Εκτός Τροχαίας τέθηκε ο τροχονόμος που μίλησε άσχημα στον ντελιβερά που ήταν μάρτυρας στο τροχαίο της Βουλής

Κοινοποίηση:
Τροχαιο-Βουλη

Μετατέθηκε εκτός Τροχαίας και σε άλλη υπηρεσία ο τροχονόμος που ακούγεται σε βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας να μιλά απρεπώς σε ντελιβερά ο οποίος διαμαρτύρεται για τις συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου με τον 23χρονο Ιάσονα και υπηρεσιακό όχημα της Ντόρας Μπακογιάννη την περασμένη Παρασκευή 12/3.

Ο τροχονόμος ακούγεται στο βίντεο να μιλάει απρεπώς στον διανομέα, ο οποίος προσπαθεί να εξηγήσει στους αστυνομικούς τι ακριβώς συνέβη.

Η απόφαση για την ΕΔΕ σε βάρος του τροχονόμου ελήφθη το απόγευμα της Τρίτης 16/3. Το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. δεν έμεινε όμως μόνο στην ΕΔΕ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο τροχονόμος μετακινήθηκε από τη θέση του. Συγκεκριμένα μετακινήθηκε σε υπηρεσία εκτός Τροχαίας χωρίς να έχει γίνει γνωστό σε ποια.


Η διαδικασία της ΕΔΕ συνεχίζεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

26 Σχόλια

  1. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ. υπαρχΗ ΣΕ ΑΥΤΗ. ΤΗ ΧΩΡΑ????????ΤΙ ΜΕΤΡΑΗ. ΤΕΛΙΚΑ. ΜΟΝΟ. ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ. ΤΟ. ΞΕΡΗΣ. ΠΟΙΟΣ. ΕΙΜΑΙ. ΕΓΩ ???? ΒΑΛΤΕ. ΤΟΝ ΚΑΘΕ. ΜΑΛΑΚΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ. ΤΟΥ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΙ. σιχτιρ. ΠΙΑ…….

  2. Μήπως τον μετέθεσαν στο Μαξίμου ή στην προεδρία; Αθάνατο δημόσιο πλήρωνε ακόμα με τους φόρους του λαού έναν άχρηστο δήθεν υπεύθυνο για την οδική μας ασφάλεια αλλά στην ουσία ανεύθυνο και επικίνδυνο λόγω του εκφοβισμού αυτόπτη μάρτυρα θανατηφόρου τροχαίου.

  3. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΑΝΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟ ΒΟΙΣΜΑΤΟΥΧΟ ΜΠΑΣΚΙΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ………ΤΟ ΒΟΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΟ…………..ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΤΟΥ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ………….

  4. Αυτός ο αλήτης ο βρωμόμπατσος θα πληρώνεται από το Δημόσιο, αυτό ξέρω εγώ. Η ακατανόμαστη η ντόρα που είναι σοκαρισμένη.., γιατί δεν ζήτησε την απόταξή του από το Δημόσιο; Καθίκια, δεν αλλάζει το βρωμοδημόσιο… Ψηφίστε τους ίδιους και τους ίδιους καραγκιόζηδες, οι πολίτες φταίνε και όχι οι εκλεγμένοι.

  5. Ρε μάγκιες σε ντελιβερα στον ορισμό της νομιμότητας που ήρθε όταν έφυγε το ασθενοφόρο από το αντίθετο ρεύμα χωρίς κράνος να πει ποιος φταίει ποιος ο ορισμός του κάνω μόνο μακα κιες στο δρομο

  6. Το Ελλαδισταν στο μεγαλειο του. Ολα καλα στο κρατιδιο πανε αλλα μη συμβει τιποτα. Αντε καλη διασκεδαση στο κομμουνιστικο φασιστικο κρατιδιο σας.

  7. Στον διάολο να τον στείλουν τον τσογλανω πιάνου ανιψιός ηταν .

