Εκλογές – Χαλκιδική: Απίθανες σκηνές μέσα σε εκλογικό κέντρο!

Κοινοποίηση:
kalpi2-768x527

Σε πολλά σχολεία της Θεσσαλονίκης, τα μέλη που κλήθηκαν να είναι εφορευτική επιτροπή, δεν παρουσιάστηκαν με αποτέλεσμα οι δικαστικοί αντιπρόσωποι να αναγκαστούν να κρατήσουν με τυχαία επιλογή, κάποιους ψηφοφόρους, ως μέλη εφορευτικής επιτροπής.

Χαρακτηριστική είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του Grtimes, η περίπτωση μιας μέλλουσας νύφης που άφησε το bachelor της στη Χαλκιδική προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, με σκοπό όμως μετά να… επιστρέψει στη Χαλκιδική.

Τελικά, τα σχέδια της νύφης άλλαξαν αφού μετά από κάποιες ώρες διαπραγματεύσεων, αναγκάστηκε να καθίσει ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής και να βοηθήσει στην εκλογική διαδικασία.

makeleio-sfragida-ekloges-4

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

1 Comment

  1. Σοβαρές εκλογες έγιναν λοιπον! Κακώς, μπορουσαν να κρατησουν τους πακιστανους και τους γυφτους για εφορευτική επιτροπή.
    …Δεν πιστεύω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που νομίζει πως έγιναν δημοκρατικες και τίμιες εκλογες. Ας καθόμαστε στο ιντερνετ να μας λεει η ευρωπη ποιόν θα βάζει στην εξουσια. Μην κουραζεται ο κοσμος και πηγαινει τζαμπα στα εκλογικα και χαλαμε λεφτα.. Όλα τα ειδησιογραφικα σαιτ έχουν ακριβως τα ίδια άρθρα! Καλά, ενας γράφει και τα μοιράζει σε όλους σας;
    ..άντε να πνιγείτε

Comments are closed.