“Ελληνίδα κινδύνευσε από ομαδικό βιασμό στο Άργος. Της επιτέθηκαν περίπου είκοσι Πακιστανοί και Αφγανοί λάθρο”. Γιατί επαναφέρουν ένα θέμα, 2 χρόνια μετά;

Κοινοποίηση:
astynomia3

“Εφιαλτικές στιγμές πέρασε μια 30χρονη που δέχθηκε επίθεση από πλήθος… ξαναμμένων και νταβραντισμένων λαθρο- μεταναστών, οι οποίοι ξεπήδησαν από ένα γιαπί κοντά στο σπίτι της στην πόλη του Άργους όταν την είδαν να περνάει μόνη και όρμησαν κατά πάνω της απλώνοντας τα ξερά τους όπου έβρισκαν για να την βιάσουν και να την κακοποποιήσουν και πιθανόν να την σκοτώσουν, εάν δεν ενέδιδε, αιματηρά περιστατικά που έχουν ξαναγίνει σε δύο ακόμα περιπτώσεις: Στον βρωμιάρη Πακι που βίασε και άφησε ανάπηρη την Μυρτώ στην Πάρο και τον άλλο τον αλήτη Αφγανό που πέταξε την Ελληνίδα από βράχο στην Κέρκυρα και μετά πήγε και σκότωσε την Γερμανίδα”.

Το θέμα αυτό διαδραματίστηκε τον Νοέμβριο του 2017. Σήμερα, κάποιοι, το ξαναφέρνουν μπροστά λόγω…επίκαιρης ύλης μέσα από τη ναφθαλίνη. Λάθος. Τέτοιες κινήσεις από site και εν συνόλω από την θεματική ειδησεογραφία του διαδικτύου, μειώνει και πιθανόν εξαφανίζει την αξιοπιστία έγκυρων ιστοσελίδων που καλύπτουν με συνέπεια και χρονική σειρά αλλά και σεβασμό, την επικαιρότητα. Έτσι μας παίρνει όλους η μπαλα. Δίνουμε δικαιώματα για σχολιασμό και ειδικά σαιτ που έχουν καθαρά πατριωτικό και ελληνικό προφίλ.

Και συνεχίζουν, κάποιοι, νεκρανασταίνοντας την “είδηση”:

Πανικόβλητη η κοπέλα άρχισε να καλεί σε βοήθεια και τις φωνές της άκουσε ένας από τους δυο αδελφούς της που επέστρεφε εκείνη την ώρα στο σπίτι τους. Μάταια, όμως, προσπαθούσε να απομακρύνει την αδελφή του από τους περίπου 20 Πακιστανούς και Αφγανούς μετανάστες και χρειάστηκε να επέμβει ο άλλος αδελφός τους που άκουσε την φασαρία και έτρεξε να βοηθήσει.

Όμως, οι εξαγριωμένοι αλλοδαποί φώναξαν… ενισχύσεις από το γιαπί, απ’ όπου βγήκαν και άλλοι μετανάστες οπλισμένοι με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέλφια τραυματίζοντάς τα! Οι επιτιθέμενοι εξαφανίστηκαν σε μια στιγμή, όταν αντιλήφθηκαν ότι οι περίοικοι είχαν καλέσει την Αστυνομία.

Ωστόσο, από τις προσαγωγές που έκαναν οι αστυνομικοί, τα αδέλφια της 30χρονης αναγνώρισαν τρία άτομα τα οποία διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν παράνομα στην χώρα.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής και την Δευτέρα οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Πέρα για πέρα ανόητες ενέργειες, να επαναφέρουν κάποιοι προπέρσινες ειδήσεις και να τις προβάλλουν ως χθεσινές. Και το λέμε εμείς που ξέρετε τηνευαισθησία μας σε θέματα βίας και λαθρομετανάστευσης.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Αυτοδικια με μονοβολο ηθελαν.
    Ουτε αστυνομια ουτε δικαστηρια.
    Πιασατε τοτε τους 3 απο τους 20 οι αλλοι 17 τι απεγιναν τοτε;μισες δουλειες κανει αυτο το κρατος μια ζωη.
    Οι μεταναστες σημερα εχουν περισοτερα δικαιωματα απο τους Ελληνες,και εχουν παρει πολυ αερα τα μυαλα τους.
    Να ειστε σιγουροι οτι σε μικρες κοινωνιες εχουν συμβει και συμβαινουν αυτα και αλλα για τα οποια το συστημα δεν τα αναφερει γιατι τους χαλαει τις δουλειες.Κρυβουν πολλα εγκληματα των λαθρο δεν δινουν ολα τα στοχεια γιατι τους κανει ζημια στο τουρισμο.
    Ακουμε κατα καιρους οτι βρεθηκε ηληκιωμενος σε χαντακι ποταμι ρεμα,τουριστρια γλιστρισε απο βραχο και σκοτωθηκε,αλλη βρηκαν με τα ρουχα και νατης εχουν μεινει τα κοκκαλα μονο πανω σε βουνο οι αλλες στον εβρο με κομενο λαιμο τι εγινε μπηκε στο αρχειο η ερευνα ε;;,Εχουμε γινει τετοιο μπουρδελο που εχω ικανους τους τουρκους να μπηκαν απο απεναντι και να καθαρισαν αυτοι τις μεταναστριες,ισως ηταν δουλεμποροι η της κυβερνησης ερντογαν.
    Τα περισοτερα τα αποδιδουν σε ατυχημα.Εγω ομως δεν πισταυω ποτε οτι ακουω απο tv.
    Βορεια ηπειρο με τον ηρωα Κατσιφα τι κανουν και τι εκαναν οι κυβερνησεις;;;;;Τιποτε δεν επραξαν γιατι και εκει εχουν τα σχεδια τους.
    Αν ημουν εγω πολιτικος θα τους ειχα κανει τη ζωη κολαση των αλβανων και εδω και εκει πανω.Πισω στη χωρα ολοι απο την Ελλαδα μεχρι να μας δωσετε τους φονιαδες στα χωρια.Και δε μπαινει κανεις Ελλαδα.
    Αλλα που και ποιος πολιτικος να παρει θεση αποτελεσματικη.
    Τα αφεντικα τους τους λενε συνεχεια σσσσσσσσ μην αντιδρασετε γιατι θελουμε την αλβανια στη Ε.Ε.
    Ε βουλευταδες;;;
    Αντι αυτων τους περιπολει τον εναεριο χωρο η πολεμικη αεροπορια μας.Και θα τους δωσουν και κανα κοιτασμα υδρογονανθρακων απο οτι ακουσα.Λαμπρα!!!
    Η χωρα δεν ειναι ασφαλης για κανεναν πλεον,ουτε για τους Ελληνες ουτε για τους τουριστες,βαλτετο καλα στο νου σας.Και οι χωρες της ευρωπης δεν ειναι ασφαλεις.
    Πιο ασφαλης ειναι καποιος στο Ντουμπαι,Αιγυπτο και σε αλλες αραβικες χωρες παρα Ευρωπη.
    Εφοδιαστειτε καταληλα,προμηθευτειτε πραγματα αμυνας και μια μερα ισως σας σωσουν τη ζωη.

Comments are closed.