Εις εκτέλεση της νομιμότητος! – Εβαλαν πρόστιμο στον “ιπτάμενο” παπά της Χίου (Βίντεο)

Κοινοποίηση:
chios-papas

Αυτόν τον Γίγαντα ΙΕΡΕΑ π. Χριστοφόρο Γουρλή ΔΕΝ υπερασπίσθηκε ο μικρόψυχος – ΝΑΝΟΣ εμπρός στο μεγαλείο της ψυχής του – Δεσπότης Χίου Μάρκος το Μεγάλο Σαββάτο 2020. Μάλιστα του ΑΠΗΓΟΡΕΥΣΕ την βραδυά της ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ να λειτουργήσει.

Ο π. Χριστοφόρος συνελήφθη από το Τμήμα Ασφαλείας Χίου, κατέβαλε το πρόστιμο που του επεβλήθη των 5000 ευρώ, σε δόσεις κοντά στα 6.700 ευρώ, και πρόσφατα κατεδικάσθη με Εφέσιμο ποινή 8 μηνών. Εις εκτέλεση της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΟΣ!!! Το Ουαί Υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριταί και πάλι ΕΠΙΚΑΙΡΟ.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

11 Σχόλια

  1. Καποιοι νομιζουν οτι πρεπει να φερονται ετσι για να δικαιολογουν το μισθο τους και δεν εχουν παρει ειδηση γιαποιο σκοπο εχουν πιασει τις καρεκλες που καθονταιΕξαντλουν την δυναμη τους σε ανουσιες και αδικες τιμωριες αντι να ασχοληθουν με την φτωχεια την ανιθικοτητα που μαστιζει τον κοσμο Ειναι για γελια αλλα ποιο πολυ για κλαματα

  2. ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΡΑΣΟ Η ΠΑΠΑΔΙΑ

  3. Τριζουνε τα κοκκαλα του Μακαριστου Χριστοδουλου ! Αυτα διδαξε ο Κυριος αρχιερεις Καιαφες της ιερας συνοδου? Ντροπη σας πολιτικοποιημενα λαμογια του εωσφορου!
    Τουρκοαγιε της Πολης ακους? Περιμενε κανα δολαριο παραπανω να προβεις σε περισσοτερα σχισματα της Ορθοδοξου Εκκλησιας!

  4. Μια χαρά είναι ο άνθρωπος! Τί κακό κάνει και ενοχλεί; Αν αληθεύει το πρόστιμο, να κάνει έκκληση κάποιος δικός του και θα συγκεντρωθούν τα χρήματα του προστίμου από όλη την Ελλάδα! Μήπως θέλουν να ακούνε τον μουεζίνη στη Χίο, όπως έγινε μέσα στο Πατριαρχείο για μια ώρα την Μ. Πέμπτη το βράδυ ο οποίος έβγαζε ουρανομήκεις κραυγές και ακουγόταν μέσα στον Πατριαρχικό ναό;

  5. Αίσχος είναι ένας πολύ αγαπητός ιερέας της Χίου

  6. Ο γίγαντας της Χίου είναι λιγάκι κουνιστος βέβαια

    1. Το μαστιγώνει το δελφίνι, τον τινάζει τον κουραμπιέ! Μια χαρρρά, που λέει και ο προηγούμενος!

  7. Γιατί του απαγορεύθηκε να λειτουργήσει και γιατί του επιβλήθηκε πρόστιμο;;;

    1. ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ..ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ..ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!!! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ..ΡΕΠΟΡΤΑΖ!!!

Comments are closed.