Εκλογές: Φοβάται και ο Πάκης το κύμα του Ευρωσκεπτικισμού : “Να δείξουμε οι Έλληνες πόσο Ευρωπαίοι είμαστε” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
paulopoulos

Το εκλογικό του δικαίωμα άσκησε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας  Προκόπης Παυλόπουλος στο 3o-4o Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού (Φάβη και Ουράνη 16) στα 1710A (Ευρωεκλογές και Περιφερειακές εκλογές) και 1710B (δημοτικές εκλογές) εκλογικά τμήματα.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

Σε μία περίοδο κατά την οποία δυνάμεις λαϊκισμού επιβουλεύονται το ευρωπαϊκό οικοδόμημα και ευρωπαϊκές δυνάμεις εγκαταλείπουν το “σκάφος” της ενωμένης Ευρώπης, είναι ώρα οι Έλληνες να αποδείξουμε πόσο συνειδητοποιημένοι Ευρωπαίοι είμαστε”, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

diavaste-makeleio

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

6 Σχόλια

  1. Χεστήκαμε για την ευρώπη, για να φύγει η χολέρα ψηφίζουμε
    οπου και εσύ ανήκης, γαϊδουράγκαθο σε γλάστρα.

  2. ΤΡΑΒΑ ΓΑΜΙΣΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΜΑΣΟΝΕ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΕΡΕΨΑΤΕ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ..

  3. στο διαολο η ευρωπη σας και ακομα παραπερα καλυτερα ειναι να διαλυθει αυτη η συμμορια

  4. “Ευρωπαϊκή Ένωση” είναι ένα corporation (νομικό πρόσωπο) τραπεζιτών, καπιταλιστών, μασόνων, πρώην και νυν βασιλέων και πριγκηπάτων οι οποίοι προσπαθούν να φτιάξουν την παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων με χαρακτηριστικά που έχουν περιγραφεί από πολλούς συγγραφείς και σκηνοθέτες στο παρελθόν όπως ο Όργουελ το 1984 και λοιπά.

  5. Πάκη βούλωστο πολιτικέ τού βόθρου.Τήν Ευρώπη σου νά τήν βάλεις στόν κώλο σου.
    Πάνω απο όλα η Ελλάδα.Πρώτα η Ελλάδα.Ζήτω η Ελλάδα καί οί εθνικιστές.
    Γιάννης

  6. ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.Η ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ,ΝΑΣ ΑΤΙΜΩΣΕ,ΕΦΕΡΕ ΝΕΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΜΑΚΡΑΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ,ΦΙΛΟΜΟΦΥΛΙΑ,ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΚΩΛΟΛΑΓΝΕΙΑ,ΦΙΛΟΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ,ΚΛΕΨΙΕΣ,ΑΠΑΤΕΣ,ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΜΟ.ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΗ.ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΤΣΑΒΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!………………………………………………………………….

Comments are closed.