Εισαγγελική παρέμβαση για τα συνθήματα κατά της Μπακογιάννη στα Ιωάννινα

Κοινοποίηση:
ntora

Τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής εξέτασης ζήτησε η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, μετά τα δημοσιεύματα για συνθήματα κατά της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Ντόρας Μπακογιάννη, τα οποία έγραψαν άγνωστοι σε εκλογικό περίπτερο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Ιωάννινα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η ανώτατη εισαγγελική λειτουργός ζήτησε να διερευνηθεί από εισαγγελέα η τυχόν τέλεση αξιοποίνων πράξεων. Παράλληλα, ζητεί να αναζητηθεί υλικό από κάμερες που ενδεχομένως υπάρχουν στην περιοχή. Την Κυριακή, την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε σύνθημα, το οποίο έγραψαν άγνωστοι σε προεκλογικό περίπτερο του κόμματος στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων. Το επίμαχο σύνθημα στρεφόταν εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη, με έμμεσες αναφορές στη δράση της τρομοκρατικής οργάνωσης «17 Νοέμβρη» και τη δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Μια χαρα εγινε η δουλεια το 89 , βγηκε η αγραμματη φοραδα ντορα στην πολιτικη πατωντας πανω στο πτωμα του μπακογιαννη , και με το ονομα του εκανε την δουλεια που ηθελαν τα αφεντικα της , γεμισε τους λογαριασμους της οικογενειας της με εκατομμυρια , δεν υπαρχει ουτε ενα μελος της ευρυτερης οικογενειας της που να μην τρεφεται απο το δημοσιο , πουλησε την Μακεδονια ως υπουργος εξωτερικων ….
    Και τωρα πληρωνει τα δουλακια της για να γραφουν αυτα που βλεπουμε στην φωτο , ουτε σταγονα απο τον αιμα του δολοφονημενου ανδρα της δεν αφηνει ανεκμεταλευτη ., θελει να βολεψει και τον γιο με τα εξωγαμα , με τις τελευταιες σταγονες….

  2. ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ? ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ” ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΚΤΕΣ ΤΗΣ “17 ΝΟΕΜΒΡΗ”.

  3. δεν γίνεται το ίδιο όταν πάνε και σπάνε τα γραφεία της Χρυσής Αυγής και απειλούν ότι θα τους σκοτώσουν ;;;;;

  4. Η Πρεσβεια δουλευει νυχτα μερα….

Comments are closed.