Ελεύθερο το μοντέλο που συνελήφθη με ναρκωτικά! Ανακριτής και Εισαγγελέας έκαναν δεκτό το αίτημα αποφυλάκισης

Κοινοποίηση:
AFRODITI-MPARMPA-630x400

Η Αφροδίτη Μπάρμπα, η οποία είχε συλληφθεί πριν λίγους μήνες γιατί βρέθηκαν ναρκωτικά στο αυτοκίνητό της είναι πλέον ελεύθερη μέχρι τη δίκη.

Όπως ενημέρωσε ο Αλέξης Κούγιας, το μοντέλο είναι ελεύθερο να επιστρέψει στο παιδί της, αφού η Τακτική Ανακριτής και ο Εισαγγελέας έκαναν δεκτό το αίτημά της για αποφυλάκιση και με δεδομένο ότι τα στοιχεία δεν την καθιστούν χρήστη ναρκωτικών.

Η ενημέρωση από το γραφείο του Κούγια:

“Πριν από λίγη ώρα, η Τακτική Ανακριτής, Πρόεδρος Πρωτοδικών, κα Ευτυχία Μπελενιώτη έκανε δεκτό το αίτημα της κας Αφροδίτης Μπάρμπα, το οποίο διετύπωσε και κατέθεσε προς αυτήν ο επικεφαλής του γραφείου μας, κος Αλέξιος Κούγιας και διέταξε την άμεση αποφυλάκιση της κας Αφροδίτης Μπάρμπα.

Προηγήθηκε πρότασις προς την κα Ανακριτή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών κου Γεωργίου Καλούδη, ο οποίος επίσης είχε κάνει δεκτό το αίτημα.

Η απόφασις αυτή της κας Ανακριτού και του κου Εισαγγελέως, κατά την κρίση του κου Κουγια, ήταν αναμενόμενη, γιατί η ιδιαίτερα επαρκής κα Ανακριτής είχε ταχύτατα διατάξει συμπληρωματικές ανακριτικές πράξεις (έλεγχος dna, έλεγχος δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχος καμερών, τοξικολογικές εξετάσεις που απέδειξαν ότι η κα Μπάρμπα δεν είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών), οι οποίες οδήγησαν τη σκευωρία κατά της κας Μπάρμπα σε απόλυτη κατάρρευση.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως, η κα Μπάρμπα από σήμερα είναι ελεύθερη για να είναι κοντά στο βρέφος παιδί της και είμαστε βέβαιοι τόσο για την αθωωτική κρίση του μέλλοντος να διεξαχθεί δικαστηρίου, όσο και για τη δικαστική τιμωρία αυτών που προσπάθησαν να την καταστρέψουν και να αφαιρέσουν το βρέφος παιδί της από την επιμέλεια και φροντίδα της”.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Δηλαδή, από δω και πέρα, μπορείς να μεταφέρεις ναρκωτικά κι αν δεν είσαι χρήστης, αν δεν βρουν τα αποτυπώματά σου στο πακέτο με τα ναρκωτικά και αν δηλώσεις ανήξερος είσαι ελεύθερος.
    Εεεερε γλέντιαααα.
    Τι; Άδικα χαίρομαι; Αν δεν έχω τον Κούγια πάω κανονικά φυλακή?
    Εγώ δεν τα πιστεύω αυτά. Αποφάσισε η δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη είναι τυφλή.

  2. Χρήστης όχι, εμπόριο όμως;;; Ποια σκευωρία; Σίγουρο;; Μάλλον εμπλέκεται.

  3. Οκ! Εδώ αφήνουν δολοφόνους, λίγο κόκα τι πειράζει..

Comments are closed.