Ελεύθεροι και οι 22 «κακόμοιροι» Πακιστανοί για την αιματηρή συμπλοκή στο Τυμπάκι – Σαν να τους λένε «ορμάτε, σκοτώστε άνετα τους Έλληνες» (ΦΩΤΟ)

Κοινοποίηση:
pakistanoi-messaraa

 

Ελεύθεροι αλλά με… περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι 22 Πακιστανοί που συνελήφθησαν μετά την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Τυμπάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, μετά τις απολογίες των 22, εισαγγελέας και ανακριτής τους απαγόρευσαν την επιστροφή τους στο Τυμπάκι, ενώ θα πρέπει δύο φορές την ημέρα να δηλώνουν παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Αξίζει να σημειωθεί πώς κάποιοι από τους 22 φαίνεται να μην έχουν όλα τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα με αποτέλεσμα να κρατούνται και να ελέγχονται από τις αρχές.

Παράλληλα υπενθυμίζεται, ότι οι δύο Έλληνες που έχουν συλληφθεί κατηγορούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή αναμένεται αύριο να δικαστούν στο Αυτόφωρο.

Σε απλή μετάφραση: Ορμάτε, σκοτώστε άνετα τους Έλληνες, εμείς (το ανθελληνικό κράτος) δεν θα σας πειράξουμε ποτέ. Είμαστε μαζί σας.

118720049_3326552794073986_3334004835632965889_o

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Στις λαϊκές αγορές εδώ στην Θεσσαλονίκη , πλέον είναι περισσότεροι από τα αφεντικά τους (που ψάχνουν φθηνό χέρι για μεροκάματο) και από τον κόσμο που ψωνίζει. Σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες συναντά κανείς επίσης και μέλη ΜΚΟ , τα οποία τους έχουν αγκαζέ και με χαμόγελο που ξεπερνά σε πλάτος αυτό του Τζόκερ, τους παρέχουν όλες τις οικονομικές ανέσεις.
    Θα έπρεπε να ντρεπόμαστε όλοι μας που επιτρέπουμε να μας συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Ψάχνουμε χέρια για τζάμπα μεροκάματα θαρρείς και θα τα πάρουμε στον τάφο τα φράγκα.Οι συνέπειες των πράξεών μας και της αδιαφορίας μας είναι όλα αυτά. Πρέπει να πάθει κακό το σπίτι και η οικογένεια του κάθε έναν από εμάς για να ξυπνήσουμε επιτέλους?

  2. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΦΩΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΚΟΒΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΜΕ ΑΚΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΣΕΛΕΣ…..ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΤΑ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ 20-20 ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ 50 CALIBER ΣΟΥΒΛΑΚΙ……..ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ……….

  3. Γιατί έγινε η συμπλοκή στο Τυμπάκι? Γνωρίζει κανείς? Γιατί τα βίντεο που έχουν αναρτηθεί εδώ σε άλλο άρθρο δεν φανερώνουν πως άρχισε ο καυγάς.

  4. Πως να μην αποθρασυνθούν μετα!!! Εχουμε να πάθουμε πολλα απο αυτους!!! Αλλα ολα αυτα θα τα πάθουμε και απο το δικο μας κεφαλι! Γιατι φταίμε κι εμεις. Φταίμε και ας μην βγάζουμε την ουρά μας εξω. Τόσα χρονια η αδιαφορία μας έσπαζε Κόκκαλα. Τωρα θα υποστούμε τις συνέπειες και θα ειναι οδυνηρές.

Comments are closed.