Εκτός ελέγχου οι λ@θρο στην Χίο – Μπουκάρουν σε σπίτια οπλισμένοι για να κλέψουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
metanaste-snisia-960x480

Μπουκάρουν πλέον και σε σπίτια.

Ανήσυχοι οι κάτοικοι από τα τελευταία περιστατικά.

Δείτε το βίντεο:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Κάθε λαός παίρνει αυτό που του αξίζει και όπως στρώνει έτσι κοιμάται. Φυσικά δεν αναφέρομαι στους χιώτες που αντέδρασαν δύο εβδομάδες πρίν το φιάσκο του μαρτίου στον έβρο, δηλαδή όταν το μαχαίρι τους είχε φτάσει στο κόκκαλο, αλλά σε όλους τους έλληνες που πάνω από την εθνική συνείδηση και το ένστικτο της επιβίωσης έχουν στρωθεί πενήντα πόντοι λίπους, βολέματος και καλοπέρασης. Έβγαλαν το 15 2 φορές ένα άτομο που μίλησε στο ίδρυμα κλίντον μποστά στο σόρος και μετά από τέσσερις μήνες έγινε πρωθυπουργός. Το 19 έβγαλαν πρωθυπουργό τον πρώτο ξάδερφο της διαχειρίστριας της μεγαλύτερης ΜΚΟ του σόρος στην ελλάδα παντρεμένο με μια «πολωνέζα» «χριστιανή» γκραμπόβσκι. Δηλαδή έβαλαν να διώξουν τα καθάρματα που έχουν μαζευτεί στην πατρίδα μας αυτούς που τα φέρνουν. Και δε λέω οτι ψήφισαν αυτά τα άτομα οι έλληνες γιατί δεν ξέρω τι γίνεται με τα αποτελέσματα όταν παιρνούν στα συστήματα της σίνγκιουλαρ λότζικ που έχω ακούσει οτι εξαγοράστηκε από εταιρεία του ρότσιλντ, όμως το ότι μένει αυτή η μαφία στην κυβέρνηση της ελλάδος τόσα χρόνια γενιές και γενιές και δεν έχει ανοίξει ακόμα η γη να την καταπιεί ε αυτό μου είναι αδιανόητο. Μιλάει ο δήμαρχος για αποσυμφόρηση και όχι για απελάσεις. Δηλαδή μόνο τα δέκα τετραγωνικά που μένεις σε ενδιαφέρουν; αν ναι τότε κράτα τους εκεί.

  2. ΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΠΙΣΩ, ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΖΩΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ…… ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟΥΣ….! ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ! ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΤΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΠΑΓΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΠΑ ΠΑ ΘΑ ΠΑΣ ΜΕΣΑ!!! ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΥ ΛΕΩ? ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…. ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΘΕΛΩ, ΔΩΣΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟΙ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΑΝ ΕΔΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΥΛΙΑ…! ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ!!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, Η Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ? ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΤΑΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΕΓΩ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑ….. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ……. ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ!

  3. ενας Κασιδιαρης χρειαζεται……
    ηρθε η ωρα των ΕΛΛΗΝΩΝ

  4. Αφου βλέπετε το κράτος ειναι στον κοσμο του, ανοιξτε το μυαλο σας και προστατευτητε μονοι σας ……… οσοι καταλαβατε καταλάβατε

  5. Κανένα νέο για απελάσεις; Δεν μπορείτε, σωστά; Επομένως γιατί κοροϊδεύετε τον κόσμο ότι θα κάνετε απελάσεις; Αφού γνωρίζετε πως χωρίς χαρτιά κανένας δεν τους θέλει πίσω, και μάλιστα κατηγορίες πιθήκων για τις οποίες χαίρετε κάθε κράτος να απαλλαγεί και μάλιστα ανέξοδα. Συνεπώς μας λέγατε ψέμματα. Σας ευχαριστούμε θερμά.

Comments are closed.