Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ: Με τον γιο της στο κόκκινο χαλί – Η εντυπωσιακή τους εμφάνιση

Κοινοποίηση:
Elisabeth Hurley attending the Gala Cancer Ball held by Elle with a charity dinner in favor of the Spanish Association Against Cancer held at the Teatro Real, on October 20, 2022, in Madrid, Spain. Photo by Archie Andrews/ABACAPRESS.COM  | 828992_008 Madrid Espagne Spain

Mε τον γιο της, Ντάμιαν εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, ο οποίος έκανε το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με την ταινία «Strictly Confidential».

Η νέα ταινία και η οικογενειακή συνεργασία

Πρόκειται για ένα νέο θρίλερ, όπου πρωταγωνιστεί μάλιστα, η μητέρα του και ηθοποιός, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ.  Η ταινία αφορά στην ιστορία της «Μία», την οποία υποδύεται η Τζόρτζι Λοκ, η οποία παρασύρεται σε «έναν κόσμο γεμάτο σεξ, δολοπλοκίες και προδοσίες» την ώρα που προσπαθεί να λύσει το μυστήριο με την αυτοκτονία της καλύτερής της φίλης, της «Ρεμπέκα».

Συνεργάτες μαμά και κόρη

Ο Ντάμιαν Χάρλεϊ επιμένει ότι δεν τον ενόχλησε να σκηνοθετεί τη μητέρα του στις ερωτικές σκηνές.

Ένιωθαν μάλιστα τόσο άνετα που δεν υπήρχαν συντονιστές οικειότητας στο πλατό.

Η λαμπερή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί σε ειδική προβολή της ταινίας, στο Midtown Manhattan την Τετάρτη 3 Απριλίου. Μητέρα και γιος ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακοί στο κόκκινο χαλί, ενώ τράβηξαν πάνω τους όλα τα βλέμματα, με την ομοιότητά τους.
Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ ασημένιο φόρεμα για την εκδήλωση, με τον γιο της να προτιμά ένα μαύρο παντελόνι και πάνω από αυτό, ένα πουκάμισο με βαθύ ντεκολτέ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Τι απίστευτη ναρα είναι αυτή η γυναίκα.Ο αλλος από κάτω λιγουρεύεται τον γιο.χαχααα

  2. Χαχαχαχαχαχαχα συνεργατες μαμα και κορη. Γαματο.

Comments are closed.