Εκδόθηκε στην Ελλάδα η Αντωνία Ηλία, εκ των πρωταγωνιστών του παραδικαστικού κυκλώματος

Κοινοποίηση:
ilia

Στην Ελλάδα εκδόθηκε η πρωταγωνίστρια του παραδικαστικού κυκλώματος Αντωνία Ηλία, η οποία φυγοδικεί από το 2005 στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία. Επί 19 χρόνια πετύχαινε να μπλοκάρει συνεχώς την έκδοσή της στην Ελλάδα.

Η Αντωνία Ηλία έχει καταδικαστεί ομόφωνα από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη 13 ετών για τη συμμετοχή της στο λεγόμενο παραδικαστικό κύκλωμα και συγκεκριμένα καταδικάστηκε για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Η πρώην ανακρίτρια αρχικά το 2005 διέφυγε στο εξωτερικό και στη συνέχεια συνελήφθη και φυλακίστηκε τον Μάιο του 2011 από τις βρετανικές αρχές.

Αποφυλακίστηκε τον Δεκέμβριο του 2012 με περιοριστικούς όρους και φορώντας βραχιολάκι. Παρ΄ όλα αυτά, κατάφερε να καθυστερεί μέχρι και σήμερα την επιστροφή της στην Ελλάδα, ζητώντας πολιτικό άσυλο από τις βρετανικές αρχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. κυκλωμα ήτανε,δεν ήτανε εξω απο τα δικαστήρια,μέσα ήτανε.Μονο όταν εφαρμοσθεί πραγματικό πόθεν έσχες στους δικαστές θα παψει η διαφθορά στη Δικαιοσύνη. Οσο για την Ηλία, είναι φανερό οτι την θυμήθηκαν τώρα για λόγους απόσπασης της προσοχής απο τα τωρινά . Πώς γίνεται δε οι εμπλεκόμενοι τοτε δικηγόροι ο Κεχαγιόγλου και κατι αλλοι ,να μην έχουν παει κάν σε δικη και οι συνένοχοί τους οπως η Ηλία να καταδικάζονται ?

  2. Αν θελεις τιμια δικαιοσυνη μονο στην ελλαδα!εχουν στιξει καλα το παιγνιδι

  3. MΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!!ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΘΩΩΣΗ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ!!°

  4. Αντε θα αφεθει και αυτη ελευθερη με μια εγγυησουλα. Τερμα τα βασανα της

Comments are closed.