28/05/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

Εισβολή της ΕΛ.ΑΣ. και ένταση σε πολυκατοικία στα Εξάρχεια – Έπεσε κρότου λάμψης εντός του κτιρίου(ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
δδδδ

Στην περιοχή των Εξαρχείων, επικράτησε ένταση, όταν ομάδα ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. εισέβαλε σε πολυκατοικία στην οδό Τσαμαδού και έκανε ρίψη κρότου λάμψης εντός του κτιρίου. Παράλληλα, προχώρησε και σε προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να διενεργηθεί ΕΔΕ για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση γύρω από το βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας αρνητική εντύπωση.

Εντός της ημέρας αναμένεται κι επίσημη ανακοίνωση από την ΕΛΑΣ.

Μάλιστα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απαγορεύουν στους πολίτες να προσεγγίσουν το μνημείο της δολοφονίας στη συμβολή των οδών Τζαβέλλα και Μεσολογγίου.

Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που κατάφεραν να αφήσουν ένα λουλούδι στην μνήμη του παιδιού που δολοφονήθηκε άδικα πριν από 12 χρόνια.

Μάλιστα, ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει αστυνομικούς να έχουν πάρει λουλούδια από το σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και να τα σπάνε ο ένας πάνω στον άλλο.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

5 Σχόλια

  1. ΜΕΧΡΙ ΕΧΘΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ…ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

  2. Ο MIKE ΕΙΝΙΑ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΑΝ Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΤΟΝ MIKE ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2019 ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 40% ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ . ΑΦΗΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛ.ΑΣ. .

  3. Ο MIKE ΕΙΝΙΑ ΞΕΝΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ. ΑΝ Η ΝΔ ΕΙΧΕ ΤΟΝ MIKE ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ 2019 ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ 40% ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ . ΑΦΗΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛ.ΑΣ. .

  4. αυτοι με τα πρασινα δε φορουσαν και μασκες αρκετοι απ αυτους σε στιγμιοτυπα που τους εβλεπε η καμερα αποκλιετε να μην το προσεξε κανεις και μετα μαγκιες κανουν ???

  5. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΑΣΙΦΡΟΥΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ . ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ 14 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ Η BADURASHVILI MAIA ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ AL CAIDA ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ . ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΚΟΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΕΡΤΙΚΟΑ ΑΠΟ ΠΟΥ Ο ΠΡΑΣΙΝΦΡΟΥΡΟΣ Ο MIKE ΠΥΡΟΒΟΛΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ,

Comments are closed.