαλαν μεγάλη πλάτη στο παραμύθιασμα του κόσμου,με το αζημίωτο φυσικά, και έχουν τεράστια ευθύνη για το θανατικό που παρατηρείται.

  10. Δηλαδή το θέμα τους σε όλη την ιστορία είναι μήπως δικαιωθούν οι ψεκασμένοι? Τουλάχιστον γελοίοι και συνεχίζουν να προκαλούν, όσο για τον βασιβλακόπουλο συνεχίζει να υποστηρίζει τις φόλες, γι’αυτό τα τσέπωσε άλλωστε το καθίκι

Leave a Response