Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
111eisa11

Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους άφησαν ανακριτής και εισαγγελέας τον 54χρονο που κατηγορείται πως τραυμάτισε την άτυχη Αλεξία στις Θεσπιές, το απόγευμα του Πάσχα.

Ανακριτής και εισαγγελέας απαγόρευσαν στον 54χρονο να επισκέπτεται το χωριό Λεοντάρι, όπου γλεντούσε όταν έγινε το κακό.

Ο 54χρονος μεταφέρθηκε μετά από οργανωμένο σχέδιο των αστυνομικών της Βοιωτίας από την πίσω πόρτα της αστυνομικής διεύθυνσης στη Θήβα όπου και κρατούνταν, προκειμένου να αποφύγει τις τηλεοπτικές κάμερες και να οδηγηθεί στο δικαστικό μέγαρο για την απολογία του.

Η 8χρονη Αλεξία για 4η ημέρα παλεύει στην εντατική να κρατηθεί στη ζωή καθώς σύμφωνα με το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν χρειάζεται κι άλλος χρόνος για να βγει νικήτρια.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Αλήθεια… με κάτι ανάλογο (όπου το παιδάκι ΠΕΘΑΝΕ) που έγινε πριν δύο χρόνια στο ΜΕΝΙΔΙ τι έγινε; μήπως ο δράστης ανήκε σε “ευαίσθητη” κοινωνική ομάδα;

  2. Να διευκρινίσω,οτι αφέθηκε ελεύθερος προσωρινά, μέχρι να γίνει η δίκη, όχι οτι αθωώθηκε…Γιατί θα γίνει δίκη για παράνομη οπλοκατοχή,παράνομη οπλοχρησία και πρόκληση σωματικών βλαβών και άλλα αδικήματα. Εκεί θα τσιμήσει ίσως 3 με 5 χρονάκια φυλακή. Αφήνεται προσωρινά ελεύθερος γιατί δεν υπήρχε δόλος ούτε είναι ύποπτος για τέλεση νέων αδικημάτων. Αυτά λένε οι νόμοι του ποινικού κώδικα (τους νόμους τους έχουν ψηφίσει πολιτικοί και η δικαιοσύνη απλά τους εφαρμόζει)…Έτσι, για να ξέρουμε τι λέμε….

  3. Θα αναγκάσουν το κόσμο να Πάρη το νόμο στα χέρια του αισχος .τι μέσον είχε δρόμο σπο ασυτη τη χώρα όσοι προλάβουν…..

  4. Αθάνατη αδέκαστη αριστερή δικαιοσυνη……..

Comments are closed.