Εκλογές 2023: Υποψήφια με την ΝΔ η χήρα του Μανούσου Βολουδάκη

Κοινοποίηση:
voloudaki

Υποψήφια με την Νέα Δημοκρατία θα είναι η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη στις επερχόμενες εκλογές, χήρα του βουλευτή της ΝΔ Μανούσου Βολουδάκη.

Η Σέβη Αμανατίδου Βολουδάκη συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος έδωσε το «πράσινο φως» για την υποψηφιότητά της με την ΝΔ στις εκλογές.

Ο Μανούσος Βολουδάκης ήταν βουλευτής της ΝΔ στα Χανιά και πέθανε στις 8 Φεβρουαρίου.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

13 Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ

  2. Ρε σεις όταν λέμε δεν αλλάζει τίποτα είναι απολύτως ρεαλιστικό και αληθινό. Ξέρετε οι ψηφοφόροι του πεθαμένου τι ανακούφιση θα πήραν σήμερα. Στην επαρχία οι κομματικές σχέσεις είναι το Α και το Ω όλοι γνωρίζονται και οι εξυπηρετήσεις πάνε σύννεφο με το αζημιωτο φυσικά.

  3. Και γιατί θα κατεβει στις βολευτικες εκλογές ρε ρέει τι έχει να προσφέρει ρε σε αυτό τον τόπο κουλη ε βγαίνεις βολευτης και γίνεσαι εκατομμυρίουχος αντε σιχαματα τις κοινωνίας ουστ λαμογια

  4. Κλάους, σωστά. Αν και διαφαίνεται ένα χαμόγελο. Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

  5. Η μαύρη χήρα. Στα βήματα της μάνας του Κούλη.

  6. Αντε κυρατσα ν αναβεις το καντηλι του αντρα σου και ασε τους γιαλαντζι “πατριωτισμους”! Την εχετε χεσει τη Κρητικη λεβεντια πατοκορφα! Στις εννια του μακαριτη τα ψηφαλακια ειναι η ασχολια σου? Καλα η Κουλα ξερουμε… θρηνει τις νεες ψυχες που χαθηκαν στα Τεμπη! Ποσο αθεοι μπορει νασαστε πια? Ασυνειδητοι!

  7. Αλοιμονο μην χασει την μασσα λιγα κοννομησαι ο παιθαμενος συζηγος της…. πολλα τα ρουσφετια η εκλογικη πελατεια του Κρητικου βουλευτη καποιος καπποια πρεπει να αναλαβει την εταιρεια εταιριες εχουν φτιαξει τα καθαρματα για τα ρουσφετια τους….

  8. Κληρονομικό χάρισμα….!!!Πάλι καλά που διώξαμε τους Βασιλείς!!

  9. ΟΤΑΝ ΕΞΕΛΕΓΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΝΕΑΡΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΣΚ@ΤΑ, ΟΥΡΛΙΑΖΑΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΜΟΥΓΚΑ…
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΠ@ΡΔΕΛΑ ΤΗΣ ΓΑΔΑ, ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΑΥΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;

  10. της είπαν να μην γελάσει όπως ο ψιττακός, επειδή έχει …πένθος ! ΛΟΛ

  11. Αμα δεν βολέψουμε την χήρα τι επιτελικό κράτος είμαστε, ουστ κοπρίτες.

  12. Μην χαθεί η… δουλειά ήθελα να πω η προσφορά στον τόπο…η ανιδιοτελής..

Comments are closed.