Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι πέντε κατηγορούμενοι για την επίθεση στον 60χρονο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

Κοινοποίηση:
Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι νεαροί που επιτέθηκαν στον ηλικιωμένο στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Παρασκευή 14 Μαίου 2021 (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)

Ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους οι πέντε κατηγορούμενοι για την επίθεση με μαχαίρι σε βάρος 60χρονου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης πριν πέντε ημέρες.

Οι κατηγορούμενοι, στους οποίους κατά περίσταση αποδίδονται τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, βαριάς σωματικής βλάβης, παραβίασης των μέτρων κατά του κορονοϊού και παραβίασης του νόμου περί όπλων, συνελήφθησαν μετά από καταγγελία του θύματος ότι ξημερώματα της 12ης Μαΐου του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο όταν τους έκανε παρατήρηση για «κορονοπάρτι» στην πλατεία της Νέας Σμύρνης. Σύμφωνα με τον καταγγέλοντα του αφαίρεσαν το κινητό του.

Στις απολογίες τους ενώπιον της ανακρίτριας οι κατηγορούμενοι ζήτησαν συγγνώμη για όσα συνέβησαν, ομολογώντας ότι ήταν παρόντες στην συμπλοκή. Και ο κατηγορούμενος που φέρεται να χτύπησε τον 60χρονο με μαχαίρι ομολόγησε ότι είναι ο δράστης του τραυματισμού του θύματος, δηλώνοντας πως έχει μετανιώσει για την πράξη του.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι οι πέντε κατηγορούμενοι, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της εμφάνισής τους δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Παρόλο που κάτι μέσα μου, εξηγεί πως το παρόν σχόλιο μου δεν θα δημοσιευτεί επειδή ενδέχεται να προκαλέσει λεκτικούς καβγάδες, πάραυτα θα πω αυτά που θέλω να ξεστομίσω:
    Όχι. Ο λεγόμενος ως δράστης που μαχαίρωσε, υποκρίνεται πως μετάνιωσε. Όπως υποκρίθηκαν πως μετάνιωσαν εκείνοι οι δύο που ξυλοκόπησαν τον σταθμάρχη στο μετρό ή όσοι νέοι σε ηλικία βαράνε τους οδηγούς των λεωφορείων για ασήμαντο λόγο.
    Το πρόβλημα βρίσκεται στην εγκεφαλική λειτουργία ατόμων -από νεαρή ηλικία- που για να μην παραγκωνιστούν ..αναγκάζονται.. να βρίζουν με την συνήθη λέξη που αρχίζει από μ… και φτάνοντας ως το σημείο να κάνουν και να λένε ανοησίες για να έχουν “φίλους”
    Το άτομο που συμπεριφέρεται αντικοινωνικά και δεν δίνει αξία σε τίποτα και κανένα και κάνει του κεφαλιού του, έχει πάρει παράδειγμα από την οικογένεια. Γόνοι -αγόρια και κοπέλες- που έχουν γονείς που πρώτα έπεσαν στο κρεβάτι και μετά προσπάθησαν να επικοινωνήσουν πνευματικά. Οπότε δικαιολογημένες οι εντάσεις, τα διαζύγια και η απαξίωση να μεγαλώσουν τα παιδιά τους με αρχές και αξίες.
    Η ψευτομαγκιά της σημερινής γενιάς και η αντιδραστικότητα είναι τόσο γιγαντωμένη επειδή πιστεύουν πως η ζωή είναι μόνο: ένα απέραντο λούνα πάρκ όπου αν και η κατάκτηση των δώρων από κάθε..παιχνίδι, είναι δύσκολη, πάραυτα η καθημερινότητα υπάρχει για να υπηρετεί τον κάθε ένα και την κάθε μία που δεν σέβονται κανένα και τίποτα επειδή πολύ απλά, δεν διαθέτουν την πνευματική δύναμη και αντοχή να πούνε όχι και να επιδιώξουν να είναι πραγματικά αξιοπρεπείς, ειλικρινείς, διαθέτοντας συνείδηση όχι στα λόγια αλλά έμπρακτα.
    Όταν το κάθε ανόητο ανήλικο που τα αδέλφια του ή οι δήθεν φίλοι, του πασάρουν ας πούμε ένα ακατάλληλο βίντεο από το ίντερνετ, θα θεωρήσει πως όλα αγοράζονται και τίποτα δεν αξίζει προσοχή, μήτε καν λόγο ύπαρξης. Επειδή τα στάνταρ υποκρισίας πλέον βρίσκονται πολύ υψηλά και είναι αποδεκτή η αγένεια, η εύκολη ειρωνεία, η ψευτιά και το να μεγαλώνει κάποιος, παιδιά, χωρίς ανατροφή: απλά αφήνοντας τα ελεύθερα, μήπως και αν τα..καταπιέσουν, αποκτήσουν ψυχολογικά προβλήματα !!
    Θα μπορούσα να γέμιζα ολόκληρο μπλόγκ με τις άσχημες συμπεριφορές και την επιθετικότητα, άγνωστοι κατά αγνώστων αλλά εν τέλει, θα μόλυνα απλά τον εαυτό μου, επειδή δεν δέχομαι την ανοησία, την υποκρισία και τους σωματέμπορους.. του σύγχρονου γίγνεσθαι.

  2. ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΣΤΩ Κ 200 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΣΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Κ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ Κ ΑΔΙΚΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΗΝ ΓΟΝΑΤΙΖΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ.

  3. Μπράβο, όταν βγάλουν σε κανέναν τα άντερα και τα φάνε, τότε να μπουν μέσα. Τώρα ελεύθεροι να την βλέπουν και μάγκες κιολας ότι δεν τους μιλάει κανεις.
    Τελικά ποιος μπαίνει φυλακή ρε άνθρωποι;

  4. οι δικαστές είναι μόνο για να παίρνουν μια φορά τον χρόνο δηθεν καθυστερούμενα και μετα όλα καλά

  5. Αισχρός!!!!τι περιμένετε;να σκοτώσουν;;;;αχρηστοιιιιιιι!!!!δεν υπάρχει ελπίδα καμιά μου φαίνεται

  6. Να χαίρεστε τους νόμους σας. Δε ταρακουνηθηκατε ούτε με ότι έγινε με τη Καρολάιν;τ τι περιμένετε να σκοτώσουν;;;;;τα λέμε στις εκλογές. Πιο μαύρο δεν έχει. Αλλά σκασΙλα σας. Ούτως η άλλως βγαίνετε πάντα οι ίδιοι εναλλάξ. Τυχαίο δε νομίζω. Να δω ποτέ θα ξυπνήσει ο λαός μας. Εκτός και αν περιμένετε όλοι τον αφανισμό σας

  7. επίθεση με μαχαίρι και ελεύθεροι….αθάνατο Ελλαδιστάν

  8. Μπραβο σας ..φιλεσπλαχνοι λειτουργοι της δικαιοσυνης αφησατε ελευθερα τα τσογλανια που μαχαιροσαν τον ανθρωπο επειδη τους εκανε παρατηρηση να χαμιλοσουν την μουσικη απο το κορονοπαρτυ!!!!!!!! Χαιδεψτε τους να μαχαιροσουν και καποιον αλλον μεθαυριο!!!!!!! Αυτα τα χαδια αποθρασυναν ολα τα εγκληματικα στοιχεια της χωρας και δεν προλαβενετε να μετρατε νεκρους!!!!!!!!! Συνεχιστε την ….φιλεσπλαχνια σας στο ιδιο μοτιβο ανεκδιηγητοι!!!!!!!!!

Comments are closed.