Εκβιάζουν οι Τούρκοι – «Τα νερά θα θερμανθούν εκ νέου αν…»

Κοινοποίηση:
turkey

Στην Άγκυρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί τις επόμενες μέρες η τέταρτη συνάντηση μεταξύ της ελληνικής αντιπροσωπείας και της τουρκικής για τα θέματα που απασχολούν τις δύο χώρες.

Το προηγούμενο διάστημα οι Τούρκοι φρόντισαν να πιέσουν δημιουργώντας ένταση στο Αιγαίο. Πάντα έτσι λειτουργούν, υπό το καθεστώς εκβιασμών και απειλών κατά του συνομιλητή τους. Ενδεικτικό είναι το δημοσίευμα της εφημερίδας Γενί Σαφάκ για την επικείμενη συνάντηση:

«Η τρίτη συνάντηση στο πλαίσιο των μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης έγινε στην Αθήνα μεταξύ 17 και 20 Φεβρουαρίου 2020. Οι πλευρές αναμένεται τις επόμενες ημέρες να συναντηθούν στην Άγκυρα για την 4η συνάντηση. Στις πρώτες τρεις συναντήσεις, η τουρκική επιτροπή, έθεσε στο τραπέζι όλα τα προβληματικά θέματα, στα πλαίσια της οδηγίας: “Να θέσετε επί τάπητος όλα τα θέματα που  μέχρι σήμερα υπάρχουν σε Αιγαίο, Αν. Μεσόγειο και Κύπρο”.

Οι επαφές αναμένεται να συνεχιστούν έχοντας στο επίκεντρο το μνημόνιο Παπούλια Γιλμάζ του 1988. Από την άλλη μεριά η Άγκυρα είναι αποφασισμένη για όσο συνεχίζονται οι συνομιλίες να μην επιτρέψει τετελεσμένα που να προέρχονται από την Αθήνα. Δεν πρόκειται να δοθεί ευκαιρία ούτε για το στάτους των νήσων του Αιγαίου που έχει καθοριστεί με τη συνθήκη της Λωζάνης, ενώ και στον αγώνα της Κύπρου, η Τουρκία κάθεται στο τραπέζι με τις κόκκινες γραμμές της και χωρίς υποχώρηση. Μέχρι σήμερα η πρόταση της Τουρκίας “Να μοιραστούμε από κοινού τους πόρους της περιοχής”, δεν είχε απόκριση. Στην κατεύθυνση αυτή, τα νερά που στην Μεσόγειο επέστρεψαν στην κανονική τους κατάσταση, σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν αλλάξει γνώμη για τα αιτήματα της που η Άγκυρα κρίνει ως απαράδεκτα, τότε θεωρείται βέβαια πως τα νερά θα θερμανθούν εκ νέου».

Υπό αυτό το κλίμα θα μεταβούν για συνομιλίες στην Άγκυρα οι εκπρόσωποι της ελληνικής κυβέρνησης.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

3 Σχόλια

  1. Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΕΙΠΕ , ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝΕ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ , ΘΑ ΧΑΘΟΥΝΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ , ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ , ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ = ΑΦΗΠΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ , Ω ΕΛΛΑΣ ΗΡΩΩΝ ΧΩΡΑ , ΤΙ ΓΑΪΔΑΡΟΥΣ ΒΓΑΖΗΣ ΤΩΡΑ !!!

  2. Για ελάτε… Για ελάτε βάρβαροι… Έχουν μαζευτεί πολλά.. Παρά πολλά… Και θα πέσει σαν κεραυνός ο θυμός μας!

  3. Δυστυχώς εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα μάλλον ισχύει το πονάει κεφάλι κόψει κεφάλι. Συνασπισμός των ενδιαφερομένων και πληττωμένων χωρών της ανατολικής Μεσογείου και ένα τρελό χαστούκι που να τους γονατίσει για τα επόμενα εκατό χρόνια. Μόνο αν νοιώσουν στο γουρουνόπετσο τους το χαστούκι θα συνέλθουν. Μέχρι τώρα έχουν μάθει να κάνουν sex και να δέρνουν ελέω των πατρόνων τους. Στο τέλος τέλος θα έρθει και πιο οικονομικά από το να βγαίνει, όποτε τους ορθωθεί ο φαλός τους, ο στόλος έξω και να πλακώνουν και τα αεροπλανοφόρα. Δεν σταματάει αυτός ότι και να του δώσουν την έχει δει Μαχμούτ ο Γάμας.

Comments are closed.