Εισαγγελική παρέμβαση για γονείς που δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο λόγω μάσκας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κοινοποίηση:
shutterstock-1721583511

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να παρέμβει μέχρι και κοινωνική λειτουργός στα ελληνικά σπίτια που από την αρχή της σχολικής χρονιάς διαπιστωμένα παραμένουν δεκάδες μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Ενδεικτικό είναι το ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, το οποίο αναφέρεται σε καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για γονείς στην Κρήτη που εδώ και 1μιση περίπου μήνα δεν στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

 Ειδικότερα από συγκεντρωτικές αναφορές και στους 4 νομούς της Κρήτης γίνεται λόγος για 69 παιδιά που από την αρχική της σχολικής χρονιάς δεν έχουν παρουσιαστεί ούτε μία φορά στις τάξεις.

Για αυτές λοιπόν τις περιπτώσεις έχουν ήδη κινητοποιηθεί οι εισαγγελικές αρχές, ενώ σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, το πρώτο πράγμα που θα γίνει θα είναι να πάνε οι κατά τόπους κοινωνικοί λειτουργοί προκειμένου να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση μέσα στις οικογένειες των 69 μαθητών!

Εφόσον οι γονείς δεν…συμμορφωθούν με τα λόγια, προβλέπεται και μία «ποινική διαδικασία», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στην τηλεόραση!

Περιττό να αναφέρουμε πως όλους αυτούς τους γονείς/κηδεμόνες των 69 μαθητών τους χαρακτηρίζουν συνεχώς «αρνητές της μάσκας και του κορωνοϊού»:

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

4 Σχόλια

  1. Εναν ανθρωπο ειχαμε να προστατευσει τα δικαιωματα μας και εξαφανιστηκε, που πηγε το μπλογκ του Κου Ν. Αντωνιαδη; Αν δεν κανω λαθος, δεν ισχυει ποινικη διωξη για τους γονεις που δεν στελνουν τα παιδια σχολειο, εφ’οσον μαλιστα το κανουμε για την προστασια τους, ειμαστε ενοχοι γιατι δεν αντεχουμε να βλεπουμε τα αγγελουδια μας να λιωνουν πισω απο τα φιμωτρα, παλευοντας να παρουν ανασα, ζουμε απιστευτα πραγματα, την δικτατορια του παραλογου, εχει καταλυθει το συνταγμα στο ονομα του θηριου που κυβερναει τον κοσμο, Δεν υπαρχει κανενας πια με σωας τας φρενας και τη δυναμη να αντισταθει; Ντροπη για τους ανθρωπους που διακινδυνευουν την υγεια των παιδιων τους γιατι φοβουνται να υψωσουν το αναστημα τους απεναντι σ’αυτο το τερας της προπαγανδας του φοβου, τί παει να πει “αρνητες μασκας” ρε σαπιοκαναλα; ΝΤΡΟΠΗ πια, φτανει…

  2. Οι ρομά γονείς και κηδεμόνες συμπολίτες μας, αντιμετωπίζουν κάποια επίπτωση από το γεγονός ότι κάποια σχολικής ηλικίας παιδιά τους απέχουν από τα μαθήματά τους και περιφέρονται ξυπόλητα στην κεντρική πλατεία,
    του Πύργου Ηλείας για παράδειγμα, επαιτώντας για λογαριασμό μεγαλύτερων σε ηλικία ομοφύλων τους, δίχως μάσκες; Να υποθέσουμε ότι οι Αρχές εξετάζουν ενδελεχώς τις περιπτώσεις αυτές και θα ενεργήσουν κατά το νόμο. Έτι σίγουρα θα εκλείψει το φαινόμενο έκθεσης σε κίνδυνο, βασανισμού και εκμετάλλευσης ανηλίκων παιδιών, με προσποριμό ιδίου οφέλους από τρίτους.

  3. Η κυβέρνηση δεν σέβεται την βούληση των πολιτών που ανησυχούν για την υγεία των παιδίών τους.
    Μήπως αρχίσει και το παιδoμάζωμα ο σουλτάνος της ΝΔ;

  4. Τολματε κύριε εισαγγελέα να πάτε στους Ρομά?
    Χαχαχαχαχα

Comments are closed.