Ελένη Τοπαλούδη: “Ήταν ένα άβγαλτο κορίτσι” λέει απαρηγόρητος ο πατέρας της – “Τέρατα” στις καταθέσεις των κατηγορουμένων

Κοινοποίηση:
rodos-dolofonia

Θέλουν να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες με κάθε τρόπο οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό και την δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδης.

Σήμερα, εξετάστηκαν πρόσωπο με πρόσωπο και όπως δείχνουν τα στοιχεία, προσπάθησαν να σώσουν τους εαυτούς τους, ρίχνοντας ο ένας στον άλλον τις ευθύνες και αμαυρώνοντας τη μνήμη της άγρια δολοφονημένης κοπέλας, με τις περιγραφές τους για ερωτικές περιπτύξεις.

“Το κορίτσι μας ήταν ένα κορίτσι με αξιοπρέπεια, αγαπητό, ευγενικό στη συμπεριφορά του. Ήταν ένα άβγαλτο και αγαπητό σε όλους κορίτσι. Κανένας γονιός να μην ξαναπάρει σε κασόνι το παιδί του” έλεγε το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1 ο πατέρας της αδικοχαμένης Ειρήνης Τοπαλούδη, ο οποίος παρακολουθεί συγκλονισμένος τις αποκαλύψεις για το θάνατο της φοιτήτριας.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Οταν πας και πρωτοστατεις στο ανοιγμα των συνορων στον Εβρο , γκρεμιζοντας τον φραχτη μαζι με τους απλυτους του συριζα , ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !!!!!
    Τον Νικολα του Φιλοπαππου τον θυμασαι Αντιδημαρχε ;;;;;
    Την Μυρτω την θυμασαι ;;;;;
    Για να μην θρηνησουν αλλοι γονεις τα παιδια τους δεν αρκουν τα λογια
    Να πας να στησεις ξανα τον φραχτη για να εξιλεωθεις!!!!!!!
    Μονον ετσι θα σωσεις ζωες , με πραξεις.

Comments are closed.