Ελεύθεροι ΚΑΙ οι 22 Πακιστανοί που συνελήφθησαν μετά την αιματηρή συμπλοκή στο Τυμπάκι

Κοινοποίηση:
pakistanoi-messaraa

Ελεύθεροι αλλά με… περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι 22 Πακιστανοί που συνελήφθησαν μετά την αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Τυμπάκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 22 με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να τους απαγορεύουν την επιστροφή τους στο Τυμπάκι ενώ θα πρέπει δύο φορές την ημέρα να δηλώνουν παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους.

Αξίζει να σημειωθεί πώς κάποιοι από τους 22 φαίνεται να μην έχουν όλα τα νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα με αποτέλεσμα να κρατούνται και να ελέγχονται από τις αρχές.

Παράλληλα υπενθυμίζεται, ότι οι δύο Έλληνες που έχουν συλληφθεί κατηγορούμενοι για την αιματηρή συμπλοκή αναμένεται να δικαστούν στο Αυτόφωρο την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

10 Σχόλια

  1. Αν στη θέση τους ήταν ‘Ελληνες θα τους ειχαν γαμήσει τώρα. Θα τους είχαν μπουζουριάσει στην φυλακή. Αυτή είναι η πόρνη δικαιοσύνη.

  2. Σα δε ντρεπόμαστε να βάζουμε περιοριστικούς όρους στα παιδιά. Καλά μας λένε ξενοφοβικούς. Αντι να τους στείλουμε σε ξενοδοχείο μαζί με δεκαοκτάχρονες κοπέλες να τους περιποιηθούν και να κάνουν και παιδάκια ου να χαθούμε είμαστε πολύ ξεφτιλισμένοι. Μεγάλε πολυπολιτισμικέ πάταξε επιτέλους τον νατιβισμό.

  3. Οι ελληνες αμυνομενοι κρατηση κ αυτοφορο κ τα πακια ελευθερα τι;;;; δε καταλαβαται ακομα ραγιαδες. Παω στοιχ. Οτι η κοινονεια στο τυμπακι θα ψαχνει τρωπους να συνχωρεθη η μακακια που κανανε στα πακια κ πως θα ζητησουν συγνωμη γιατι αλοιως μονοιτους θα μαζεψουν τα σταφυλια κ τις ελιες μεθαυριο κ οι καημενες οι κρητηκιες θα σκουζουν γιατι ειχαν να δουν χαρα στα σκελειατους απο εποχης των νεοφερμενων αλβανων που ον χωναν ακομη κ στα τουβλα

  4. Τους άφησαν ελεύθερους και θα πρέπει να εμφανίζονται λέει 2 φορές τη μέρα στο ΑΤ χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Ήδη στην Αθήνα στα πέριξ Ομονοίας θα βρίσκονται ήδη. Αντί να φάνε άμεση απέλαση με κολύμπι προς την τουρκία τους άφησαν και ελεύθερους… Δεν μιλάμε για κράτος, μιλάμε για το υπερμπουρδέλο του σύμπαντος.

  5. ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΡΛΙΚΙΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΑ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΕ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΙΔΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ,ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΟΥΣΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ Κ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

  6. Αυτά συμβαίνουν όταν οι μουσαφιραίοι έχουν περισσότερα δικαιώματα από τους νοικοκυραίους. Τους φρόντισε με νόμους καλά ο νταουλιέρης και τους συμπλήρωσε καλύτερα ο νυν.

  7. ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΕΠΙΤΕΘΕΜΕΝΟΙ ΟΛΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ,ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΛΟΙ, ΑΡΑ ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ 5 Κ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΡΙΨΑΣΠΙΔΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΑΚΙΑ Κ ΟΛΟΙ ΑΘΩΟΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΥΣΑ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ

  8. Για νέο μας το λέτε???
    Αυτό ήταν αναμενόμενο το παράξενο θα ήταν να τους είχαν απελασει!
    Τι ακριβώς δεν έχετε καταλάβει από το πώς απονέμεται δικαιοσύνη (😂) σ αυτή τη χώρα???
    Ας πειράξει κανένας αυτά τα λαθροπιθηκια και τότε θα δει.. ο Κιμ Γιουνγκ Ουν θα μοιάζει γατάκι μπροστά στους δικαστάδες της μπανανοχωρας

  9. Έεεε ποιος έχει αρχιδια σε αυτήν την χώρα να δικάσει και να βάλει μεσα έναν λαθραίο…εδώ δικάζουμε κανέναν γερό καμία γριά με χόρτα καστανά κτλ…..

Comments are closed.