Ελένη Τοπαλούδη: Εξοργισμένη η μητέρα της με την υφυπουργό, αποχώρησε από τον αέρα της Γερμανού – «Μας δουλεύουν ρε»

Κοινοποίηση:
Καταγραφή

Δείτε τι έγινε στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη και την υφυπουργό εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων.

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τη μέρα που η Ελένη Τοπαλούδη έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας στη Ρόδο. Μια υπόθεση που ακόμα και σήμερα συγκλονίζει την ελληνική κοινή γνώμη.
Στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βγήκαν σήμερα η Κούλα Αρμουτίδου και ο Γιάννης Τοπαλούδης, οι γονείς της αδικοχαμένης Ελένης, οι οποίοι ζητούν τη σύσταση ενός ταμείου αλληλοβοηθείας. Ο λόγος είναι να μπορούν οι οικογένειες των θυμάτων να ανταπεξέλθουν οικονομικά στους δύσκολους δικαστικούς αγώνες που έχουν.

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων Μαρία Συρεγγέλα είχε έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για το συγκεκριμένο θέμα και μάλιστα σήμερα βγήκε και στον αέρα της εκπομπής. Τα όσα είπε, όμως, σήμερα, εξόργισαν την Κούλα Αρμουτίδου, η οποία εκνευρισμένη σηκώθηκε κι έφυγε.

«Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση», είπε η Κούλα Αρμουτίδου.

Η υφυπουργός εργασίας και κοινωνικών υποθέσεων απάντησε: «Μόλις υπάρξει εξέλιξη, η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…» και η Κούλα Αρμουτίδου αποχώρησε εκνευρισμένη λέγοντας: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε… Και θα γίνει, θα γίνει, θα γίνει και άντε από ‘δω».

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

8 Σχόλια

  1. Εντελώς άσχετο όντως…. Κακός το ανέφερες!!!Αν είσαι γονιός,μάνα και πατέρας, όπου κι αν ανήκεις ιδεολογικά,ο πόνος είναι ίδιος αν σου σκοτώσουν το παιδί!!! Μή προτρεχέτω η γλώτταν του νού !!!!

  2. Αν και άσχετο με το θέμα, να γνωρίζετε ο πατέρας της ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ήταν χρόνια μέλος και υποψήφιος με τη ΝΔ.

    1. Εντελώς άσχετο όντως…. Κακός το ανέφερες!!! Αν είσαι γονιός,μάνα και πατέρας, όπου κι αν ανήκεις ιδεολογικά,ο πόνος είναι ίδιος αν σου σκοτώσουν το παιδί!!! Μή προτρεχέτω η γλώτταν του νού !!!!

  3. μεγάλωσαν την κόρη τους να εμπιστεύεται κάθε σιχαμερό υποκείμενο μόνο στη βάση ότι είναι λαθρομετανάστης. Το αλβαναριό πρόδωσε την εμπιστοσύνη της

  4. Με αυτή την κυβέρνηση δικαίωμα υπεράσπισης της οικογένειάς τους έχουν μόνο αυτοί που μπορούν να πληρώσουν.Η ατιμωρησία βασιλεύει μαζί με τα λαμόγια που την στηρίζουν σ όλους τους τομείς.Η μόνη λύση είναι την δικαιοσύνη να την εφαρμόζουν οι άλλοι κρατούμενοι μέσα στη φυλακή.Κι αυτοί έχουν παιδιά στη κοινωνία και κινδυνεύουν το ίδιο με τα άλλα παιδιά.
    Οι ακριβοί δικηγόροι στο τέλος θα τους παρατήσουν ή θα πληρωθούν από αλλού και θα βγάλουν αντίθετο αποτέλεσμα από το προφανές.Όσο για τους δικαστές εκτός του ότι είναι δεμένα τα χέρια τους υπάρχουν και οι άλλο που ή τα παίρνουν ή τον παίρνουν.

  5. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ ΖΗΤΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ…ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΤΑΝ ΑΦΗΝΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

    1. Τι λες ρε βλακομουτρο;
      Και λυσε μου μια απορια για τον πακιστανο ποιος πληρωνει τους δικηγορους;
      Και γιατι δεν γινεται το ιδιο στα θυματα;
      Αντε βλακάκο….

      1. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ. ΜΟΚΟ. ΕΧΕ ΧΑΡΗ……ΠΟΥ ΔΕ ΝΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

Comments are closed.