Ελένη Φουρέιρα: «Όταν απέδειξα ότι δεν έχει σημασία από πού είσαι, για μένα ήταν απελευθέρωση»

Κοινοποίηση:
eleni-foureira-1110x626

Η Ελένη Φουρέιρα συμμετείχε στο τρίτο ετήσιο συνέδριο «Upfront Initiaitive» και μίλησε μεταξύ άλλων για την καταγωγή της και τα σχόλια που ακούει για την εμφάνισή της.

Μαζί με την Ελένη Φουρέιρα καλεσμένος ήταν και ο βραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης Βασίλης Κεκάτος, ο οποίος έστρεψε τη συζήτηση στην πατριαρχία.

Η Ελένη Φουρέιρα αναφέρθηκε στα σχόλια που ακούει όταν «ντύνεται προκλητικά», αλλά και τα ρατσιστικά σχόλια που δεχόταν για πάρα πολλά χρόνια επειδή κατάγεται από την Αλβανία.

Αρχικά, η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε: «Ως ένα κορίτσι ποπ, κατευθείαν κρίνεσαι. Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα. Αν ντυθώ πάρα πολύ, λένε “τι έπαθε, σοβαρεψε”; Αν ντυθώ πιο λίγο γιατί έτσι γουστάρω λένε “έλα μωρέ την…” “έτσι κάνεις καριέρα”. Κρίνεσαι από την εμφάνισή σου. Όταν αρχίσεις και κρίνεσαι τόσο πολύ για την εμφάνισή σου λες “αυτή είναι η ουσία σε αυτό που κάνω;”».

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

16 Σχόλια

  1. Γιατι δεν ελεγε οτι ηταν αλβανιδα Αρα ντρεποταν να το πει Αυτο τα λεει ΟΛΑ

  2. Στο βάραθρο της παρακμής που βιώνουμε ως έθνος, η λεκτική διάρροια της άτεχνης είναι τουλάχιστον αναμενόμενη.
    Ένας και μόνος βουλευτής είχε καυτηριάσει την άθλια, uck, χειρονομία της και είναι στην φυλακή.
    Γι’ αυτό, όσοι ενοχλούνται, ας θυμηθούν ποιους ψήφισαν και ποιους θα ψηφίσουν.

  3. το οτι εισαι απο την αλβανια δεν ειναι ντροπη το θεμα ηταν να το ελεγες αμεσως με το ξεκινημα σου στον χωρο οχι μετα που εγινες κατι και εσυ οπως ολες σημερα τον τροπο τον γνωριζουμε ολοι ενας ειναι για να πετυχεις

  4. με την συστηματική θυματοποίηση … και άλλοι είναι από φτωχές οικογένειες ή από άλλη χώρα …δεν κάνουν έτσι, έκανες λεφτά, κάνεις τη ζωή σου μπράβο αλλά όχι άλλη κλάψα. επαγγελματίες “θύματα” τι κατάντια είναι αυτή

  5. Αδιάφορη για ότι και αν κάνει, ότι και αν λέει. Ντρέπεται για την καταγωγή της και αυτό δείχνει πόσο κομπλεξικιά είναι.

  6. Αφειστε ησυχο το Αλβανιδακι που φροντισε να λανσαριστει με λατινοαμερικανικο ονομα αλα Λοπεζ των Βαλκανιων! Πουλαει? Πουλαει! Καταντια των νεοελληνων!

  7. Πω πω,πως εγινε ετσι ρε η Μεξικανα απο τις πλαστικες??????Σαν Αλβανιδα………..

  8. Δεν “απέδειξες” τίποτα και σε κανέναν!! Το μόνο που έχει μείνει από σένα, είναι ότι είσαι κομπλεξική και για τουλάχιστον δυο δεκαετίες κυκλοφορούσες στα σκυλάδικα λέγοντας ότι είσαι από την…. Καραϊβική!!! πήγαινες και έκανες όλο το χειμώνα solarium για να πείθεις νούμερο! Τι “απέδειξες”; ώσπου σε κράξανε στο ίντερνετ και αναγκάστηκες να παραδεχθείς ότι είσαι Αλβανίδα. Για να μη θυμηθώ τον Αλβανικό αετό που με καμάρι έκανες μετά για να μας …… “αποδείξεις” στα μούτρα μας σε ομάδες ναζιστοαλβανών! Άντε νούμερο

  9. Τί απέδειξε ακριβώς;Αυτή δεν έλεγε στις αρχές ότι ήταν από Λατινική Αμερική;Η μοναδική ράτσα που ντρέπεται ν’αποκαλύψει την καταγωγή της!Αυτό τα λέει όλα.

    1. Και όχι μόνο ντρέπονται αλλά αρπάζονται στο άκουσμα της ερώτησης (ή και απλης αναφοράς) “είσαι Αλβανός/Αλβανίδα;” ..δηλ σαν να ρωτήσεις έναν άνθρωπο “είσαι Άγγλος,/Γάλλος/Ιταλός/Έλληνας/Αιγύπτιος; ” κτλ και να τσατιστεί και να έρθει για τσαμπουκά. Ενώ αν τους ρωτήσεις “είσαι από Αλβανία;” εκεί δεν τρέχει τίποτα. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί σε κανέναν άλλον λαό ειλικρινά.

  10. Και το ΚΌΜΠΛΕΞ παραμένει!!!!!!
    Άσε μας ρε αλβαναριο. Που απελευθερωθηκες.
    Ίσα ίσα.
    Τώρα φοβασε αν σε αποδέχονται.
    Και πάει λέγοντας αρρώστια.

  11. Λόγια ενός ξυλαγκουρου που χοροπηδάει στην πίστα μην πω σαν τι.

  12. απο και ως που το απεδειξες μωρη αλβανιαρα;;;;

    1. αυταποδεικτο ηταν. Μονο εσεις οι λιγοι νεοναζι εχετε θεμα, αλλα ποιος σας κλανει εσας?

      1. Τράβα μάζεψε ρε τη μάνα σου απ τα μπουρδέλα του Μίχου, του Λιγδιάρη και του Νίκου Γεωργιάδη!

Comments are closed.