  8. τοσο βαρια τιμωρια για ενα “αγριεματακι” μια “απειλουλα”;;; Ρε σεις εκει στην ηγεσια της “αστυνομαφιας” τον “ξεσκισατε” τον καψερο….

  9. βγαζει αστυνομικο λιμενικο στρατιωτικο

  10. Το άλλο το μπουμπούκι που σκότωσε το παιδί που τον έχουν κρυμμένο??

  11. ΧΑΧΑΧΑΧΑ τιμωρία όχι αστεία.Ρε γραικύλοι η τιμωρία για όλους αυτούς τους κηφήνες του δημοσίου είναι μία,να σταματήσει να πατάει το PIN.Εκεί είναι η κλάψα και το γέλιο μαζί.

    1. ΣΩΣΤΟΣ….τεττοιοι καριολαδες μονο απο αποταξη καταλαβαινουν μετα κλαιγονται τα υπολοιπα μπατσονια γιατι απο κατι τεττοιους ολους τους τους περνει η μπαλα….Εχεται καταντησει Καμορα……….

  12. Ψέμματα! Του δώσαν αύξηση , να το θυμηθείτε

  13. To ένα πίσω από το άλλο τα περιστατικά στα οποία αποδεικνύει η αστυνομία το χειρότερο πρόσωπό της.

  14. …..ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΩ ΛΑΘΡΟ-ΜΠΑΤΣΟΥΣ ,ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ , ΜΠΑΤΣΟ-ΡΟΜΑ, ΛΑΘΡΟ-ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΝΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΤΙΚΗΣ ΚΑΜΟΡΑΣ!!!

  15. Καλο του κανανε…ειδικα αν τον εβαλαν σε υπηρεσια γραφειου.
    Κορακας κορακου ματι βγαζει;

    1. Δηλ εσύ ψηφίζεις κιόλας?
      Τον πήραν από το βρώμα του δρόμου κ τους κινδύνους κ το έβαλαν σε γραφείο ρε όρνιο….τιμωρία εσύ το βλέπεις αυτό?

  16. Έτυχε να υπάρχει καταγραφή βίντεο και ευαισθητοποιηθικαν οι διάφοροι υποκριτές!!!.. Έτσι και χειρότερα μιλάνε οι τροχονόμοι. Αλλά μην κρίνουμε το σύνολο του σώματος της ΕΛΑΣ από το 99% των κακών αστυνομικών που έχει μέσα

  17. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ..ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ!!!
    ΕΡΩΤΗΣΗ …ΝΟ 1 Γιατί δεν προφυλακίστηκε για το θανατηφόρο τροχαίο ο οδηγός της Ντόρας…;;;
    Ο νόμος μιλάει για προφυλάκιση ναι η όχι;;
    ΕΡΩΤΗΣΗ ΝΟ 2 .
    ΜΕΤΑΘΕΣΗ δώσατε στον τροχονομο;;
    Έπρεπε να τον στείλετε σπίτι του …!!
    Και σε δίκη για συγκάλυψη και παροχή διευκόλυνσης …διαφυγής σε κάποιον που έκανε ανθρωποκτονία….εξ””αμέλειας..!!
    Έπρεπε να ήταν κάποιος άλλος
    .στην θέση του παληκαριου..
    Να τον αρχίσει στις σφαλιάρες…τον άχρηστο!!

  18. Αφού έχει δει και τον δικηγόρο του διαβόλου ο επαγγελματίας καράβλαχος πρέπει να έχει ελαφρυντικά. Αν είχε συμβεί στο παιδί σου ή στον αδελφό σου ρε σούργελο θα ήθελες να εκφοβίσουν αυτόπτη μάρτυρα; Σου χάλασαν τον ίσκιο όμως και έβγαλες το μπατσικό σου σε πλήρη μεγαλοπρέπεια. Γειά σου ρε αθάνατη μπανανία με τους μπανανούς σου.

    1. ειπαμε στιν στριγκαρα της Ντορας εκει τον βαλαναι για προστασια

      1. Τι??? Φτιάξανε στριγκ στο νουμερο της? Και δεν την κόβει?

Comments are closed.