Ελεύθερος ο Άλεν Χαλίλοβιτς για τον Άρη

Κοινοποίηση:
Άλεν Χαλίλοβιτς

Ο Άρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει την τέταρτη χειμερινή του μεταγραφή μετά τους Νταρίντα, Καμαρά και Ρουπ. Ο Άλεν Χαλίλοβιτς βρήκε τη χρυσή τομή με την Ριέκα για τη λύση της συνεργασίας τους και είναι έτοιμος να υπογράψει στους Θεσσαλονικείς.
Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με τους «κίτρινους» και εκτός απροόπτου θα υπογράψει για ενάμιση χρόνο. Μάλιστα, από τη στιγμή που ο Κροάτης άσος είναι ελεύθερος, δεν υπάρχει πίεση να υπογράψει εντός της ημέρας, αφού η προθεσμία για ελεύθερους παίκτες εκπνέει στις 17 Φεβρουαρίου.
Ο Χαλίλοβιτς είχε θεωρηθεί σε νεαρή ηλικία παιδί-θαύμα, η Μπαρτσελόνα το 2014 τον είχε αποκτήσει για 5 εκατ. ευρώ από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα 18 του, αλλά δεν είχε την προσδοκώμενη εξέλιξη. Πέρασε από ομάδες όπως η Μίλαν, το Αμβούργο, η Χιχόν, η Λας Πάλμας, η Σταντάρ Λιέγης, η Χέρενφεϊν, η Μπέρμιγχαμ και η Ρέντινγκ, ενώ το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του.
Με τη Ριέκα ο 10 φορές διεθνής με την εθνική Κροατίας άσος είχε φέτος 11 συμμετοχές και 1 γκολ παίζοντας όμως για μόλις 482 λεπτά συνολικά.
Ο Άρης είναι πιθανό να αποκτήσει 1-2 ακόμη παίκτες, με τον Κοσταρικανό εξτρέμ Άλβαρο Σαμόρα στα υπόψη και ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιου παίκτη από την αγορά των ελεύθερων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: