Εκρηκτική η κατάσταση – Οι Λαθρομετανάστες ξυλοφορτώνουν αστυνομικούς στην Μόρια

Κοινοποίηση:
kyt_morias

Η κατάσταση στα κέντρα «φιλοξενίας» αλλοδαπών ολοένα και γίνεται πιο επικίνδυνη, αφού οι παράνομοι μετανάστες δεν τρέφουν κανένα σεβασμό ούτε για τη χώρα που τους φιλοξενεί, ούτε για τους Έλληνες.

Αυτή τη φορά, ένας 18χρονος αλλοδαπός άνδρας, που φιλοξενείτε στο ΚΥΤ της Μόριας Λέσβου, επιτέθηκε σε δύο αστυνομικούς με αποτέλεσμα να τους «ξυλοφορτώσει» και να τους τραυματίσει. Το περιστατικό σημειώθηκε τις βραδινές ώρες της Παρασκευής.

Ο νεαρός αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις δύο αστυνομικών του τοπικού τμήματος που έκαναν έλεγχο στον χώρο παραμονής αλλοδαπών, τους εξύβρισε και στην συνέχεια τους επιτέθηκε, γρονθοκοπώντας τους άγρια!

Μάλιστα, αντιστάθηκε σθεναρά όταν τον συνέλαβαν, αλλά τελικά δεν απέφυγε τις χειροπέδες.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, πρόκληση σωματικών βλαβών, απείθεια και βίας κατά υπαλλήλων και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Αν αυτή είναι η συμπεριφορά των αλλοδαπών στους αστυνομικούς σκεφτείτε τη συμπεριφορά τους σε οποίον ατυχή «απλό» πολίτη βρεθεί στον δρόμο τους…

Υπενθυμίζουμε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προαναγγείλει πως «όποιος δεν σέβεται την Ελλάδα» θα απελαύνεται.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. Ποιος πληρωνει τοσες διμοιριες ματ που εφτασαν στο νησι .,.,.?

    ο ΕΛΛΗΝΑΣ μαλακας φορολογουμενος ?

  2. Στα συλλαλητηρια για την Μακεδονια , ξυλοφορτωσαν και εριξαν χημικα σε γυναικες και παιδια….Στην Γαλλια ,σε ογκωδης διαδηλωσεις για υγεια και μισθους αφησαν κατω κρανη, ασπιδες και γκλομπ και σταυρωσαν τα χερια…. Θεια δικη?!?!?!???

  3. ΙΣΑ ΙΣΑ,ΑΥΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ,ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΕΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΛΠ, ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ Η ΕΦΕΣΗ ΚΛΠ,ΚΛΠ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΚΕΦΘΟΥΝ ΑΝ ΤΟΝ ΑΠΕΛΑΣΟΥΝ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΑΣΚΑΛΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΥΟ.

  4. Και πολυ καλα κανουν στους μ..λακες ανθελληνομπατσους…..Ολη τους την μαγκια το μισος το κομπλεξ το βγαζουν σε αυτους που κρατανε ελληνικη σημαια εκει ειναι ελευθεροι απο τους κυβερνωντες να κανουν οτι γουσταρουν στα χαιδεμαινα λαθροεποικια ομως ειναι αλλιος…Καλα να παθεται τομαρια.. Καπποια στιγμη θα σας φανε ζωντανους και εσεις θα περειμανεται εντολες

  5. Σχηματίστηκε δικογραφία λέει….Αντί να τον πετάξουν πύξ λάξ έξω από την χώρα,αδιάφορο με ποιόν τρόπο…Ξέρετε που τις γράφουν τις δικογραφίες οι εισβολείς,ύστερα από το θάρρος που τους δώσαμε;

Comments are closed.