Ελεύθερος αλλά με πρόστιμο 5.000 ευρώ αφέθηκε ο «ιπτάμενος» ιερέας της Χίου

Κοινοποίηση:
cf0ff3e1ab767f5a4593938c062fb0c3

Σε τακτική δικάσιμο στις 3 του ερχόμενου Δεκεμβρίου παραπέμφθηκε να δικαστεί μετά την απολογία του στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου, ο ιερέας του Ναού της Ευαγγελίστριας της πόλης της Χίου. Ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί μετά την πρωινή θεία λειτουργία στο Ναό την οποία πραγματοποίησε με ανοιχτές πόρτες.

Παραβιάζοντας δηλαδή σύμφωνα με το κατηγορητήριο την πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου περί απαγόρευσης συναθροίσεων για την αποφυγή της διασποράς του κορονοϊού.

Επίσης στον ιερέα επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ.

Σε τακτική δικάσιμο στις 5 του ερχόμενου Νοεμβρίου παραπέμφθηκε να δικαστεί και μια γυναίκα που συνελήφθη στην ίδια Εκκλησία κατηγορούμενη για επίθεση και εξύβριση αστυνομικών οργάνων.

Όπως είναι γνωστό σήμερα Μεγάλο Σαββάτο, έξω από το Ναό της Ευαγγελίστριας Χίου προσήχθη και στη συνέχεια συνελήφθη γυναίκα η οποία αποπειράθηκε να μπει στο Ναό της ώρα που πραγματοποιείτο η λειτουργία της πρώτης Ανάστασης και οι πόρτες ήταν ανοιχτές. Η γυναίκα ήθελε να μπει μέσα στο Ναό αλλά εμποδίστηκε από αστυνομικούς, που βρισκόταν εκεί εξηγώντας και σε άλλους πολίτες που είχαν προσέλθει δεδομένων των ανοικτών θυρών του ναού και των μεγαφώνων που είχαν τοποθετηθεί έξω από αυτόν, ότι δεν επιτρέπεται η είσοδος. Στο επεισόδιο επενέβη ο ιερέας του Ναού που βγήκε έξω από αυτόν, κατηγορώντας κυβέρνηση και Ιεραρχία για το κλείσιμο των εκκλησιών και το επεισόδιο. Ακολούθησε η προσαγωγή και του ιερέα του Ναού η οποία και στη συνέχεια μετετράπη σε σύλληψη με την κατηγορία της παράβασης των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο Μητροπολίτης Χίου κ.. Μάρκος ανακοίνωσε την αντικατάσταση του ιερέα για σήμερα βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου από τον Πρωτοσύγκελο της Μητρόπολης Χίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Και εγώ σύμφωνος να ανοιχτεί λογαριασμός και θα καταθέσω μέσω ιντερνέτ μπάνκινγκ τα χρήματα άμεσα .

  2. Συμφωνώ με την πρόταση του Γκύζη. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν την αμεριστη μας στήριξη. Στέφανε στείλε μας λογαριασμό να καταθέσει ο καθένας ο, τι μπορεί. Δεν πρέπει ο ιερέας να μείνει μόνος του…

  3. Στον ιμαμη ποσο προστιμο εχει επθβληθει ,τα τζαμια γιατι λειτουργουν και δεν κλεινουν.
    Τα προστιμα και το κλέισιμο αφορα μονον ορθοδοξους ιερεις τις ορθοδοξες εκκλησιες ;
    Αφου δεν πληρωνουν προστιμο σ αυτον το τοπο οι ιμαμιδες να μην πληρωσεουν και οι ορθοδοξοι ιερεις
    οπως ο Ιερεας της Χιου

  4. Με καποιες λιγες εξαιρεσεις το συνολο των ιερεων αποδειχτηκαν προδοτες, ακομα και καποιοι πολλοι γνωστοι απ τα κυρηγματα τους και κατι πρωην αστροφυσικοι και αλλοι με ιντερνετ και facebook κυρηγματα που τους θαυμαζαμε αποδειχτηκαν κολοτουμπες μαλλον κρυφομασονοι… Δεν αξιζει να ασχολειται κανεις με ιερεις στην ελλαδα εκτος λιγων φωτεινων εξαιρεσεων οπως ειπα

  5. Ο γουρλομάτης διάταξε τόν αντίχριστο τράγο τόν Ιερώνμο.”ο παπάς πρέπει νά φύγει από τή μέση.Ο Σκατόνημος διατάζει τόν Μητροπολίτη Χίου Μάρκο.”διώξε τόν παπά Χριστόφορο από τήν εκκλησία του”.Ποιόν; τόν ήρωα παπά Χριστόφορο.Οι λακέδες λειτουργούν σάν καλολαδωμέ-
    νη μηχανή,Οι τρείς μπράβοι κακοποίησαν τήν γυναίκα καί τώρα τήν κατηγορούν γιά εξύβριση τών αστυνομικών.Είπε ο γάϊδαρος τόν πετεινό κεφάλα.Ο εφευρέτης τής προπαγάνδας ο Δρ.
    Γκέμπελς θά τούς έδινε συγχαρητήρια.
    Γιάννης Λάκων

  6. οι αλλοι ξεφτυλιμενοι μονο κατ ονομα ιερεις που ειναι; Κονανο, μεσογαιας καταπια τε τη γλωσσα σας; ου να χαθειτε μασονοι..

  7. NA ΠΑΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΒΗΣΟΥΝΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ , ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ …… ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ …..

  8. Ν Α παραταθεί κ ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος παρακαλώ πολύ ….Έπρεπε να αντισταθεί ….λυπάμαι πολύ ,δεν ξαναπατάω σε εκκλησία εξαιτίας της ανικανότητας ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ, εξαιρούνται οι ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΙΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΜΑΝΕ ΤΟ ΡΑΣΣΟ ΤΟΥΣ , στους υπόλοιπους ΠΡΟΔΟΤΕΣ να πάνε στην ΚΟΛΑΣΗ!!!!

  9. Στεφανε καλησπερα και καλη ανασταση. Ανοιξε λογαριασμο σε καποια τραπεζα να βαλουμε ολοι λεφτα και να πληρωσει το προστιμο ο ιερεας.

    1. 1000 μπράβο στον ΑΞΙΟΤΑΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ του ΥΨΙΣΤΟΥ .

Comments are closed.